Turska dala ultimatum SADu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Turska dala ultimatum SADu
Dobar je Erdogan. Zamisli samo da je neki eu poltron ovo ono , Turska ulazi u eu vamo tamo , dobiješ 80 miljona muslimana u eu preko noći ....a ovako ovaj ih je vratija već sad unazad najmanje 10 godina tj udaljija od eu.
Samo naprijed Erdogane. Podrška.
Samo naprijed Erdogane. Podrška.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovo više govori o stanju SAD-a nego Turske, a CNN uopće nije objavio ovo samo da ne našteti sadašnjoj vladi, a što bi bio sluičaj jer je ovo velika bruka za Ameriku jako jako velika
Kermit-
2014-04-17
Ne znam bil to baš nazvao klečanjem ili u suštini nastavnkom one iste politike koja stvara jaku i veliku Njemačku a to je savez sa Turskom kao zemljom s kojom ce Njemačka geopolitički podijelit ovaj svijet između : na Balkanu i na Bliskom istoku.Neve wrote:Njemačka je kleknula, vidjet ćemo USA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Časna sestra napala medije i dala ultimatum
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» Hrvatska uz bok SADu
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» Hrvatska uz bok SADu
Page 2 of 2