ŠOKANTNI PRIZORI IZ TURSKIH ZATVORA: ‘Vojnike koji su sudjelovali u puču siluju palicama!’
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: ŠOKANTNI PRIZORI IZ TURSKIH ZATVORA: ‘Vojnike koji su sudjelovali u puču siluju palicama!’
Noor wrote:Dok sam ja na strazi..nitko mu nista ne smije :Dkaja_333 wrote::). Dobro, samo provjeram jel sve pod kontrolom..Eroo wrote:Ćerce, ja vodim kolo...kaja_333 wrote:Ero.. Sto im napravi ? Oni eru komentiraju , ne članak..
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
Re: ŠOKANTNI PRIZORI IZ TURSKIH ZATVORA: ‘Vojnike koji su sudjelovali u puču siluju palicama!’
Noor wrote:Beba?! <3Eroo wrote:Na diplomskom mi je prvi čestitao.Noor wrote:Eroo wrote:Toliko koliko i ti. Ili bolje: Eva.Noor wrote:
Koliko ti je sin?
Ma kakvi, već biciklo vozio. Talijansko, iz Trsta...
2016-07-22
Moji decki su kao mali vjecito bili u nekom fajtu i obicno je mladji izvlacio deblji kraj, ali ako bi ga netko drugi i dirnuo, stariji braco bi odmah rijesio stvar...no nikad nije zaboravio reci...Ne bu tebe niko tukel..to smem samo jaEroo wrote:Noor wrote:Dok sam ja na strazi..nitko mu nista ne smije :Dkaja_333 wrote::). Dobro, samo provjeram jel sve pod kontrolom..Eroo wrote:Ćerce, ja vodim kolo...kaja_333 wrote:Ero.. Sto im napravi ? Oni eru komentiraju , ne članak..
Guest- Guest
Podsjeća me na jednog političara.Noor wrote:Eroo wrote:Noor wrote:kaja_333 wrote:Eroo wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pickice
gdje je legendarno nabijanje na kolac ?
dobri su nam prijatelji pored takvih neprijatelj nije potreban
sto kaze pretila ? oce li bit jos turcenja ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Hahahaa...Niko ne sme da vas bije...Noor wrote:Moji decki su kao mali vjecito bili u nekom fajtu i obicno je mladji izvlacio deblji kraj, ali ako bi ga netko drugi i dirnuo, stariji braco bi odmah rijesio stvar...no nikad nije zaboravio reci...Ne bu tebe niko tukel..to smem samo jaEroo wrote:Noor wrote:Dok sam ja na strazi..nitko mu nista ne smije :Dkaja_333 wrote::). Dobro, samo provjeram jel sve pod kontrolom..Eroo wrote:
Ćerce, ja vodim kolo...
2016-07-22
Pretila pazi na državu i usput sprema doktorat. Mirno spavaj, dok je ona na straži...debotoijusto wrote:pickice
2016-07-22
bosančero, što drugo natipkat?Eroo wrote:Ćerce, ja vodim kolo...kaja_333 wrote:Ero.. Sto im napravi ? Oni eru komentiraju , ne članak..
bosančero si od rođenja...
2014-12-30
To si toliko puta napisao, imaš nešto novoga? Nešto s bazena, na primjer...veber wrote:bosančero, što drugo natipkat?Eroo wrote:Ćerce, ja vodim kolo...kaja_333 wrote:Ero.. Sto im napravi ? Oni eru komentiraju , ne članak..
2016-07-22
jastreb wrote:
Podsjeća me na jednog političara.
Da pogađam? Jedan od tvojih miljenika, Đuro Pucar Stari ili Raif Dizdarević?
2016-07-22
Vrana mu se pokakila u bazen.
crvenkasti-
2014-04-17
rastao se, na novoj kući radim bazen na krovu...Eroo wrote:To si toliko puta napisao, imaš nešto novoga? Nešto s bazena, na primjer...veber wrote:bosančero, što drugo natipkat?Eroo wrote:Ćerce, ja vodim kolo...kaja_333 wrote:Ero.. Sto im napravi ? Oni eru komentiraju , ne članak..
ravni krov...ti?
