ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naoružani napadači uzeli taoce u crkvi na sjeveru Francuske

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Naoružani napadači uzeli taoce u crkvi na sjeveru Francuske - Page 5 Empty Re: Naoružani napadači uzeli taoce u crkvi na sjeveru Francuske

Post by marcellus 26/7/2016, 16:29

opet neki psihički poremećeni pojedinac koji nema veze s isilom i islamom? Da sam ja terorist bio bih krajnje uvrijeđen odnosnom lijevih medija spram sebe, ono trudiš se ubijati i klati a oni se trude ne uzeti te ozbiljno...

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Naoružani napadači uzeli taoce u crkvi na sjeveru Francuske - Page 5 Empty Re: Naoružani napadači uzeli taoce u crkvi na sjeveru Francuske

Post by RayMabus 26/7/2016, 16:32

marcellus wrote:opet neki psihički poremećeni pojedinac koji nema veze s isilom i islamom? Da sam ja terorist bio bih krajnje uvrijeđen odnosnom lijevih medija spram sebe, ono trudiš se ubijati i klati a oni se trude ne uzeti te ozbiljno...
Jes vidija ti to ? Ovi kolju a liberali vicu : nije to ništa.

Kunem se neznam ni ja cime al osobno cu ih 1000 ( tisuću ) ubit tih liberala i debila u Hrvatskoj kad za to dođe vrijeme.

Mogu se žalit upravi vodovoda :

Chiren - The Leader of the Western Forces in WWIII

Of Trojan blood he will be born with a German heart
and will rise to a very great power.
He will drive out the foreign, Arabic nation
and return the Church to her early glory

http://nostradamus.org/f/index.php?topic=293.0;wap2

Vodit ću evidenciju koliko sam vas smakao. Namjera je uzrok. 1000 ću vas liberala ja osobno ubit u Hrvatskoj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit 26/7/2016, 16:34

Naoružani napadači uzeli taoce u crkvi na sjeveru Francuske - Page 5 CoTDgexWIAAcQvU
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/7/2016, 16:40

Ovo je rat i to rat do istrijebljenja tj il mi ili vi.

S jedne strane liberali i truli kapitalizam s druge strane obicni narod i onda ovi trpačina od tih istih liberala i trulog kapitalizma.

Niti jednog kebab wariora necu taknit bar ne ono da me zanima al vas liberala i drugih debila osobno znači svojim rukama ću 1000 ubit u Hrvatskoj kad za to dođe vrijeme.

To sam čvrsto odlučio i to ce vam bit.

NAMJERA JE UZROK.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 26/7/2016, 16:46

Opet su onesposobili napadače krknuvši ih da ne laju puno.  Pa jebote što zameću tragove.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 26/7/2016, 16:47

.. Prema nekim izveštajima, jedan od napadača je prošle godine pokušao da ode u Siriju, ali je vraćen u Francusku, nakon čega ga je bio u zatvoru. Po izlasku iz zatvora, navode lokalni mediji, nosio je nanogicu. On je navodno imao dozvolu za slobodno kretanje svakog dana u periodu od 8.30h do 13.30h“. Napad u crkvi je izveden u 9.35h po lokalnom vremenu.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/7/2016, 16:48

kofein wrote:Opet su onesposobili napadače krknuvši ih da ne laju puno.  Pa jebote što zameću tragove.
Nema veze. Mogu oni gurat probleme pod tepih al im ne igra to ništa. Ova druga strana je čvrsto odlučila napravit shranje u Francuskoj a kandidata za radit pizdharije ima kolko oš jer su ih ovi utrpali i sad muče ko pičke.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 26/7/2016, 16:49

mutava baštarda wrote: On je navodno imao dozvolu za slobodno kretanje svakog dana u periodu od 8.30h do 13.30h“. Napad u crkvi je izveden u 9.35h po lokalnom vremenu.

Bio je aktivan u slobodno vrijeme. Što jest jest
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/7/2016, 16:54

Nema ovdje više rasprave oko ovoga. Ubili su svečenika u crkvi šta je poruka : ubivat cemo i njih i nisu ni oni zašticeni a to vodi ka vjerskoj netoleranciji.

