Tresla se brda, rodio se IBM
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tresla se brda, rodio se IBM
Vi s kumrovečkim kursom ne dolazite u obzir, jbga...debotoijusto wrote:veber wrote:taman posao za tebe...debotoijusto wrote:...koji se javlja bakicama na tel.deda born again wrote:to je OK plaća za inženjera s FERadebotoijusto wrote:
jos samo navala na ova radna mjesta da sve se svede na 300€
je
nisam kvalificiran za tako dobro radno mjesto
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
dzango wrote:To je call centar pa makar pravio i vasionske brodove.Usne Stjepana Gnječa wrote:Najprije pogledajte što IBM proizvodi i koje usluge hardwera i softwarea nudi pa onda pričajte o tzv. call centru. Pogledajte samo IBM Linux ONE servere pa pričajte mi malo o call centru. nije to T-com.
E nije nego je pravi centar i radi sve sto rade pravi centri. I Stepinac je svetac!
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:To je call centar pa makar pravio i vasionske brodove.Usne Stjepana Gnječa wrote:Najprije pogledajte što IBM proizvodi i koje usluge hardwera i softwarea nudi pa onda pričajte o tzv. call centru. Pogledajte samo IBM Linux ONE servere pa pričajte mi malo o call centru. nije to T-com.
E nije nego je pravi centar i radi sve sto rade pravi centri. I Stepinac je svetac!
Ovaj će sada biti 1 od 3 u svijetu. Da, i Stepinac je svetac, slažem se.
2016-07-22
Eroo wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:To je call centar pa makar pravio i vasionske brodove.Usne Stjepana Gnječa wrote:Najprije pogledajte što IBM proizvodi i koje usluge hardwera i softwarea nudi pa onda pričajte o tzv. call centru. Pogledajte samo IBM Linux ONE servere pa pričajte mi malo o call centru. nije to T-com.
Ja, ja, ampak lahko tudi če sem zelo dvorni norec.
crvenkasti-
2014-04-17
...sto dirate Mrtvog konja..mislim sveca..nema ga vise...Eroo wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:To je call centar pa makar pravio i vasionske brodove.Usne Stjepana Gnječa wrote:Najprije pogledajte što IBM proizvodi i koje usluge hardwera i softwarea nudi pa onda pričajte o tzv. call centru. Pogledajte samo IBM Linux ONE servere pa pričajte mi malo o call centru. nije to T-com.
Guest- Guest
Po onome što čitam na IBM jobs, jako puno traže a zauzvrat jako malo daju. Dakle plaća 5-7000kn kao i prodavačica u DM-u. IBM neće spriječit odlazak IT stručnjaka iz Burundi Horvatije.
Guest- Guest
Postoji samo jedan jedini razlog zašto je IBM izabrao baš nas: dali smo mu uvjete bolje od onih koje su nudile ostale države. Koji su to uvjeti – ne znamo. Očito je da su političari malo skinuli gaće pred stranom multinacionalkom i sad ih je valjda sram priznati na što su sve pristali kako bi doveli posao u Hrvatsku. Tako će rado isticati kako će tim potezom IBM otvoriti pet stotina novih radnih mjesta, ali što su za to dali neće reći. Dapače, političari vrlo aktivno nastoje izbjeći odgovor na to pitanje, iako bi detalji ovog posla morali biti transparentni i bez odlaganja dani na uvid javnosti.
Alojzije pederu.MaximusDecimusMiridije wrote:dzango wrote:To je call centar pa makar pravio i vasionske brodove.Usne Stjepana Gnječa wrote:Najprije pogledajte što IBM proizvodi i koje usluge hardwera i softwarea nudi pa onda pričajte o tzv. call centru. Pogledajte samo IBM Linux ONE servere pa pričajte mi malo o call centru. nije to T-com.
Ipak je IBM call centar. Isprike Dzangu.
http://ibmreferrals.com/jobs/customer-support-representative-282710
Od budućih zaposlenika očekuje se da su timski igrači, a poželjno je da imaju radno iskustvo u radu s klijentima ili u call centrima.
Što se tiče formalnih kvalifikacija, dovoljna je srednja stručna sprema.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ibm-trazi-zaposlenike-u-zagrebu-evo-sto-nude-i-koje-kvalifikacije-trebate-imati/908715.aspx
Od budućih zaposlenika očekuje se da su timski igrači, a poželjno je da imaju radno iskustvo u radu s klijentima ili u call centrima.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ibm-trazi-zaposlenike-u-zagrebu-evo-sto-nude-i-koje-kvalifikacije-trebate-imati/908715.aspx
Guest- Guest
Podarenim konjima se ne gleda u zube.
Kakogod, na svijetu postoje samo još 2 ovakva centra.
Eroo wrote:Podarenim konjima se ne gleda u zube.
Gdje? Daj lokaciju gdje se nalaze i link.
Guest- Guest
Potraži sam, ako si pismen...Nisan ti ja ni tata ni mama.Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Podarenim konjima se ne gleda u zube.
2016-07-22
Eroo wrote:Potraži sam, ako si pismen...Nisan ti ja ni tata ni mama.Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Podarenim konjima se ne gleda u zube.
Ne, ti si naveo i ti daj lokaciju. Ako ne daš lokaciju ta 2 call centra koja navodiš kao jedina na planeti onda si lažov. Dobro, da si lažov to već znam odavno...
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Ipak je IBM call centar. Isprike Dzangu.
srednja stručna sprema, znanje MS offica, i engleski i njemački jezik..
inače ti call poslovi znaju biti gadarija ..ali ono traže strednju stručnu spremu, ms office(to zna 80% stanovništva) te odličan njemački.. netko sa odličnim njemačkim može raditi bilo gdje na jadranu ili u njemačkoj, zašto bi netko sa odličnim njemačkim išao u call centar za 3000kn?
Guest- Guest
Kad ovdje započinjete ne pita se za platu kolika je.
Osobno bih, čak i u ovim godinama, za početak radio bez ikakve naknade.
U ovom videu ćete vidjeti jednoga tipa s čudnom frizurom govoriti, taj je
jedan od direktora za marsovu misiju "CURIOSITY"...
Osobno bih, čak i u ovim godinama, za početak radio bez ikakve naknade.
U ovom videu ćete vidjeti jednoga tipa s čudnom frizurom govoriti, taj je
jedan od direktora za marsovu misiju "CURIOSITY"...
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Angela Merkel se opet tresla
» Sejdo Komšić z'brda povikuje...
» Kerum za Index: HDZ je u panici, od mene imaju komplekse, zato su odveli Plenkovića na moja Brda
» Oprasio/rodio se hibrid svinje i čovjeka...
» vesna pusić obabila kurdistan... rodio se u porođajnim mukama
» Sejdo Komšić z'brda povikuje...
» Kerum za Index: HDZ je u panici, od mene imaju komplekse, zato su odveli Plenkovića na moja Brda
» Oprasio/rodio se hibrid svinje i čovjeka...
» vesna pusić obabila kurdistan... rodio se u porođajnim mukama
Page 2 of 2