Madame boudoir (chat)
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
dođi ti meni vamo odmafrakcija wrote:što ste se vas dvoje tu bez veze blaa blaa zapričali? gluplji ste od crvenog + ševemaggie13 wrote:;Dprckov wrote:jes vidila što je potrčomaggie13 wrote:Mene nema,ali tu ti je crveni.vidis da ti pokusavaveber wrote:di je megi?
Paznju privuci B-)
Ne mo's ne primijetit..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jebes srbendu, ti me zanimas :)maggie13 wrote:Mene nema,ali tu ti je crveni.vidis da ti pokusavaveber wrote:di je megi?
Paznju privuci B-)
2014-12-30
megi, šta si me htjela pitat
2014-04-19
aa daj šapu.prckov wrote:dođi ti meni vamo odmafrakcija wrote:što ste se vas dvoje tu bez veze blaa blaa zapričali? gluplji ste od crvenog + ševemaggie13 wrote:;Dprckov wrote:jes vidila što je potrčomaggie13 wrote:
Mene nema,ali tu ti je crveni.vidis da ti pokusava
Paznju privuci B-)
Ne mo's ne primijetit..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
najozbiljnije, sumnjao sam. ti izgedas kao nje alter ego.frakcija wrote:još nisi skužio da smo megi i ja ista osoba = ?veber wrote:di je megi?
2014-12-30
ja ti mogu šaputati sve što se ona nikad ne bi usudila...veber wrote:najozbiljnije, sumnjao sam. ti izgedas kao nje alter ego.frakcija wrote:još nisi skužio da smo megi i ja ista osoba = ?veber wrote:di je megi?
2016-03-09
koju srce :sleazy:frakcija wrote:aa daj šapu.prckov wrote:dođi ti meni vamo odmafrakcija wrote:što ste se vas dvoje tu bez veze blaa blaa zapričali? gluplji ste od crvenog + ševemaggie13 wrote:;Dprckov wrote:
jes vidila što je potrčo
Ne mo's ne primijetit..
2014-04-19
i megi isto nestaneprckov wrote:megi, šta si me htjela pitat
2014-04-19
sve su iste ko ja?prckov wrote:i megi isto nestaneprckov wrote:megi, šta si me htjela pitat
2016-03-09
ne, hocu da mi megi sapucefrakcija wrote:ja ti mogu šaputati sve što se ona nikad ne bi usudila...veber wrote:najozbiljnije, sumnjao sam. ti izgedas kao nje alter ego.frakcija wrote:još nisi skužio da smo megi i ja ista osoba = ?veber wrote:di je megi?
2014-12-30
sve ste vi istefrakcija wrote:sve su iste ko ja?prckov wrote:i megi isto nestaneprckov wrote:megi, šta si me htjela pitat
trebo sam znat
2014-04-19
megiiiiiprckov wrote:i megi isto nestaneprckov wrote:megi, šta si me htjela pitat
2014-04-19
znaš da je to nemoguće.. mene doživi kao obični medij koji prenosi njene misliveber wrote:ne, hocu da mi megi sapucefrakcija wrote:ja ti mogu šaputati sve što se ona nikad ne bi usudila...veber wrote:najozbiljnije, sumnjao sam. ti izgedas kao nje alter ego.frakcija wrote:još nisi skužio da smo megi i ja ista osoba = ?veber wrote:di je megi?
opusti se..
raskomotite svoj mozak.
Ti ne znas ko sam ja, ja tebe znam
da li znas da mi ti krades miran san
da li znas da te voli neko s ove strane
miluje daljinski i ljubi ekrane
2016-03-09
nema ni noorke
i ona je slatkica samo glumi da je oštra
i ona je slatkica samo glumi da je oštra
2014-04-19
pokazi sise, da sam ziher.frakcija wrote:znaš da je to nemoguće.. mene doživi kao obični medij koji prenosi njene misliveber wrote:ne, hocu da mi megi sapucefrakcija wrote:ja ti mogu šaputati sve što se ona nikad ne bi usudila...veber wrote:najozbiljnije, sumnjao sam. ti izgedas kao nje alter ego.frakcija wrote:
još nisi skužio da smo megi i ja ista osoba = ?
opusti se..
raskomotite svoj mozak.
2014-12-30
veber wrote:pokazi sise, da sam ziher.frakcija wrote:znaš da je to nemoguće.. mene doživi kao obični medij koji prenosi njene misliveber wrote:ne, hocu da mi megi sapucefrakcija wrote:ja ti mogu šaputati sve što se ona nikad ne bi usudila...veber wrote:
najozbiljnije, sumnjao sam. ti izgedas kao nje alter ego.
opusti se..
raskomotite svoj mozak.
2016-03-09
prckov wrote: e samo se pojavi kad ja odem
jebaću cmerku!
darla- Admin
2015-10-22
frakcija wrote:veber wrote:pokazi sise, da sam ziher.frakcija wrote:znaš da je to nemoguće.. mene doživi kao obični medij koji prenosi njene misliveber wrote:ne, hocu da mi megi sapucefrakcija wrote:
ja ti mogu šaputati sve što se ona nikad ne bi usudila...
opusti se..
raskomotite svoj mozak.
2014-04-19
ma izludila medarla wrote:prckov wrote: e samo se pojavi kad ja odem
jebaću cmerku!
al nece više
2014-04-19
eno, sad svi utekli, i veber
jesam ja to stvarno otrovan
jesam ja to stvarno otrovan
2014-04-19
prckov wrote:
ma izludila me
al nece više
Sad nabaci crne okjali i ne vidis nista i ne zanima te nista
Inace ja sam na tvojoj strani, ja sam uvijek na strani zaljubljenih, treba imati muda ginuti za ljubav, e!
darla- Admin
2015-10-22
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50