Bandić se uzgoropadio: Svima nelegalno priključenima besplatan priključak
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bandić se uzgoropadio: Svima nelegalno priključenima besplatan priključak
...e pa to je to...on je primjenio samo recept komunjara iz sfrj-ota...gdje su lokalne komunjare naravno pod budnim okom drugova sekretera..morali ici u svaku rupu da vidi jel mogu kako 'pomoci'...i to je to..ovi drugi to ne zele koristiti jer zele biti 'moderni' politicari..sa nalickanim zurkama...pa tako razmisljajuci vjecno ce gledat bandicu u leđa makar u zagrebuudba wrote:Dobro, svakom političaru ej oj cilj ostat na vlasti, a ovaj oblik vladavine koji si opisao se zove "populizam" i čini se da pali kod većine birača, pa neka im. Svaku građevinu prezentira kao da ju ej oj on osobno i od svoje plaće sazidao sa ženom na mješalici i kćeri i zetom na tačkama. On dođe u kvart i reče ljudima "kakav je ovo plot? Kaj vama još nisu napravili ogradu i povukli asfalt?" Onda se prodere tamo na nekog oko sebe, ovaj prestrašeno uhvati mobitel, zove okolo, drugi dan dolaze bageri, povuku cestu, rubnjake i ljudi impresionirani one-man showom. Tako i treba, direktno, ejbo institucije.vuksadinare wrote:..bandicu ej vazno ostati na vlast sve drugo ej manje vazno..ako zbog toga treba i bacit se u blato on ce se i bacit u blato pred građanima....no bandic nije problem..problem su salonski politicari koji se boje izaci i na ulicu da im na cipele ne bi pala prasina...i to bandic vjesto koristi..'ako necete vi zagaziti u blato ja hocu i pokupit cu vam glasove'...i to je tako...bandic ce sam pohoditi zitnjak,kozare,sesvete i zadnju zagrebacku rupu dok ovi ne odluce da ga tuku na vlastitom terenu..no jbg ko ce prljati cipele i odijelo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jebo te špvercer u prkno bosansko.Eroo wrote:Ma je, svake prestupne godine. Jedan dan, kad se ruši kuća generala Rojsa.veber wrote:u tvojoj smrdljivoj jugi držao sam se zakona, pa se i sada držim. kakvi jesu, da jesu...Eroo wrote:veber wrote:bosanac prvo bi rušili tvojima. vi ne poznajete zakon i red.
Nikad ništa ne znate dovršit do kraja. Sve što započnete - na kraju uprskate...
2014-12-30
Inače, samo sam zato presto glasat za HDZ otkad su Rojsu kuću srušili i okreno sam se KPJ-u i Bandiću koji poslije promijenio ime u SDP. Taj nikome ne ruši, samo gradi.
veber wrote:jebo te špvercer u prkno bosansko.Eroo wrote:Ma je, svake prestupne godine. Jedan dan, kad se ruši kuća generala Rojsa.veber wrote:u tvojoj smrdljivoj jugi držao sam se zakona, pa se i sada držim. kakvi jesu, da jesu...Eroo wrote:veber wrote:bosanac prvo bi rušili tvojima. vi ne poznajete zakon i red.
Hebe te deseto pivo. Ubuduće se ustavi kod 9 i sve bu uredu. Djelovat ćeš kao da si normalan.
Inače ove Bandićeve pizdarije, gradi fontane "poklanja ljudima pare". to su pizdarije.
Ne poklanja ništa on. To je novac poreznih obveznika, i najgore novac koji se zaradio van Zagreba, jer je zagreb zbog strukture potrošnje RH ekonomije i strukture poreza ništa drugo nego birokratsko središte koje uglavnom troši a ne stvara(imaju razliku uvoza i izvoza nekih 50-60milijardi kuna u minusu). Dakle novac se zaradio negdje drugdje van Zagreba, onda je Bandić novac prvo napunio sebi i svojim rođama džepove i onda sirotinji izgradio par fontani.
Da se de-centralizira RH , u roku godinu dana Zagrebčani bi ga objesili za muda jer bi ostao bez para nebi imao niti za burek kamo li za gradit fontane..
Ne poklanja ništa on. To je novac poreznih obveznika, i najgore novac koji se zaradio van Zagreba, jer je zagreb zbog strukture potrošnje RH ekonomije i strukture poreza ništa drugo nego birokratsko središte koje uglavnom troši a ne stvara(imaju razliku uvoza i izvoza nekih 50-60milijardi kuna u minusu). Dakle novac se zaradio negdje drugdje van Zagreba, onda je Bandić novac prvo napunio sebi i svojim rođama džepove i onda sirotinji izgradio par fontani.
