KME-KME
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
KME-KME
------------------------A U P M ---------------------------- ------------ HONDURAS EXKLUSIV
Proplakao kip Gospe u ‘malom Međugorju’ u Hondurasu
Majka Božja plače jer se njezina djeca međusobno ubijaju
--------------------------------------------------------------------------------------------
O ČMEN OVAJ TO ZBORI - kako muslići masakriraju po Europi ili jer se medjusobno kolju ?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Gospin kip u kapelici na Katoličkom sveučilištu u gradu Danliju u Hondurasu pustio je suze. Suze na licu Gospina kipa pojavile su se prošle nedjelje.
Tamošnji mediji, uključujući dnevni list La Tribuna, još uvijek traže objašnjenja je li riječ o kondenzaciji ili se radi o nekoj neobjašnjivoj poruci.
– Tražili smo logično objašnjenje, ali nismo ga našli. Ne možemo shvatiti otkud suze na Gospinu licu – za La Tribunu je izjavio Ivis Romero, koordinator pastoralnog centra Katoličkog sveučilišta.
On je s još nekoliko ljudi bio među prvima koji su vidjeli neobičnu pojavu. Potom se vijest proširila cijelom zemljom.
Poznati kardinal Maradiaga rekao je da Majka Božja plače jer se njezina djeca međusobno ubijaju. Zanimljivo je da se kip koji je proplakao nalazi u tzv. malomMeđugorju. Naime, u Danliju je napravljeno malo Međugorje po uzoru na ovu poznatu hercegovačku župu.
Kako smo saznali od jedne hodočasnice iz Međugorja koja je boravila u Danliju, tamo je sagrađena crkva sv. Jakova kao u Međugorju, napravljen je i križni put Križevac s križem visokim 25 metara, zatim Podbrdo sa 20 postaja krunice te plavi križ.
PS - nie to ništa, ovaj jedan kod nas će u sabor staviti križ od 3 metera......................najmanje
http://www.vecernji.hr/zanimljivosti/proplakao-kip-gospe-u-malom-medugorju-u-hondurasu-1101291
Proplakao kip Gospe u ‘malom Međugorju’ u Hondurasu
Majka Božja plače jer se njezina djeca međusobno ubijaju
O ČMEN OVAJ TO ZBORI - kako muslići masakriraju po Europi ili jer se medjusobno kolju ?
Gospin kip u kapelici na Katoličkom sveučilištu u gradu Danliju u Hondurasu pustio je suze. Suze na licu Gospina kipa pojavile su se prošle nedjelje.
Tamošnji mediji, uključujući dnevni list La Tribuna, još uvijek traže objašnjenja je li riječ o kondenzaciji ili se radi o nekoj neobjašnjivoj poruci.
– Tražili smo logično objašnjenje, ali nismo ga našli. Ne možemo shvatiti otkud suze na Gospinu licu – za La Tribunu je izjavio Ivis Romero, koordinator pastoralnog centra Katoličkog sveučilišta.
On je s još nekoliko ljudi bio među prvima koji su vidjeli neobičnu pojavu. Potom se vijest proširila cijelom zemljom.
Poznati kardinal Maradiaga rekao je da Majka Božja plače jer se njezina djeca međusobno ubijaju. Zanimljivo je da se kip koji je proplakao nalazi u tzv. malomMeđugorju. Naime, u Danliju je napravljeno malo Međugorje po uzoru na ovu poznatu hercegovačku župu.
Kako smo saznali od jedne hodočasnice iz Međugorja koja je boravila u Danliju, tamo je sagrađena crkva sv. Jakova kao u Međugorju, napravljen je i križni put Križevac s križem visokim 25 metara, zatim Podbrdo sa 20 postaja krunice te plavi križ.
