Naoružani napadači uzeli taoce u crkvi na sjeveru Francuske
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Naoružani napadači uzeli taoce u crkvi na sjeveru Francuske
opet neki psihički poremećeni pojedinac koji nema veze s isilom i islamom? Da sam ja terorist bio bih krajnje uvrijeđen odnosnom lijevih medija spram sebe, ono trudiš se ubijati i klati a oni se trude ne uzeti te ozbiljno...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Jes vidija ti to ? Ovi kolju a liberali vicu : nije to ništa.marcellus wrote:opet neki psihički poremećeni pojedinac koji nema veze s isilom i islamom? Da sam ja terorist bio bih krajnje uvrijeđen odnosnom lijevih medija spram sebe, ono trudiš se ubijati i klati a oni se trude ne uzeti te ozbiljno...
Kunem se neznam ni ja cime al osobno cu ih 1000 ( tisuću ) ubit tih liberala i debila u Hrvatskoj kad za to dođe vrijeme.
Mogu se žalit upravi vodovoda :
Chiren - The Leader of the Western Forces in WWIII
Of Trojan blood he will be born with a German heart
and will rise to a very great power.
He will drive out the foreign, Arabic nation
and return the Church to her early glory
http://nostradamus.org/f/index.php?topic=293.0;wap2
Vodit ću evidenciju koliko sam vas smakao. Namjera je uzrok. 1000 ću vas liberala ja osobno ubit u Hrvatskoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovo je rat i to rat do istrijebljenja tj il mi ili vi.
S jedne strane liberali i truli kapitalizam s druge strane obicni narod i onda ovi trpačina od tih istih liberala i trulog kapitalizma.
Niti jednog kebab wariora necu taknit bar ne ono da me zanima al vas liberala i drugih debila osobno znači svojim rukama ću 1000 ubit u Hrvatskoj kad za to dođe vrijeme.
To sam čvrsto odlučio i to ce vam bit.
NAMJERA JE UZROK.
S jedne strane liberali i truli kapitalizam s druge strane obicni narod i onda ovi trpačina od tih istih liberala i trulog kapitalizma.
Niti jednog kebab wariora necu taknit bar ne ono da me zanima al vas liberala i drugih debila osobno znači svojim rukama ću 1000 ubit u Hrvatskoj kad za to dođe vrijeme.
To sam čvrsto odlučio i to ce vam bit.
NAMJERA JE UZROK.
2014-04-11
Opet su onesposobili napadače krknuvši ih da ne laju puno. Pa jebote što zameću tragove.
Guest- Guest
.. Prema nekim izveštajima, jedan od napadača je prošle godine pokušao da ode u Siriju, ali je vraćen u Francusku, nakon čega ga je bio u zatvoru. Po izlasku iz zatvora, navode lokalni mediji, nosio je nanogicu. On je navodno imao dozvolu za slobodno kretanje svakog dana u periodu od 8.30h do 13.30h“. Napad u crkvi je izveden u 9.35h po lokalnom vremenu.
Nema veze. Mogu oni gurat probleme pod tepih al im ne igra to ništa. Ova druga strana je čvrsto odlučila napravit shranje u Francuskoj a kandidata za radit pizdharije ima kolko oš jer su ih ovi utrpali i sad muče ko pičke.kofein wrote:Opet su onesposobili napadače krknuvši ih da ne laju puno. Pa jebote što zameću tragove.
2014-04-11
mutava baštarda wrote: On je navodno imao dozvolu za slobodno kretanje svakog dana u periodu od 8.30h do 13.30h“. Napad u crkvi je izveden u 9.35h po lokalnom vremenu.
Bio je aktivan u slobodno vrijeme. Što jest jest
Guest- Guest
Nema ovdje više rasprave oko ovoga. Ubili su svečenika u crkvi šta je poruka : ubivat cemo i njih i nisu ni oni zašticeni a to vodi ka vjerskoj netoleranciji.
Šta se tiče Hrvatske ja osobno ču ubit 1000 liberala i ostalih debila slični toj ideologiji.
To je šta ću ja napravit plus ekipa koja ce me slijedit tako da je brojka puno veča.
Nema ovdje sredine.
