Zašto pokolji u Kabulu ne dobivaju jednaku pažnju i dozu suosjećanja
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Zašto pokolji u Kabulu ne dobivaju jednaku pažnju i dozu suosjećanja
Kaju privlači Mediteran i Mediteranci,inače bi sad bila negdje u Austriji,ili Pruskoj.veber wrote:kaja je kulturološki daleko od kioska i ojkanja. uzaludan ti trud.jastreb wrote:Pitam Kaju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne mogu ti pomoci sto nisi shvatio poantu....i ti si na dieselu!?deda born again wrote:a hetiti, oni se isto nisu bunili?Noor wrote:
Ako se nisu bunili filistejci i kanaanci, ne vidim razloga za nezadovoljstvo palestinaca.
mješaš skupine koje su međusobno udaljene tisuće godina
Guest- Guest
gle, polutan koji se naseli u rijeku nije mediteranac.jastreb wrote:Kaju privlači Mediteran i Mediteranci,inače bi sad bila negdje u Austriji,ili Pruskoj.veber wrote:kaja je kulturološki daleko od kioska i ojkanja. uzaludan ti trud.jastreb wrote:Pitam Kaju.
2014-12-30
Pa vraćanje njihovog ali nisu oni vojno to vratili nego im dano.Noor wrote:Ne bi bio poklon, nego vraćanje njihovog....kaja_333 wrote:Pa na kraju iz tog Jeruzalema su njih potjerali bez problema, glavno pitanje bilo je je li to kršćansko ili muslimansko, odnosno tko je jači. Zidovi se vraćaju u igru nakon 1000 godina ali opet uz pomoć ovih, doslovno kao neki poklon- evo vam zemlja zbog toga i toga da i vi imate državu.
Ako se nisu bunili filistejci i kanaanci, ne vidim razloga za nezadovoljstvo palestinaca.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nema poante i potpuno promašen kontekstNoor wrote:Ne mogu ti pomoci sto nisi shvatio poantu....i ti si na dieselu!?deda born again wrote:a hetiti, oni se isto nisu bunili?Noor wrote:
etnički palestinci nisu postojali do 1948. dok nije uspostavljena države Izrael, prije toga su se izjašnjavali kao Jordanci, Egipćani, Libanonci itd. većina ih se tako i danas izjašnjava
Guest- Guest
Nisam, na jednom otoku na srednjem Jadranu ...:)veber wrote:novi vinodolskijastreb wrote:Gdje?kaja_333 wrote:Dobar tek, na moru sam itako.veber wrote:večera u tijeku, janjetina...
Deda, baba ti je u Turskoj, sa curom
2015-08-15
deda born again wrote:nema poante i potpuno promašen kontekstNoor wrote:Ne mogu ti pomoci sto nisi shvatio poantu....i ti si na dieselu!?deda born again wrote:a hetiti, oni se isto nisu bunili?Noor wrote:
etnički palestinci nisu postojali do 1948. dok nije uspostavljena države Izrael, prije toga su se izjašnjavali kao Jordanci, Egipćani, Libanonci itd. većina ih se tako i danas izjašnjava
Tocno...i!?
Poante ima ali nisi shvatio. Ne da mi se elaborirati preko mobitela..
Guest- Guest
zadarski arhipelag?kaja_333 wrote:Nisam, na jednom otoku na srednjem Jadranu ...:)
ugljan?
2014-12-30
Gledam gdje epikurov brod , da mu U nacrtam :)veber wrote:zadarski arhipelag?kaja_333 wrote:Nisam, na jednom otoku na srednjem Jadranu ...:)
ugljan?
2015-08-15
Noor wrote:
Tocno...i!?
današnji "Palestinci" islamske vjere su nekadašnji Hebreji židovske vjere, a prije toga preci istih su bili Kananci
današnji židovi u Izraelu su europljani koji su se konvertirali na Judeizam
Guest- Guest
do kada si doli?
zemem od epija brod, ako nije u bukingu pa napravimo đitu...
2014-12-30
Do kad mi se bude dalo .. Šteta sto tebe pozna, trebali bi mu kao turisti sjesti na brod i praviti da smo iz Beograda..veber wrote:do kada si doli?
2015-08-15
ti dođeš i veliš, idi bre u kurac skupo, kada dogovoriš najam ja se pojavim s dozvolom....kaja_333 wrote:Do kad mi se bude dalo .. Šteta sto tebe pozna, trebali bi mu kao turisti sjesti na brod i praviti da smo iz Beograda..veber wrote:do kada si doli?
onda mu je kasno.
uplatim mu soma ojra pologa i brod prodamo u neumu
2014-12-30
Današnji Palestinci su biblijski Filistejci,inače porijeklom Feničani.deda born again wrote:Noor wrote:
Tocno...i!?
današnji "Palestinci" islamske vjere su nekadašnji Hebreji židovske vjere, a prije toga preci istih su bili Kananci
2014-04-22
Haha, a on iznajmljuje ? Mislila sam da vozi turiste da cirkus napravimo ali posto tebe zna ništa od toga . Imam i ja brod , da provozaš moj pa da ga ustaski pozdravljamo u prolazu ?:)veber wrote:ti dođeš i veliš, idi bre u kurac skupo, kada dogovoriš najam ja se pojavim s dozvolom....kaja_333 wrote:Do kad mi se bude dalo .. Šteta sto tebe pozna, trebali bi mu kao turisti sjesti na brod i praviti da smo iz Beograda..veber wrote:do kada si doli?
onda mu je kasno.
uplatim mu soma ojra pologa i brod prodamo u neumu
2015-08-15
Joj daj ne gnjavi ženudeda born again wrote:Noor wrote:
Tocno...i!?
današnji židovi u Izraelu su europljani koji su se konvertirali na Judeizam
2015-08-15
Sad bi on o Filistejcima do preksutra
2015-08-15
što imaš?kaja_333 wrote:Imam i ja brod , da provozaš moj pa da ga ustaski pozdravljamo u prolazu ?:)
kaić ili brod?
2014-12-30
Splav.veber wrote:što imaš?kaja_333 wrote:Imam i ja brod , da provozaš moj pa da ga ustaski pozdravljamo u prolazu ?:)
kaić ili brod?
2014-04-22
kaja_333 wrote:Gledam gdje epikurov brod , da mu U nacrtam :)veber wrote:zadarski arhipelag?kaja_333 wrote:Nisam, na jednom otoku na srednjem Jadranu ...:)
ugljan?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
znaš li ti plivat?jastreb wrote:Splav.veber wrote:što imaš?kaja_333 wrote:Imam i ja brod , da provozaš moj pa da ga ustaski pozdravljamo u prolazu ?:)
kaić ili brod?
jebote, od tebe nisam nikada vidio referencu na more, samo jebeno ojkanje, čuvanje ovaca i njegoš...
2014-12-30
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Čari socijalizma: Kubanci dobivaju kućni internet !
» capak najavio treću dozu...
» Amerika sa tisućama marinaca priprema evakuaciju ambasade u Kabulu
» vuchić privukao ličnu paznju pred.trampa
» Austrija predlaže četvrtu dozu cjepiva
» capak najavio treću dozu...
» Amerika sa tisućama marinaca priprema evakuaciju ambasade u Kabulu
» vuchić privukao ličnu paznju pred.trampa
» Austrija predlaže četvrtu dozu cjepiva
Page 8 of 9