PS - nie to ništa, ovaj jedan kod nas će u sabor staviti križ od 3 metera......................najmanje
http://www.vecernji.hr/zanimljivosti/proplakao-kip-gospe-u-malom-medugorju-u-hondurasu-1101291
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: KME-KME
zašto plače? zar joj sin nije svemoćan, nek učini više nešto
plakat i kukat može svatko
treba snimit novi film o Supermenu koji ne želi koristiti svoje moći da spasi svijet, a njegova mama sjedi i plače jer se oko nje događa zlo, bila bi to dobra drama
treba snimit novi film o Supermenu koji ne želi koristiti svoje moći da spasi svijet, a njegova mama sjedi i plače jer se oko nje događa zlo, bila bi to dobra drama
Guest- Guest
Ako ne priznadu Medjugorje ( a neće ) undak ovo moradu.
Ta plače ko kiša
Bilo je toga i u srednjem vijeku, plakalo krvave suze, žalilo, slalo mentalne poruke
ki prava - drvena marija-
Ta plače ko kiša
Bilo je toga i u srednjem vijeku, plakalo krvave suze, žalilo, slalo mentalne poruke
ki prava - drvena marija-
2014-04-20
deda born again wrote:zašto plače? zar joj sin nije svemoćan, nek učini više nešto
Patentiraj ideju tj. scenarij pa ponudi holivudu
bio bi to balkanski hit film
Lake it
2014-04-20
mehh...place i moja Rujka kad je kraljevski "povolim"..neki filinzi u bekgraundu,sto li...
Guest- Guest
Ja mislim da blažena djevica plače,jer je deficit djevica u raju kod Allaha,pa i ona treba doći na red.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Svevišnji i milostivi Allah dž.š. ovu djevu čuva za nekog svog posebnog roba,miljenika.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
O kako će vas ognjana Marija jednog dana kazniti.
Sve vas koji ste od nje napravili idola i suvenir!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sutra da islam postane no1jastreb wrote:O kako će vas ognjana Marija jednog dana kazniti.
ti bi bio prvi koji bi vikao alah nemam pojma što ide dalje...
koji si ti konvertit.
2014-12-30
Ja sam jedno vrijeme naginjao islamu i proučavao Kuran.veber wrote:sutra da islam postane no1jastreb wrote:O kako će vas ognjana Marija jednog dana kazniti.
ti bi bio prvi koji bi vikao alah nemam pojma što ide dalje...
koji si ti konvertit.
No tek kad sam ga dobro proučio,kao i neke hadise,onda sam uvidio da to nije to.
I kao što se vidi,a što može posvjedočiti i Iknar je gay,ja sam ovdje jedan od najvećih apologeta kršćanstva i kritičara islama.
A do toga sam prešao dug put.
2014-04-22
ti si bosanac iz jebenog bihaća ili okolice.
u biti polutan koji cmizdri za jugom ko i tvoj frend iknar je gay, srbenda, koja pljuje po domovini.
sve vas treba, ko i vaš tito, u jaruge...
u biti polutan koji cmizdri za jugom ko i tvoj frend iknar je gay, srbenda, koja pljuje po domovini.
2014-12-30
Pa neću valjda cmizdriti za onom tvojom razvaljenom matičnom državom,koja je do sada izgubila svaki jebeni rat,a sada gubi i u miru.veber wrote:ti si bosanac iz jebenog bihaća ili okolice.
Jugoslaveni su vam sagradili sve što ondje imate,a sada ste ih odjebali i dali priliku da vam Arapi i drugi kozojebi i kamilopušači sve to povale i sruše.
2014-04-22
majmune, počni učit francuski ili njemački, trebat će ti.jastreb wrote:Pa neću valjda cmizdriti za onom tvojom razvaljenom matičnom državom,koja je do sada izgubila svaki jebeni rat,a sada gubi i u miru.veber wrote:ti si bosanac iz jebenog bihaća ili okolice.
Jugoslaveni su vam sagradili sve što ondje imate,a sada ste ih odjebali i dali priliku da vam Arapi i drugi kozojebi i kamilopušači sve to povale i sruše.
a, tvoja bratija maznula mojoj obitelji preko 30 000 000 € po tužbi.
2014-12-30
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 1 of 4