KME-KME
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
veber-
2014-12-30
Re: KME-KME
Po onome što je tvoja bratija ovdje sve činila-i malo.veber wrote:majmune, počni učit francuski ili njemački, trebat će ti.jastreb wrote:Pa neću valjda cmizdriti za onom tvojom razvaljenom matičnom državom,koja je do sada izgubila svaki jebeni rat,a sada gubi i u miru.veber wrote:ti si bosanac iz jebenog bihaća ili okolice.
u biti polutan koji cmizdri za jugom ko i tvoj frend iknar je gay, srbenda, koja pljuje po domovini.
sve vas treba, ko i vaš tito, u jaruge...
Jugoslaveni su vam sagradili sve što ondje imate,a sada ste ih odjebali i dali priliku da vam Arapi i drugi kozojebi i kamilopušači sve to povale i sruše.
a, tvoja bratija maznula mojoj obitelji preko 30 000 000 € po tužbi.
Dobro ste i prošli.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber wrote:
ako nisi 90ih, traži sad povrat oduzete imovine
Guest- Guest
nis..i mojoj obitelji su komjunisti popalili lanac apoteka u Madjarskoj..bed lak..
Guest- Guest
tražim. da sam čuo na vrijeme šeks se ne bi uselio u vilu mog djeda.deda born again wrote:veber wrote:
ako nisi 90ih, traži sad povrat oduzete imovine
kaptol je dobio zamjensko zemljište na ksaveru, a meni ponudili 10€/m2 na zemljištu koje graniči s crkvenim.
naravno dobili su odjeb.
2014-12-30
ti majmune ne bi ni tipkao da vam nismo omogućili škole, ceste, pilane, trgovine.jastreb wrote:Po onome što je tvoja bratija ovdje sve činila-i malo.
Dobro ste i prošli.
ti bi i dalje ojkao po brdima s ovcama.
(moj stari u dnevnoj sobi ima klavir iz 1800 i neke, čudo da ga tvoja bratija nije pokurila)
2014-12-30
komunisti se nisu razumjeli u ekonomiju, Marxova teorija je puna besmislica
danas se opet širi slična ideologija koja vjeruje da se država financira iz poreza i uzimanjem imovine građanima
danas se opet širi slična ideologija koja vjeruje da se država financira iz poreza i uzimanjem imovine građanima
Guest- Guest
Pa...svabija se sve vise uklapa u tu shemudeda born again wrote:komunisti se nisu razumjeli u ekonomiju, Marxova teorija je puna besmislica
Guest- Guest
Vratimo se na temu o kipu koji kmeči.deda born again wrote:komunisti se nisu razumjeli u ekonomiju, Marxova teorija je puna besmislica
Ostavimo komuniste i Švabe.
U stvari ovaj nevjerovatni Veber je potpuno izvitoperio temu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dakle,kad je Bogumdani jedared imao priliku poheftačiti Djevicu..ne ovu iz teme naravno,otkrio je da je to u biti neprijatan i neuredan cin..odtad ih izbjegavam..
Guest- Guest
Reko sam ti neku večer,počni učit arapski ili turski,trebat će ti.veber wrote:majmune, počni učit francuski ili njemački, trebat će ti.jastreb wrote:Pa neću valjda cmizdriti za onom tvojom razvaljenom matičnom državom,koja je do sada izgubila svaki jebeni rat,a sada gubi i u miru.veber wrote:ti si bosanac iz jebenog bihaća ili okolice.
u biti polutan koji cmizdri za jugom ko i tvoj frend iknar je gay, srbenda, koja pljuje po domovini.
Jugoslaveni su vam sagradili sve što ondje imate,a sada ste ih odjebali i dali priliku da vam Arapi i drugi kozojebi i kamilopušači sve to povale i sruše.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
JA se majmun cudio zasto je sva privatizacija lopovska osim najveceg dijela , tj privatzacije stambenih kvadrata. te Tudjman bandit ali kada su stanovi i lokali u pitanju, svi ckome. Banditski mentalite, boljsevicko-mediteranskog tipa. Ne bi ni ostala privatizacija bila lopovska da su i nama dali, jelte. Udjelite, udjelite, Bog vam dragi dao.
2014-04-14
bogomdani wrote:Pa...svabija se sve vise uklapa u tu shemudeda born again wrote:komunisti se nisu razumjeli u ekonomiju, Marxova teorija je puna besmislica
kod njih je prevladavajuća ideologija taj neki njihov ordoliberalizam, tj. njemačka inačica socijalnog liberalizma
https://en.wikipedia.org/wiki/Ordoliberalism
Guest- Guest
Prošli su bolje nego naši domaći izdajnici.jastreb wrote:Po onome što je tvoja bratija ovdje sve činila-i malo.veber wrote:majmune, počni učit francuski ili njemački, trebat će ti.jastreb wrote:Pa neću valjda cmizdriti za onom tvojom razvaljenom matičnom državom,koja je do sada izgubila svaki jebeni rat,a sada gubi i u miru.veber wrote:ti si bosanac iz jebenog bihaća ili okolice.
Dobro ste i prošli.
2015-07-23
sada se idemo vraćat temi!jastreb wrote:Vratimo se na temu o kipu koji kmeči.deda born again wrote:komunisti se nisu razumjeli u ekonomiju, Marxova teorija je puna besmislica
što je s imovinom koju je tvoja šumska bratija maznula mojoj obitelji?
(tvoji šumski pajdaši držali ovce u vili mog djeda)
2014-12-30
Zato se i ratu pisalo po kucama Srbin ili Hrvat. Kao ono tako je bilo prosli put, bit ce i ovaj. Koji jebeni mentalitet.
2014-04-14
A što je sa židovskom imovinom koju su tvoji nacisti lapili ?veber wrote:sada se idemo vraćat temi!jastreb wrote:Vratimo se na temu o kipu koji kmeči.deda born again wrote:komunisti se nisu razumjeli u ekonomiju, Marxova teorija je puna besmislica
što je s imovinom koju je tvoja šumska bratija maznula mojoj obitelji?
(tvoji šumski pajdaši držali ovce u vili mog djeda)
2015-07-23
deda born again wrote:komunisti se nisu razumjeli u ekonomiju, Marxova teorija je puna besmislica
nemaju pojma, sve se financira iz deficita
kad dugovi dođu na naplatu, bogati smo, prodat ćemo nešto
imamo puno otoka npr. , i tako bezveze stoje u moru
crvenkasti-
2014-04-17
na neki način teme su povezane, kad ljudi vjeruju u gluposti mogu počititi veliku štetu i zlo, samima sebi i drugimajastreb wrote:Vratimo se na temu o kipu koji kmeči.deda born again wrote:komunisti se nisu razumjeli u ekonomiju, Marxova teorija je puna besmislica
svejedno vjerovali u Marijine suze ili komunizam
Guest- Guest
Imovina Njemaca i Talijana je konfiscirana na ime ratne odštete koju su okupatori prouzročili.Sve po zakonu,reklo bi se.
2015-07-23
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 2 of 4