Šta se tiče Hrvatske ja osobno ču ubit 1000 liberala i ostalih debila slični toj ideologiji.
To je šta ću ja napravit plus ekipa koja ce me slijedit tako da je brojka puno veča.
Nema ovdje sredine.
2014-04-11
kofein wrote:mutava baštarda wrote: On je navodno imao dozvolu za slobodno kretanje svakog dana u periodu od 8.30h do 13.30h“. Napad u crkvi je izveden u 9.35h po lokalnom vremenu.
Bio je aktivan u slobodno vrijeme. Što jest jest
Da ga nisu ukokali stigao bi se vratiti u zatvor na vrijeme...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ovdje sredine nema i to je svakome tko iti malo koristi mozak jasno.
Ako mu to nije danas jasno nece nikad.
Imigranti se mogu lako zaustavit : garonja na granicu i šišaj tko ilegalno oće ući u državu.
Onaj tko nas oce ubit su : liberali i truli kapitalizam.
OVO JE RAT .....DO ISTREBLJENJA.
Ako mu to nije danas jasno nece nikad.
Imigranti se mogu lako zaustavit : garonja na granicu i šišaj tko ilegalno oće ući u državu.
Onaj tko nas oce ubit su : liberali i truli kapitalizam.
OVO JE RAT .....DO ISTREBLJENJA.
2014-04-11
Iyad el-Baghdadi [ltr]@iyad_elbaghdadi[/ltr] 1 h[size=1]prije 1 sat[/size]
Iyad el-Baghdadi je proslijedio/a tweet korisnika/ceفرانس 24 / FRANCE 24
The church that ISIS scum attacked today in France donated a plot of land for building a mosque in 2000
hahaha
Iyad el-Baghdadi je proslijedio/a tweet korisnika/ceفرانس 24 / FRANCE 24
The church that ISIS scum attacked today in France donated a plot of land for building a mosque in 2000
hahaha
Kermit-
2014-04-17
[size=18]Postupanja korisnika
Slijedi
Hany Girgus[ltr]@ahmose_I[/ltr][/size]
@iyad_elbaghdadi @basildabh @France24_ar a mosque that taught a hate doctrine that eventually caused his death.
Slijedi
Hany Girgus[ltr]@ahmose_I[/ltr][/size]
@iyad_elbaghdadi @basildabh @France24_ar a mosque that taught a hate doctrine that eventually caused his death.
Kermit-
2014-04-17
UBOJICA
ŽRTVA
Bojim se da katolčad nema toliko dovoljno obraza za okretanje,koliko muslimani mogu odmjeriti ih od obraza do obraza.
Pitam se gdje je ta usrana francuska ekstremna desnica,neonacisti.Kad bi u Hrvatskoj ubili svećenika,sve bi pomanitalo od razularene katolčadi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
i da to podvucemo..krscani su u principu zrtvena telad,a ovi ih tako i gledaju..Iknar je gay wrote:
UBOJICA
ŽRTVA
Bojim se da katolčad nema toliko dovoljno obraza za okretanje,koliko muslimani mogu odmjeriti ih od obraza do obraza.
Pitam se gdje je ta usrana francuska ekstremna desnica,neonacisti.Kad bi u Hrvatskoj ubili svećenika,sve bi pomanitalo od razularene katolčadi.
oooo,rugali se vi "primitivnima" koji drze oko za oko zakon...
Guest- Guest
Francuska tuguje, ona proživljava svoju Marijenbadsku elegiju.
Guest- Guest
Ma tko im ebe mtr beskicmenu i kastriranu..valjda napose dostatno ostane ovijah sa krvi da se brane..
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Njemačka : Naoružani azilant DRŽI TAOCE u banci
» kozojebi zauzeli školu uzeli taoce
» Naoružani napadači u Iranu ubili su devet Pakistanaca
» Wisconsin, naoružan i uzeo taoce
» Svi napadaci na kosovske policajce Srbi
» kozojebi zauzeli školu uzeli taoce
» Naoružani napadači u Iranu ubili su devet Pakistanaca
» Wisconsin, naoružan i uzeo taoce
» Svi napadaci na kosovske policajce Srbi