Šta se tiče Hrvatske ja osobno ču ubit 1000 liberala i ostalih debila slični toj ideologiji.

To je šta ću ja napravit plus ekipa koja ce me slijedit tako da je brojka puno veča.

Nema ovdje sredine.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 26/7/2016, 16:56

kofein wrote:
mutava baštarda wrote: On je navodno imao dozvolu za slobodno kretanje svakog dana u periodu od 8.30h do 13.30h“. Napad u crkvi je izveden u 9.35h po lokalnom vremenu.

Bio je aktivan u slobodno vrijeme. Što jest jest

Da ga nisu ukokali stigao bi se vratiti u zatvor na vrijeme...
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/7/2016, 16:58

Ovdje sredine nema i to je svakome tko iti malo koristi mozak jasno.

Ako mu to nije danas jasno nece nikad.

Imigranti se mogu lako zaustavit : garonja na granicu i šišaj tko ilegalno oće ući u državu.

Onaj tko nas oce ubit su : liberali i truli kapitalizam.

OVO JE RAT .....DO ISTREBLJENJA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit 26/7/2016, 22:14

Iyad el-Baghdadi ‏[ltr]@iyad_elbaghdadi[/ltr]  1 h[size=1]prije 1 sat[/size]
Iyad el-Baghdadi je proslijedio/a tweet korisnika/ceفرانس 24 / FRANCE 24
The church that ISIS scum attacked today in France donated a plot of land for building a mosque in 2000

hahaha
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 26/7/2016, 22:14

[size=18]Postupanja korisnika

Slijedi
Naoružani napadači uzeli taoce u crkvi na sjeveru Francuske - Page 5 XYoTnfaB_biggerHany Girgus‏[ltr]@ahmose_I[/ltr][/size]
@iyad_elbaghdadi @basildabh @France24_ar a mosque that taught a hate doctrine that eventually caused his death.
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by IL Risorto 26/7/2016, 23:21

Naoružani napadači uzeli taoce u crkvi na sjeveru Francuske - Page 5 369D3E7300000578-3708394-Adel_Kermiche_19_has_been_named_as_one_of_the_two_ISIS_knifemen_-a-17_1469565203059 

UBOJICA

Naoružani napadači uzeli taoce u crkvi na sjeveru Francuske - Page 5 369ACAD300000578-3708394-An_84_year_old_priest_named_as_Jacques_Hamel_had_his_throat_cut_-a-14_1469565202873

ŽRTVA

Bojim se da katolčad nema toliko dovoljno obraza za okretanje,koliko muslimani mogu  odmjeriti ih od obraza do obraza.

Pitam se gdje je ta usrana francuska ekstremna desnica,neonacisti.Kad bi u Hrvatskoj ubili svećenika,sve bi pomanitalo od razularene katolčadi.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 27/7/2016, 09:47

Iknar je gay wrote:Naoružani napadači uzeli taoce u crkvi na sjeveru Francuske - Page 5 369D3E7300000578-3708394-Adel_Kermiche_19_has_been_named_as_one_of_the_two_ISIS_knifemen_-a-17_1469565203059 

UBOJICA

Naoružani napadači uzeli taoce u crkvi na sjeveru Francuske - Page 5 369ACAD300000578-3708394-An_84_year_old_priest_named_as_Jacques_Hamel_had_his_throat_cut_-a-14_1469565202873

ŽRTVA

Bojim se da katolčad nema toliko dovoljno obraza za okretanje,koliko muslimani mogu  odmjeriti ih od obraza do obraza.

Pitam se gdje je ta usrana francuska ekstremna desnica,neonacisti.Kad bi u Hrvatskoj ubili svećenika,sve bi pomanitalo od razularene katolčadi.

i da to podvucemo..krscani su u principu zrtvena telad,a ovi ih tako i gledaju..

oooo,rugali se vi "primitivnima" koji drze oko za oko zakon... :tw :tw :tw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/7/2016, 09:52

Francuska tuguje, ona proživljava svoju Marijenbadsku elegiju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/7/2016, 09:54

Ma tko im ebe mtr beskicmenu i kastriranu..valjda napose dostatno ostane ovijah sa krvi da se brane..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics