Madame boudoir (chat)
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
..naravno..nema IZVANA..tako je to kad se druzis sa pijandurama..e zene i teknika..Noor wrote:maggie13 wrote:Ne govori mi nista...ne mogu doc sebi...grrNoor wrote:maggie13 wrote:Ne pitaj..jos sam sa zaMjenskim mobom :Sprckov wrote:
megi št stavljš velika slova di ne treba
sad i ja idem po jedan takav...
sinoć sam ubila svoj..ajme luda sam
pao mi je s visine od 1 m...i pao je ravno na poleđinu, kao daska....i ostade crni ekran, al bez ikakve pukotine.
imam garanciju još do kraja godine, sad ću im uvaliti reklamaciju jer nema oštećenja
Guest- Guest
selfiprckov wrote:oćete da ja stavim svoju sliku
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:selfiprckov wrote:oćete da ja stavim svoju sliku
waiting..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
nećete..okprckov wrote:selfiprckov wrote:oćete da ja stavim svoju sliku
2014-04-19
frakcija wrote:prckov wrote:selfiprckov wrote:oćete da ja stavim svoju sliku
waiting..
2014-04-19
[img(800px,23px)][/img]prckov wrote:selfiprckov wrote:oćete da ja stavim svoju sliku
Guest- Guest
bogomdani wrote:..naravno..nema IZVANA..tako je to kad se druzis sa pijandurama..e zene i teknika..Noor wrote:maggie13 wrote:Ne govori mi nista...ne mogu doc sebi...grrNoor wrote:maggie13 wrote:
Ne pitaj..jos sam sa zaMjenskim mobom :S
pao mi je s visine od 1 m...i pao je ravno na poleđinu, kao daska....i ostade crni ekran, al bez ikakve pukotine.
imam garanciju još do kraja godine, sad ću im uvaliti reklamaciju jer nema oštećenja
pa nema izvana...da, znači nema tragova da je opal
s kojim pijandurama se družim?
Guest- Guest
A iznutra,zivi zdrobljeni mishung...pijanice..zezam se malo...Noor wrote:bogomdani wrote:..naravno..nema IZVANA..tako je to kad se druzis sa pijandurama..e zene i teknika..Noor wrote:maggie13 wrote:Ne govori mi nista...ne mogu doc sebi...grrNoor wrote:
pa nema izvana...da, znači nema tragova da je opal
Guest- Guest
šta tije to na glavi?bogomdani wrote:" />prckov wrote:selfiprckov wrote:oćete da ja stavim svoju sliku
2014-04-19
fatoooo
2014-04-19
da mi se vuha ne znoje...prckov wrote:šta tije to na glavi?bogomdani wrote:" />prckov wrote:selfiprckov wrote:oćete da ja stavim svoju sliku
Guest- Guest
Aiiii...zene,zene..to sve u vas moze stati...
ajd dobro..
ajd dobro..
Last edited by bogomdani on Wed 27 Jul - 10:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pa..ne mozemo na realu zatvarati oci..kao oni kastrati europski na terror..
Guest- Guest
Inace lik na slici jedan od brutalnijih gejmera,svaki mu video,cca 30 minuta ima preko 2000000 gledanja..
Last edited by bogomdani on Wed 27 Jul - 10:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
ti stvarno nisi sav
2014-04-19
nije s tobom nešto uredu
tvoju morbidu zadrži za sebe
2014-04-19
roberc će se onesvijestit koliko smo se raskalašili dok ga nije bilo
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ko je tofrakcija wrote:roberc će se onesvijestit koliko smo se raskalašili dok ga nije bilo
2014-04-19
Prckoff..sto je stresirala te je Nigga kiturina,i cinjenica da to cure sa prilicnom lakocom u sebe prime..??? ..a da..nikad ne znas kakav je kamion prosao prije tebe i utabapoo trasu...prckov wrote:nije s tobom nešto uredu
Ne beri brigu..cure su sokirane,ali pozitivno,jer dobivaju nadu..
I jedno i drugo naspomenuto su normalne i prirodne stvari..i divljenje i strah..
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50