ŠOKANTNI PRIZORI IZ TURSKIH ZATVORA: ‘Vojnike koji su sudjelovali u puču siluju palicama!’
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: ŠOKANTNI PRIZORI IZ TURSKIH ZATVORA: ‘Vojnike koji su sudjelovali u puču siluju palicama!’
Dobro sta napadate Eru ko bijesni kerovi..covjek se razocarao i na to ima pravo :D
Guest- Guest
Re: ŠOKANTNI PRIZORI IZ TURSKIH ZATVORA: ‘Vojnike koji su sudjelovali u puču siluju palicama!’
Ma nije razocarao..samo to glumi..Noor wrote:Dobro sta napadate Eru ko bijesni kerovi..covjek se razocarao i na to ima pravo :D
Guest- Guest
utjesi gaNoor wrote:Dobro sta napadate Eru ko bijesni kerovi..covjek se razocarao i na to ima pravo :D
ne mogu sve forumasice eri zamjenit njegovu ljubljenu kolibogomdani wrote:ne moze..nema dovoljno veliku guzicu i sise..kao ljubljena KoliLeviathan2 wrote:utjesi gaNoor wrote:Dobro sta napadate Eru ko bijesni kerovi..covjek se razocarao i na to ima pravo :D
ebi ga..bed lukLeviathan2 wrote:ne mogu sve forumasice eri zamjenit njegovu ljubljenu kolibogomdani wrote:ne moze..nema dovoljno veliku guzicu i sise..kao ljubljena KoliLeviathan2 wrote:utjesi gaNoor wrote:Dobro sta napadate Eru ko bijesni kerovi..covjek se razocarao i na to ima pravo :D
Guest- Guest
Čime? Ja sam po svemu ostvaren, i obiteljski i poslovno...Sve što sam si u životu zamislio i ostvario sam.Noor wrote:Dobro sta napadate Eru ko bijesni kerovi..covjek se razocarao i na to ima pravo :D
Čini mi se da ja ovdje raspravljam s neostvarenim i zasanjanim tipovima...
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Noor je, ako sam dobro procijenio, stara upravo približno onoliko koliko i moj sin.Leviathan2 wrote:utjesi gaNoor wrote:Dobro sta napadate Eru ko bijesni kerovi..covjek se razocarao i na to ima pravo :D
Ne miješaj mene s forumskim pedofilima.
2016-07-22
Treba ih kiselinom iz akumulatora, da vidiš, vrište ko zečevi.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma Erdom :))))Eroo wrote:Čime? Ja sam po svemu ostvaren, i obiteljski i poslovno...Sve što sam si u životu zamislio i ostvario sam.Noor wrote:Dobro sta napadate Eru ko bijesni kerovi..covjek se razocarao i na to ima pravo :D
Čini mi se da ja ovdje raspravljam s neostvarenim i zasanjanim tipovima...
Guest- Guest
Koliko ti je sin?Eroo wrote:Noor je, ako sam dobro procijenio, stara upravo približno onoliko koliko i moj sin.Leviathan2 wrote:utjesi gaNoor wrote:Dobro sta napadate Eru ko bijesni kerovi..covjek se razocarao i na to ima pravo :D
Guest- Guest
Ili im oci iskopati ha, sta kazes?crvenkasti wrote:Treba ih kiselinom iz akumulatora, da vidiš, vrište ko zečevi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Toliko koliko i ti. Ili preciznije: Eva.Noor wrote:Koliko ti je sin?Eroo wrote:Noor je, ako sam dobro procijenio, stara upravo približno onoliko koliko i moj sin.Leviathan2 wrote:utjesi gaNoor wrote:Dobro sta napadate Eru ko bijesni kerovi..covjek se razocarao i na to ima pravo :D
Last edited by Eroo on 25/7/2016, 20:56; edited 1 time in total
2016-07-22
Ero.. Sto im napravi ? Oni eru komentiraju , ne članak..
2015-08-15
Ćerce, ja vodim kolo...kaja_333 wrote:Ero.. Sto im napravi ? Oni eru komentiraju , ne članak..
2016-07-22
Eroo wrote:Toliko koliko i ti. Ili bolje: Eva.Noor wrote:Koliko ti je sin?Eroo wrote:Noor je, ako sam dobro procijenio, stara upravo približno onoliko koliko i moj sin.Leviathan2 wrote:utjesi gaNoor wrote:Dobro sta napadate Eru ko bijesni kerovi..covjek se razocarao i na to ima pravo :D
Guest- Guest
:). Dobro, samo provjeram jel sve pod kontrolom..Eroo wrote:Ćerce, ja vodim kolo...kaja_333 wrote:Ero.. Sto im napravi ? Oni eru komentiraju , ne članak..
2015-08-15
Na diplomskom mi je prvi čestitao.Noor wrote:Eroo wrote:Toliko koliko i ti. Ili bolje: Eva.Noor wrote:Koliko ti je sin?Eroo wrote:Noor je, ako sam dobro procijenio, stara upravo približno onoliko koliko i moj sin.Leviathan2 wrote:
utjesi ga
2016-07-22
Dok sam ja na strazi..nitko mu nista ne smije :Dkaja_333 wrote::). Dobro, samo provjeram jel sve pod kontrolom..Eroo wrote:Ćerce, ja vodim kolo...kaja_333 wrote:Ero.. Sto im napravi ? Oni eru komentiraju , ne članak..
Guest- Guest
Beba?! <3Eroo wrote:Na diplomskom mi je prvi čestitao.Noor wrote:Eroo wrote:Toliko koliko i ti. Ili bolje: Eva.Noor wrote:Eroo wrote:
Noor je, ako sam dobro procijenio, stara upravo približno onoliko koliko i moj sin.
Koliko ti je sin?
Guest- Guest
Noor wrote:Dok sam ja na strazi..nitko mu nista ne smije :Dkaja_333 wrote::). Dobro, samo provjeram jel sve pod kontrolom..Eroo wrote:Ćerce, ja vodim kolo...kaja_333 wrote:Ero.. Sto im napravi ? Oni eru komentiraju , ne članak..
2016-07-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ''FOTO Šokantni prizori s Antarktike, ovakvo otapanje dosad nije viđeno''
» Torcidaši koji su palicama tukli Srbe kod Knina idu natrag u pritvor
» Rusi pobili svoje vojnike koji su se povlačili
» Kosovski vojnik nudi 50 000 eura za imena srpskih vojnika koji na ovoj slici siluju zenu s Kosova
» Srbin koji je vodio hrvatske vojnike u operaciji 'Oluja' - Milan Draca
» Torcidaši koji su palicama tukli Srbe kod Knina idu natrag u pritvor
» Rusi pobili svoje vojnike koji su se povlačili
» Kosovski vojnik nudi 50 000 eura za imena srpskih vojnika koji na ovoj slici siluju zenu s Kosova
» Srbin koji je vodio hrvatske vojnike u operaciji 'Oluja' - Milan Draca
Page 2 of 3