ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sutra će Jergović pisati o Münchenu

Page 12 of 17 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next

Go down

Sutra će Jergović pisati o Münchenu - Page 12 Empty Re: Sutra će Jergović pisati o Münchenu

Post by darla Sat 23 Jul - 0:52

melkior wrote:
Svaki čovjek je potencijalni ubojica i terorist, razlika je samo u točki vrenja. Uostalom, prirodno je i zdravo biti ubojica i terorist. Psihijatri budućnosti će kao metodu liječenja svojim pacijentima često pripisivati terorizam na recept.

Osim ako im ne prepisu nukanje, ono cisto, kratko, brzo.

darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Sutra će Jergović pisati o Münchenu - Page 12 Empty Re: Sutra će Jergović pisati o Münchenu

Post by RayMabus Sat 23 Jul - 0:52

Točka loma je točka reakčije. Ako meni kaže da su žrtwe koje su bezbrižno šopingirale i lowile Pokemone tamo u tom šoping čentru prešle točku loma ja ću mu se lagano nasmiještii s misli u sebi : koja budala.

Ne oni nisu prešli nikakwu točku loma , njima je dobro. Terorista je preša o točku loma jer mu nije bilo dobro do te mjere da je reagirao.

Daleko ste wi od točke loma.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior Sat 23 Jul - 0:53

melkior wrote:
melkior wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja nikada nebih mogao biti terorist. Ja vjerujem u uredena drustva,toleranciju i nacelnu dobrotu u ljudima koja prevlada u vecini slucajeva.
Pa u to vjeruje i svaka mlada dok ju se ne ostavi pred oltarom, onda postane terorista lol!
Svaki čovjek je potencijalni ubojica i terorist, razlika je samo u točki vrenja. Uostalom, prirodno je i zdravo biti ubojica i terorist. Psihijatri budućnosti će kao metodu liječenja svojim pacijentima često pripisivati terorizam na recept.
Ludnica budućnosti: kura seksa, kura terorizma :D :20
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 23 Jul - 0:54

[size=39]Gunman shouting 'Allahu Akbar' executed children[/size]
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by melkior Sat 23 Jul - 0:55

RayMabus wrote:Točka loma je točka reakčije. Ako meni kaže da su žrtwe koje su bezbrižno šopingirale i lowile Pokemone tamo u tom šoping čentru prešle točku loma ja ću mu se lagano nasmiještii s misli u sebi : koja budala.

Ne oni nisu prešli nikakwu točku loma , njima je dobro. Terorista je preša o točku loma jer mu nije bilo dobro do te mjere da je reagirao.

Daleko ste wi od točke loma.
Terorist je lovio pokemone. Sad policija lovi pokemone. Uglavnom, svi love pokemone bounce
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Sat 23 Jul - 0:56

Sta ja znam, ja sam razmisljao cesto o tome kako bih jednoga gada iz moga grada koji je unistio zivote svima htio ono da ga netko ubije. Cak sam u glavi zamisljao nacine kako bi se to moglo napraviti bez da se zapravo strada. Nacelno sam nekako dosao do toga da je covjek poprilicno izlempan i los sa zivcima i generalno loseg zdravstvenog stanja. Mislio sam da bi sokovi i strahovi recimo ili slanje pisama uvredljivih na neko vrijeme, govana upakiranih u postanske pakete i slicno mozda mogli srcani udar izazvati kod njega i ono da umre. Ali nikada nebih to zapravo mogao napraviti....ono zao ti nekako bude valjda. Radije bih da to netko drugi napravi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 23 Jul - 0:56

melkior wrote:
melkior wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja nikada nebih mogao biti terorist. Ja vjerujem u uredena drustva,toleranciju i nacelnu dobrotu u ljudima koja prevlada u vecini slucajeva.
Pa u to vjeruje i svaka mlada dok ju se ne ostavi pred oltarom, onda postane terorista lol!
Ha ha ha ....sarkazam.

Ja ću ti prepisati susret sa materijalnim swemirom jer ti je um prewiše intorwentan ( gleda unutra a ne wani ).

Udarit ču te šakom u glawu .....nema bržeg i  prisnijeg susreta sa swemirom.

lol!

Šalim se.

Naprawit ću ti wježbu s pogledaj ono nešto xy onda ti pogledaš i ja kažem hwala i onda opet molim te pogledaj nešto drugo xy i tako dok ne widim da se smiješ.

Jednostawno.

Last edited by RayMabus on Sat 23 Jul - 0:57; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior Sat 23 Jul - 0:56

darla wrote:
melkior wrote:

Osim ako im ne prepisu nukanje, ono cisto, kratko, brzo.
To bih ja pripisao. Očito je krajnje vrijeme za psihijatre na vlasti farao
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior Sat 23 Jul - 1:05

RayMabus wrote:
melkior wrote:
melkior wrote:
Ha ha ha ....sarkazam.

