Zašto pokolji u Kabulu ne dobivaju jednaku pažnju i dozu suosjećanja
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Zašto pokolji u Kabulu ne dobivaju jednaku pažnju i dozu suosjećanja
znaš li ti plivat?jastreb wrote:Splav.veber wrote:što imaš?kaja_333 wrote:Imam i ja brod , da provozaš moj pa da ga ustaski pozdravljamo u prolazu ?:)
kaić ili brod?
jebote, od tebe nisam nikada vidio referencu na more, samo jebeno ojkanje, čuvanje ovaca i njegoš...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Luft madracveber wrote:što imaš?kaja_333 wrote:Imam i ja brod , da provozaš moj pa da ga ustaski pozdravljamo u prolazu ?:)
kaić ili brod?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hvali more drš se kraja.veber wrote:znaš li ti plivat?jastreb wrote:Splav.veber wrote:što imaš?kaja_333 wrote:Imam i ja brod , da provozaš moj pa da ga ustaski pozdravljamo u prolazu ?:)
kaić ili brod?
jebote, od tebe nisam nikada vidio referencu na more, samo jebeno ojkanje, čuvanje ovaca i njegoš...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Heben ti kad ce više taj ww3 samo da vas ne slušam kako ste se kupali.
Kajo pazi da ti jež ne uđe u gujicu. Bila bi šteta da ti netko poslije stavi Pokemona pa da se nabode.
Kajo pazi da ti jež ne uđe u gujicu. Bila bi šteta da ti netko poslije stavi Pokemona pa da se nabode.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
uahahahahahaha..ajd u qrc,nasmija me do suza....RayMabus wrote:Heben ti kad ce više taj ww3 samo da vas ne slušam kako ste se kupali.
Guest- Guest
Evo sad ce , i ukinuti ce emancipaciju ..RayMabus wrote:Heben ti kad ce više taj ww3 samo da vas ne slušam kako ste se kupali.
2015-08-15
klasično za brđane i čuvare ovaca...jastreb wrote:Hvali more drš se kraja.veber wrote:znaš li ti plivat?jastreb wrote:Splav.veber wrote:što imaš?kaja_333 wrote:Imam i ja brod , da provozaš moj pa da ga ustaski pozdravljamo u prolazu ?:)
kaić ili brod?
2014-12-30
A sad i ne moraju. Raja utekla za Švabiju i drugdje , natalitet krahirao , meni je ono prošo voz i to mi ne igra ništa. Mogu to i ostavit šta se mene tice.kaja_333 wrote: i ukinuti ce emancipaciju ..
2014-04-11
E pa onda se opusti ...RayMabus wrote:A sad i ne moraju. Raja utekla za Švabiju i drugdje , natalitet krahirao , meni je ono prošo voz i to mi ne igra ništa. Mogu to i ostavit šta se mene tice.kaja_333 wrote: i ukinuti ce emancipaciju ..
2015-08-15
Longi da ti posaljem jednu umotanu? Poznam jednu Zelihu(Selihu),prava turska ljepotica..cak i sa onim turbanom,ima geziht da poludis kako je lijepa..nije emancipirana ali vozi deckov(rumunj) BMW 523 novi svaki dan na posel,i decko joj samo kuha svaki dan rucak,posto je kufar...prava prilika za tebe..
Guest- Guest
Opušten sam. Šta vrijeme ide prema naprijed sve je očitije da vam nema pomoči. Zato sam sad prebacio rat na ono na cemu emancipacija leži tj šta ju je stvorilo : truli kapitalizam.kaja_333 wrote:E pa onda se opusti ...RayMabus wrote:A sad i ne moraju. Raja utekla za Švabiju i drugdje , natalitet krahirao , meni je ono prošo voz i to mi ne igra ništa. Mogu to i ostavit šta se mene tice.kaja_333 wrote: i ukinuti ce emancipaciju ..
Emanicpacija mi više nije toliko zanimljiva meta jer je pregažena.
2014-04-11
more je dobro, liječi rane, pogotovo one na srcu
Guest- Guest
Emanicpacija je prethodnica trulog kapitalizma. Iako izgledate močno u suštini ste cijelo vrijeme prorijeđeni napadima strijelaca na konjima s taktikom udari i bježi. Mogu krenit na vas i pobjedit ću vas al necu. Sad cu projahat pored vas i krenit na ono čemu ste vi prethodnica : truli kapitalizam.
Novi neprijatelj nova takitika. Za razliku od vas truli kapitlaizam je bolje utvrđen , ima štitove , oklop , zidine al ima jednu veliku manu : brane ga plačenici.
Ahilova peta : novac tj nedostatak istog.
Novi neprijatelj nova takitika. Za razliku od vas truli kapitlaizam je bolje utvrđen , ima štitove , oklop , zidine al ima jednu veliku manu : brane ga plačenici.
Ahilova peta : novac tj nedostatak istog.
2014-04-11
RayMabus wrote:Emanicpacija je prethodnica trulog kapitalizma.
siromašne djevojke bez obrazovanja nisu emancipirane, pokorne su i poslušne (nemaju samopouzdanja), sretne su sa sitnicama u životu, nemaju prohtjeve...
nema nijedna siromašna u tvojoj ulici ili kvartu?
Guest- Guest
Ma, zabavan je sa svojim šupljim pričama...svaki bedak ima svoje veselje :Dkaja_333 wrote:Joj daj ne gnjavi ženudeda born again wrote:Noor wrote:
Tocno...i!?
Poante ima ali nisi shvatio. Nze da mi se elaborirati preko mobitela..
današnji "Palestinci" islamske vjere su nekadašnji Hebreji židovske vjere, a prije toga preci istih su bili Kananci
današnji židovi u Izraelu su europljani koji su se konvertirali na Judeizam
Guest- Guest
Nismo te srice u Dalmaciji. Ne smije ti ni bit da je gradska cura a toga ovdje uz obalu di živi večina stanowništva baš i nema tj da je sa sela. Trebat će uwozit sisate seljanke iz Ukrajine.deda born again wrote:RayMabus wrote:Emanicpacija je prethodnica trulog kapitalizma.
siromašne djevojke bez obrazovanja nisu emancipirane, pokorne su i poslušne (nemaju samopouzdanja), sretne su sa sitnicama u životu, nemaju prohtjeve...
nema nijedna siromašna u tvojoj ulici ili kvartu?
Obrazovanje i nije tolika kočnica kolika je činjenica da su svi fakulteti u gradu. Gradska cura mentalni sklop. Da ona studira i muze krave onda taj njen fakultet ne igra jer je to naucilo radit i živit u prirodi a ne na asfaltu i kafićima a kad radi neki poslić nefizički nešto misli da je to teški fizički posao. Bježi bježi.
2014-04-11
Lontano dagli occhi, lontano dal cuore...
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Čari socijalizma: Kubanci dobivaju kućni internet !
» capak najavio treću dozu...
» Amerika sa tisućama marinaca priprema evakuaciju ambasade u Kabulu
» vuchić privukao ličnu paznju pred.trampa
» Austrija predlaže četvrtu dozu cjepiva
» capak najavio treću dozu...
» Amerika sa tisućama marinaca priprema evakuaciju ambasade u Kabulu
» vuchić privukao ličnu paznju pred.trampa
» Austrija predlaže četvrtu dozu cjepiva
Page 9 of 9