2014-12-30
nista ne virujem vise pretiloj , nakon zadnjeg turcenja i tepesiranja spavat cu na jedno okoEroo wrote:Pretila pazi na državu i usput sprema doktorat. Mirno spavaj, dok je ona na straži...debotoijusto wrote:pickice
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Veži konja di ti gazda kaže, to je sve šta tribaš radit....debotoijusto wrote:nista ne virujem vise pretiloj , nakon zadnjeg turcenja i tepesiranja spavat cu na jedno okoEroo wrote:Pretila pazi na državu i usput sprema doktorat. Mirno spavaj, dok je ona na straži...debotoijusto wrote:pickice
2016-07-22
Sve šta mi triba već imam...veber wrote:rastao se, na novoj kući radim bazen na krovu...Eroo wrote:To si toliko puta napisao, imaš nešto novoga? Nešto s bazena, na primjer...veber wrote:bosančero, što drugo natipkat?Eroo wrote:Ćerce, ja vodim kolo...kaja_333 wrote:Ero.. Sto im napravi ? Oni eru komentiraju , ne članak..
ravni krov...ti?
2016-07-22
Eroo wrote:
Ćoece, ja vodim kolo...
I to užićko ka i vazda
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Turski zatvori su takvi bili i prije 10 godina, takvi su oduvijek. Sve istočno od Grčke treba poravnati nuklearnim i neutronskim bombama, pa sve do Indije. Ma ko ga jebe, potaracat i Indiju, ostavit samo Japan.Eroo wrote:
Screenshot
OTKRILI BORCI ZA LJUDSKA PRAVA
ŠOKANTNI PRIZORI IZ TURSKIH ZATVORA: ‘Vojnike koji su sudjelovali u puču siluju palicama!’
Autor: T. Budak Ponedjeljak, 25. Srpanj 2016. u 15:06
"Vojnici su silovani palicom ili prstom policijskih službenika. Postoje svjedoci koji su vidjeli zatvorenike s teškim povredama i ranama po glavi koji su padali u nesvijest. Kod njih najmanje 300 se vide znakovi fizičkog zlostavljanja, a 40 ih nije moglo hodati. Među zarobljenim na drugom mjestu je bila i žena koja je imala povrede na licu i torzu", navodi Amnesty International.
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/sokantni-prizori-iz-turskih-zatvora-vojnike-koji-su-sudjelovali-u-pucu-siluju-palicama-941430
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Turski zatvori su takvi bili i prije 10 godina, takvi su oduvijek.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Oni će se sami tsunamirati. :confjuz:melkior wrote:Turski zatvori su takvi bili i prije 10 godina, takvi su oduvijek. Sve istočno od Grčke treba poravnati nuklearnim i neutronskim bombama, pa sve do Indije. Ma ko ga jebe, potaracat i Indiju, ostavit samo Japan.Eroo wrote:
Screenshot
OTKRILI BORCI ZA LJUDSKA PRAVA
Autor: T. Budak Ponedjeljak, 25. Srpanj 2016. u 15:06
"Vojnici su silovani palicom ili prstom policijskih službenika. Postoje svjedoci koji su vidjeli zatvorenike s teškim povredama i ranama po glavi koji su padali u nesvijest. Kod njih najmanje 300 se vide znakovi fizičkog zlostavljanja, a 40 ih nije moglo hodati. Među zarobljenim na drugom mjestu je bila i žena koja je imala povrede na licu i torzu", navodi Amnesty International.
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/sokantni-prizori-iz-turskih-zatvora-vojnike-koji-su-sudjelovali-u-pucu-siluju-palicama-941430
Guest- Guest
Opomenuti će ga brat Putin u skorašnjem sastanku, da nije lijepo to što radi, takvog latentnog pederisanja nema nigdje i neće se više trpit'!
2014-04-15
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ''FOTO Šokantni prizori s Antarktike, ovakvo otapanje dosad nije viđeno''
» Torcidaši koji su palicama tukli Srbe kod Knina idu natrag u pritvor
» Rusi pobili svoje vojnike koji su se povlačili
» Kosovski vojnik nudi 50 000 eura za imena srpskih vojnika koji na ovoj slici siluju zenu s Kosova
» Srbin koji je vodio hrvatske vojnike u operaciji 'Oluja' - Milan Draca
» Torcidaši koji su palicama tukli Srbe kod Knina idu natrag u pritvor
» Rusi pobili svoje vojnike koji su se povlačili
» Kosovski vojnik nudi 50 000 eura za imena srpskih vojnika koji na ovoj slici siluju zenu s Kosova
» Srbin koji je vodio hrvatske vojnike u operaciji 'Oluja' - Milan Draca
Page 3 of 3