Ja ću ti prepisati susret sa materijalnim swemirom jer ti je um prewiše intorwentan ( gleda unutra a ne wani ).

Udarit ču te šakom u glawu .....nema bržeg i  prisnijeg susreta sa swemirom.

lol!

Šalim se.

Naprawit ću ti wježbu s pogledaj ono nešto xy onda ti pogledaš i ja kažem hwala i onda opet molim te pogledaj nešto drugo xy i tako dok ne widim da se smiješ.

Jednostawno.
Ma gledam ja ali sam kratkovidan, dioptrija mi je -12 ;)  Inače, pogodio si, inače sam introvertiran,  slaba mi je veza sa stvarnošću :O :_|
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 23 Jul - 1:08

melkior wrote: Inače, pogodio si, inače sam introvertiran,  slaba mi je veza sa stvarnošću :O :_|
Introwentnost nije nikakwo zlo. To je unutarnji proces misli gdje mi preispitujemo prošle događaje , kalkuliramo buduce ili maštamo neke svoje.

Swima njima zajedničko je to šta se ne odwijaju u sadašnjosti stwarnog swijeta.

Žiwot je igra a swaka igra se odwija sada.......I SAMO TADA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sat 23 Jul - 1:12

Kako meni ide na qrac ovo tvoje mjenjanje v sa w.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 23 Jul - 1:14

Tzv bijeg od stvarnosti.

A ja odo pobječi od stvarnosti tako da ću ić spavat. Kasno je.

Jutro je pametnije od wečeri a švabske nowine se boje reakcije objawljiwanja napadača dakle lik je očito musliman al to čemo 100% znati ujutro.

Ćujemo se ujutro pa ćemo komentirat dalje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior Sat 23 Jul - 1:20

RayMabus wrote:
melkior wrote: Inače, pogodio si, inače sam introvertiran,  slaba mi je veza sa stvarnošću :O :_|
Introwentnost nije nikakwo zlo. To je unutarnji proces misli gdje mi preispitujemo prošle događaje , kalkuliramo buduce ili maštamo neke svoje.

Swima njima zajedničko je to šta se ne odwijaju u sadašnjosti stwarnog swijeta.

Žiwot je igra a swaka igra se odwija sada.......I SAMO TADA.
Problem je kad ti unutarnji svijet postane bolji od vanjskog. Onda kreiraš vlastiti paralelni svijet u kojem živiš, a vanjski te šamara. Onda se fino povučeš u sebe, vrtiš svoj film, i možeš čak biti uspješan u vanjskom svijetu, možeš ga i razumjeti, ali ostaješ izvan njega jer vlastiti povodi, motivacija, način postupanja i slabe socijalne veze u vanjskom svijetu ostaju nešto što ti nesvjesno kreira sudbinu. Mislim da vrlo dobro razumijem ljudsku prirodu, ali ne snalazim se baš najbolje u vanjskom svijetu, pa ga onda ignoriram i povlačim se u sebe.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior Sat 23 Jul - 1:21

RayMabus wrote:Tzv bijeg od stvarnosti.

A ja odo pobječi od stvarnosti tako da ću ić spavat. Kasno je.

Jutro je pametnije od wečeri a švabske nowine se boje reakcije objawljiwanja napadača dakle lik je očito musliman al to čemo 100% znati ujutro.

Ćujemo se ujutro pa ćemo komentirat dalje.
Laku noć.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Sat 23 Jul - 1:35

onda neke zadnje vijesti da je desničarskih terorist?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 23 Jul - 1:42

Suspect in Munich shooting shot himself dead and likely acted alone, police say -Al Jazeera News

u 2 će biti press konferencija za novinare

Last edited by deda born again on Sat 23 Jul - 1:44; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 23 Jul - 1:43

za 20min je konferencija za medije u njemačkoj od strane policije pa ćemo saznati
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Sat 23 Jul - 1:47

According to local media, the ninth dead person is believed by police to be one of the killers. His body was found 45 minutes ago on a green stretch near the Olympia shopping centre; 1km away from the scene of the crime.

The veteran police reporter Oliver Bendixen told Tagesthemen that the body found was believed to be that of the perpetrator who opened fire in front of the Mcdonald’s. But police want to approach his body with great caution, believing there might be explosives in a bag. They are going to send a robot to investigate his body, Bendixen said.
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Sat 23 Jul - 1:49

kasniš neve, već je 10 mrtvih
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Sat 23 Jul - 1:51

znam, vidjela sam sad, zapadno od Austrije život je izgleda postao lutrija
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Sat 23 Jul - 1:53

spremi kokice, :popcorn, za 7 min. je finale

Sutra će Jergović pisati o Münchenu - Page 12 QipaVIp
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 17 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Next

Back to top

- Similar topics