Da se de-centralizira RH , u roku godinu dana Zagrebčani bi ga objesili za muda jer bi ostao bez para nebi imao niti za burek kamo li za gradit fontane..
Guest- Guest
bosanac u ove tople dane jedem samo voće i pijem vodu, kada dođe jesen možemo o alkoholu. trenutno mi nije napet.Eroo wrote:veber wrote:jebo te špvercer u prkno bosansko.Eroo wrote:Ma je, svake prestupne godine. Jedan dan, kad se ruši kuća generala Rojsa.veber wrote:u tvojoj smrdljivoj jugi držao sam se zakona, pa se i sada držim. kakvi jesu, da jesu...Eroo wrote:
Hebe te deseto pivo. Ubuduće se ustavi kod 9 i sve bu uredu. Djelovat ćeš kao da si normalan.
2014-12-30
??? ..ja cuo da je prije rata bijo samo obicni kamijondžija..ehhh....napredna vremena ti ratovi...Eroo wrote:Ma je, svake prestupne godine. Jedan dan, kad se ruši kuća generala Rojsa.veber wrote:u tvojoj smrdljivoj jugi držao sam se zakona, pa se i sada držim. kakvi jesu, da jesu...Eroo wrote:veber wrote:bosanac prvo bi rušili tvojima. vi ne poznajete zakon i red.
Guest- Guest
laž je.bogomdani wrote:??? ..ja cuo da je prije rata bijo samo obicni kamijondžija..ehhh....napredna vremena ti ratovi...
bio je vozač bus-a i švercer, za 10DEM dofurao bi ti vcr.
inače kao bosančero skroz ok čovjek u društvu.
2014-12-30
Ma dobro,znam da je vozijo nes veliko,a dis vidio hertzegovca da nije sverao..cak su kod Menea,bili,odnosno obitelj koja je trgovala finom Virdžinijom u plavim kutijama..veber wrote:laž je.bogomdani wrote:??? ..ja cuo da je prije rata bijo samo obicni kamijondžija..ehhh....napredna vremena ti ratovi...
bio je vozač bus-a i švercer, za 10DEM dofurao bi ti vcr.
inače kao bosančero skroz ok čovjek u društvu.
vjerujem da je u drustvu džek..
Guest- Guest
udba wrote:Inače, samo sam zato presto glasat za HDZ otkad su Rojsu kuću srušili
Rojs ej sam sebi kuću srušio. Država ej dala samo rejšenje.
Guest- Guest
istina, reko je; ja gradio ja rušim...kofein wrote:udba wrote:Inače, samo sam zato presto glasat za HDZ otkad su Rojsu kuću srušili
2014-12-30
Znam, išlo ej tada i na dnevniku kako sjedi za bagerom i govori kako ej oj to Sanaderovo maslo.kofein wrote:udba wrote:Inače, samo sam zato presto glasat za HDZ otkad su Rojsu kuću srušili
udba- Posts : 4945
2015-11-10
pa i bilo jeudba wrote:Znam, išlo ej tada i na dnevniku kako sjedi za bagerom i govori kako ej oj to Sanaderovo maslo.kofein wrote:udba wrote:Inače, samo sam zato presto glasat za HDZ otkad su Rojsu kuću srušili
to što mu e iq nizak ne znači da je "guba" lik
frajer direktno rekao; ukrao sam, tko vam jebe mater kada ste bedasti?
2014-12-30
udba wrote:Znam, išlo ej tada i na dnevniku kako sjedi za bagerom i govori kako ej oj to Sanaderovo maslo.kofein wrote:udba wrote:Inače, samo sam zato presto glasat za HDZ otkad su Rojsu kuću srušili
Ovo ej pjesma za Rojsa, aj nek Bandić tako
Neće Rojsa u Sljemenskoj zoni
Malo ziđe malo bager goni
Napravio šalunge po mjeri
Malo niže doli prema gradu
Misle ljudi, Bože mili
Ljubo Ćesić Gradi ambasadu
Guest- Guest
uvijek me najskuplje došlo ono što sam dobio đabe.......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Bandić i suradnik:"Nemremo čopit legalno 200 milja"...Bandić:"A kaj se more..onda po starom"
» Bujenec se uzgoropadio i prijeti HDZ-u
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj
» Sendvicarima iz Beograda osiguran besplatan prijevoz do biralista u zadarskoj zupaniji
» Bandić i suradnik:"Nemremo čopit legalno 200 milja"...Bandić:"A kaj se more..onda po starom"
» Bujenec se uzgoropadio i prijeti HDZ-u
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj
» Sendvicarima iz Beograda osiguran besplatan prijevoz do biralista u zadarskoj zupaniji
Page 4 of 4