Madame boudoir (chat)
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
he is just a jealous guyveber wrote:kaj je bilo, prcko?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
veber-
2014-12-30
A vidi Frakcije i Prcka sa zadatcima, sad sam tek vidjela, ja sam totalni antitalent .
darla- Admin
2015-10-22
on je jedini riješio 12 kuglica do kraja.. znači da je On u stvari Odisej.darla wrote:A vidi Frakcije i Prcka sa zadatcima, sad sam tek vidjela, ja sam totalni antitalent .
2016-03-09
Ja imam drugo pitanje posto vidim da nas ima tu sa zivotinjicama, ima li tko iskustva kako hendlati dvije dominantne zivotinje u ovo slucaju macka i pas? I da li da se uopce upustam u tu avanturu, zao mi pasica, ali opet maca mi je na prvom mjestu
darla- Admin
2015-10-22
jel pasić mlad? i koja pasmina?darla wrote:Ja imam drugo pitanje posto vidim da nas ima tu sa zivotinjicama, ima li tko iskustva kako hendlati dvije dominantne zivotinje u ovo slucaju macka i pas? I da li da se uopce upustam u tu avanturu, zao mi pasica, ali opet maca mi je na prvom mjestu
Guest- Guest
frakcija wrote:
on je jedini riješio 12 kuglica do kraja.. znači da je On u stvari Odisej.
Svaka cast, meni to uvijek bilo impresivno kad ljudi znaju tako rjesavati zadatke, da smo se znale ranije lipo bi na meni zaradila na repeticijama .
darla- Admin
2015-10-22
moja kučka ne može odolit nagonu ganjanja mačaka.. izginut za njima..zbog toga ju ne puštam s uzice.. baci se sa 7 m visine, juriš preko ceste..kotrlja s mačkom u prašini.. do sad nije bilo ozljeda ni njoj ni mačkama..dok je dodicin maččak jedno umiljato pseto koje se došlo javit mašući repom..rasporio kandžom u jednom potezu.. i psić uginuo :(darla wrote:Ja imam drugo pitanje posto vidim da nas ima tu sa zivotinjicama, ima li tko iskustva kako hendlati dvije dominantne zivotinje u ovo slucaju macka i pas? I da li da se uopce upustam u tu avanturu, zao mi pasica, ali opet maca mi je na prvom mjestu
2016-03-09
Noor wrote:
jel pasić mlad? i koja pasmina?
Decko, pet mjeseci, peruanski bezdlaki pas (srednja velicina) cura ga uzela ali se preracunala, ne moze ga hendlati i sad ne zna sto ce s njim.
darla- Admin
2015-10-22
frakcija wrote:
moja kučka ne može odolit nagonu ganjanja mačaka.. izginut za njima..zbog toga ju ne puštam s uzice.. baci se sa 7 m visine, juriš preko ceste..kotrlja s mačkom u prašini.. do sad nije bilo ozljeda ni njoj ni mačkama..dok je dodicin maččak jedno umiljato pseto koje se došlo javit mašući repom..rasporio kandžom u jednom potezu.. i psić uginuo :(
Moja carica je dominatna i to znam, sve sto nam je doslo u goste isamara . Za kandze je lako to joj odrezem, poslusna je pa ju mogu kontrolirati i kad druga zivotinja nije dominatna to znam da ide, jer sam vec probala, ali nisam bas sigurna kako bi to islo kad su oboje nabrijani.
darla- Admin
2015-10-22
frakcija wrote:nema više ded pajrata roberca?
Da nema ga duze koliko vidim.
darla- Admin
2015-10-22
kako je taj pedantno i strukturirano pisao..darla wrote:frakcija wrote:nema više ded pajrata roberca?
Da nema ga duze koliko vidim.
2016-03-09
frakcija wrote:
kako je taj pedantno i strukturirano pisao..
Meni su takvi umovi skroz fascinantni, divim se redu u glavi
darla- Admin
2015-10-22
Nooorka ....
Nemoj me tjerati da to pitanje pstavim na fb, jer to ce biti trakavica
Nemoj me tjerati da to pitanje pstavim na fb, jer to ce biti trakavica
darla- Admin
2015-10-22
i ja..to je rijetkost.. pajrata za precjednika!darla wrote:frakcija wrote:
kako je taj pedantno i strukturirano pisao..
Meni su takvi umovi skroz fascinantni, divim se redu u glavi
2016-03-09
frakcija wrote:
i ja..to je rijetkost.. pajrata za precjednika!
To je nesto sto sam planirala za mirovinu savladati matematiku i citati knjige, ali onda su me sjebali, jer moja genracija vec sada mora raditi do sudnjeg dana, a kako ce biti do kraja radnog staza necu niti pomisljati.
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:Noor wrote:
Decko, pet mjeseci, peruanski bezdlaki pas (srednja velicina) cura ga uzela ali se preracunala, ne moze ga hendlati i sad ne zna sto ce s njim.
a znam da su prema drugim psima prijateljski orjentirani, sad za mačke i ne znam, ovisi o socijalizaciji i navikavanju na macu, a za to treba vremena, ako do sada još nije živio s mačkom...
mada, premlad je da bi bio agresivan na nju...u toj dobi se vjerojatno još samo igraju...
a kako se ponaša prema maci?
znam da ne vole ostajati sami, pa dobro razmisli kud ćeš i kako s njim dok nisi doma...
najbolje guglat o pasmini......ne odlučivati prebrzo
Guest- Guest
moja je bila lutalica i kad ostane sama po kući izgrize kabele..od antene najviše..pokušavam ih ostavit van dohvata..srećom nije ni jedan od strujeNoor wrote:darla wrote:Noor wrote:
a znam da su prema drugim psima prijateljski orjentirani, sad za mačke i ne znam, ovisi o socijalizaciji i navikavanju na macu, a za to treba vremena, ako do sada još nije živio s mačkom...
mada, premlad je da bi bio agresivan na nju...u toj dobi se vjerojatno još samo igraju...
znam da ne vole ostajati sami, pa dobro razmisli kud ćeš i kako s njim dok nisi doma...
2016-03-09
frakcija wrote:moja je bila lutalica i kad ostane sama po kući izgrize kabele..od antene najviše..pokušavam ih ostavit van dohvata..srećom nije ni jedan od strujeNoor wrote:darla wrote:Noor wrote:
da, tak izražavaju protest što su sami....obično nastradaju kablovi i drvene stvari...noge stolova i stolica...kutne lajsne...čak i daljinski
Guest- Guest
Noor wrote:
Ma ona je uzela dva jer znas kako to ide, rijetka pasmina, dobri novci i tako , ali dobro da ju ne ogovaram dobra je cura, samo se malo preracunala.
Uglavnom problem je sto je ovaj jedan sad agresivan prema drugom i u biti ona se u tome ne snalazi. Imala sam ja njemacke ovcare prije i znam hendlati i puno veceg psa, samo sam sad u drugom filmu, a posto ja s njima idem cesto u setnju, jer mi prilika za protegnuti noge, onda kao jel zna me i tako to. Pas je po mojoj procjeni jako inteligentan i dominantan i to ce biti problem, po meni joj je puno bolja opcija kastracija i da ga zadrzi.
darla- Admin
2015-10-22
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50