Madame boudoir (chat)
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Madame boudoir (chat)
ima on i lucidnih faza dok ga ne zeme feminizam i GFdarla wrote:veber wrote:love ga te faze kada preskoci tableticu
Ja bi rekla da kod njega to sa dnevnim ritomom, ujutro jos kako tako, do navecer ...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
uvjek sam ja fin samo nisam kad nisamdarla wrote:Noor wrote:
oprostila sam ti sve gadosti od prije...aj samo probaj opet
A je za ne prepoznat od kad se zaljubio
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
veberu kaze norka da bolje vozi motor od tebe
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:
najmekši su kad su najtvrđi
SVI!
To mi skroz fora, volim to ono kad je sve lijepo i fino
darla- Admin
2015-10-22
ajd seci, ne truj svaku temu. dobit ban na MILJ stvarno moras bit tezi retard...bogomdani wrote:Pa barem sacekajte Longija kad bude tu,pa ga onda oblajavajte a ne kao kukavne pichqe iza ledja..usput,ovaj Forum mora biti zahvalan Longiju,jer je razvio bar 30% tema,a vi kao peseki ga oblajavate..sram i stid vas bilo..
2014-12-30
dijagram wrote:veberu kaze norka da bolje vozi motor od tebe
i drifta po snijegu...
Guest- Guest
ima i dlakavije noge, pa?dijagram wrote:veberu kaze norka da bolje vozi motor od tebe
2014-12-30
haha o jebote...sve vi znateNoor wrote:darla wrote:Noor wrote:
SVI!
2014-04-19
veber wrote:
ima on i lucidnih faza dok ga ne zeme feminizam i GF
Libaralizm, kapitalizam, ubijanje, svasta nesto. Ima da, kad se resetira.
darla- Admin
2015-10-22
koje trovanje??jebem vas kukavne..pa daj skupi mooda pa reci to sto stalno drobis ovdje Longiju u zivo u facu..toliko mooda ne bi uspio naci..sad odoh,da ti ispunim zelju..veber wrote:ajd seci, ne truj svaku temu. dobit ban na MILJ stvarno moras bit tezi retard...bogomdani wrote:Pa barem sacekajte Longija kad bude tu,pa ga onda oblajavajte a ne kao kukavne pichqe iza ledja..usput,ovaj Forum mora biti zahvalan Longiju,jer je razvio bar 30% tema,a vi kao peseki ga oblajavate..sram i stid vas bilo..
Guest- Guest
prckov wrote:haha o jebote...sve vi znateNoor wrote:darla wrote:Noor wrote:
SVI!
ma ne znam ja ništa, tako sam čula
Guest- Guest
dijagram wrote:veberu kaze norka da bolje vozi motor od tebe
A i bolje bazene radi ...
darla- Admin
2015-10-22
sigurno, samo depilira da se ne vidiveber wrote:ima i dlakavije noge, pa?dijagram wrote:veberu kaze norka da bolje vozi motor od tebe
dijagram-
2015-08-09
evo stiglo mi pojačanje
2014-04-19
seronjo, ja mu velim direkt. kao sto vidis i tebi, a sada proseci dalje.bogomdani wrote:koje trovanje??jebem vas kukavne..pa daj skupi mooda pa reci to sto stalno drobis ovdje Longiju u zivo u facu..toliko mooda ne bi uspio naci..sad odoh,da ti ispunim zelju..veber wrote:ajd seci, ne truj svaku temu. dobit ban na MILJ stvarno moras bit tezi retard...bogomdani wrote:Pa barem sacekajte Longija kad bude tu,pa ga onda oblajavajte a ne kao kukavne pichqe iza ledja..usput,ovaj Forum mora biti zahvalan Longiju,jer je razvio bar 30% tema,a vi kao peseki ga oblajavate..sram i stid vas bilo..
2014-12-30
bogomdani wrote:
koje trovanje??jebem vas kukavne..pa daj skupi mooda pa reci to sto stalno drobis ovdje Longiju u zivo u facu..toliko mooda ne bi uspio naci..sad odoh,da ti ispunim zelju..
Joj placipcko, pokvarena, bezobrazna, lazljiva, daj odseci vise jebote. Ja sam mu u facu rekla da je lud, sta glumis moralnost tuda jebote, nemas zrna morala u sebi.
darla- Admin
2015-10-22
Al veber se ljepse kupa i bolje pliva u njimadarla wrote:dijagram wrote:veberu kaze norka da bolje vozi motor od tebe
Ne moze ona biti bolja u svemu
dijagram-
2015-08-09
darla wrote:dijagram wrote:veberu kaze norka da bolje vozi motor od tebe
a ne znam ja radit jedan iznad drugog
Guest- Guest
hahahahahaha..e bas mi je drago sto ovakve filinge izazivam u tebi...moral??..imam za bitrne ljude u reali,uza takve poput teb,razocarane djeve,eto nemam..nisi niti zasluzila..ili si zasluzila?'..ne nisi..darla wrote:bogomdani wrote:
koje trovanje??jebem vas kukavne..pa daj skupi mooda pa reci to sto stalno drobis ovdje Longiju u zivo u facu..toliko mooda ne bi uspio naci..sad odoh,da ti ispunim zelju..
Joj placipcko, pokvarena, bezobrazna, lazljiva, daj odseci vise jebote. Ja sam mu u facu rekla da je lud, sta glumis moralnost tuda jebote, nemas zrna morala u sebi.
Guest- Guest
ja ne radim bazene.darla wrote:dijagram wrote:veberu kaze norka da bolje vozi motor od tebe
ono cime se bavim treba znanja i iskustva.
2014-12-30
u oci u oci,ne na Forumu,tupko..da mu kazes u oci,fafljo bi bez zuba iduca tri mjeseca..veber wrote:seronjo, ja mu velim direkt. kao sto vidis i tebi, a sada proseci dalje.bogomdani wrote:koje trovanje??jebem vas kukavne..pa daj skupi mooda pa reci to sto stalno drobis ovdje Longiju u zivo u facu..toliko mooda ne bi uspio naci..sad odoh,da ti ispunim zelju..veber wrote:ajd seci, ne truj svaku temu. dobit ban na MILJ stvarno moras bit tezi retard...bogomdani wrote:Pa barem sacekajte Longija kad bude tu,pa ga onda oblajavajte a ne kao kukavne pichqe iza ledja..usput,ovaj Forum mora biti zahvalan Longiju,jer je razvio bar 30% tema,a vi kao peseki ga oblajavate..sram i stid vas bilo..
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50