Sutra će Jergović pisati o Münchenu
Page 12 of 17
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Re: Sutra će Jergović pisati o Münchenu
melkior wrote:
Svaki čovjek je potencijalni ubojica i terorist, razlika je samo u točki vrenja. Uostalom, prirodno je i zdravo biti ubojica i terorist. Psihijatri budućnosti će kao metodu liječenja svojim pacijentima često pripisivati terorizam na recept.
Osim ako im ne prepisu nukanje, ono cisto, kratko, brzo.
darla- Admin
2015-10-22
Točka loma je točka reakčije. Ako meni kaže da su žrtwe koje su bezbrižno šopingirale i lowile Pokemone tamo u tom šoping čentru prešle točku loma ja ću mu se lagano nasmiještii s misli u sebi : koja budala.
Ne oni nisu prešli nikakwu točku loma , njima je dobro. Terorista je preša o točku loma jer mu nije bilo dobro do te mjere da je reagirao.
Daleko ste wi od točke loma.
Ne oni nisu prešli nikakwu točku loma , njima je dobro. Terorista je preša o točku loma jer mu nije bilo dobro do te mjere da je reagirao.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ludnica budućnosti: kura seksa, kura terorizmamelkior wrote:Svaki čovjek je potencijalni ubojica i terorist, razlika je samo u točki vrenja. Uostalom, prirodno je i zdravo biti ubojica i terorist. Psihijatri budućnosti će kao metodu liječenja svojim pacijentima često pripisivati terorizam na recept.melkior wrote:Pa u to vjeruje i svaka mlada dok ju se ne ostavi pred oltarom, onda postane teroristaMaximusDecimusMiridije wrote:Ja nikada nebih mogao biti terorist. Ja vjerujem u uredena drustva,toleranciju i nacelnu dobrotu u ljudima koja prevlada u vecini slucajeva.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
[size=39]Gunman shouting 'Allahu Akbar' executed children[/size]
Kermit-
2014-04-17
Terorist je lovio pokemone. Sad policija lovi pokemone. Uglavnom, svi love pokemoneRayMabus wrote:Točka loma je točka reakčije. Ako meni kaže da su žrtwe koje su bezbrižno šopingirale i lowile Pokemone tamo u tom šoping čentru prešle točku loma ja ću mu se lagano nasmiještii s misli u sebi : koja budala.
2015-08-09
Sta ja znam, ja sam razmisljao cesto o tome kako bih jednoga gada iz moga grada koji je unistio zivote svima htio ono da ga netko ubije. Cak sam u glavi zamisljao nacine kako bi se to moglo napraviti bez da se zapravo strada. Nacelno sam nekako dosao do toga da je covjek poprilicno izlempan i los sa zivcima i generalno loseg zdravstvenog stanja. Mislio sam da bi sokovi i strahovi recimo ili slanje pisama uvredljivih na neko vrijeme, govana upakiranih u postanske pakete i slicno mozda mogli srcani udar izazvati kod njega i ono da umre. Ali nikada nebih to zapravo mogao napraviti....ono zao ti nekako bude valjda. Radije bih da to netko drugi napravi.
Guest- Guest
Ha ha ha ....sarkazam.melkior wrote:Svaki čovjek je potencijalni ubojica i terorist, razlika je samo u točki vrenja. Uostalom, prirodno je i zdravo biti ubojica i terorist. Psihijatri budućnosti će kao metodu liječenja svojim pacijentima često pripisivati terorizam na recept.melkior wrote:Pa u to vjeruje i svaka mlada dok ju se ne ostavi pred oltarom, onda postane teroristaMaximusDecimusMiridije wrote:Ja nikada nebih mogao biti terorist. Ja vjerujem u uredena drustva,toleranciju i nacelnu dobrotu u ljudima koja prevlada u vecini slucajeva.
Ja ću ti prepisati susret sa materijalnim swemirom jer ti je um prewiše intorwentan ( gleda unutra a ne wani ).
Udarit ču te šakom u glawu .....nema bržeg i prisnijeg susreta sa swemirom.
Šalim se.
Naprawit ću ti wježbu s pogledaj ono nešto xy onda ti pogledaš i ja kažem hwala i onda opet molim te pogledaj nešto drugo xy i tako dok ne widim da se smiješ.
Jednostawno.
Last edited by RayMabus on Sat 23 Jul - 0:57; edited 1 time in total
2014-04-11
To bih ja pripisao. Očito je krajnje vrijeme za psihijatre na vlastidarla wrote:melkior wrote:
Svaki čovjek je potencijalni ubojica i terorist, razlika je samo u točki vrenja. Uostalom, prirodno je i zdravo biti ubojica i terorist. Psihijatri budućnosti će kao metodu liječenja svojim pacijentima često pripisivati terorizam na recept.
Osim ako im ne prepisu nukanje, ono cisto, kratko, brzo.
2015-08-09
Ma gledam ja ali sam kratkovidan, dioptrija mi je -12 Inače, pogodio si, inače sam introvertiran, slaba mi je veza sa stvarnošćuRayMabus wrote:Ha ha ha ....sarkazam.melkior wrote:Svaki čovjek je potencijalni ubojica i terorist, razlika je samo u točki vrenja. Uostalom, prirodno je i zdravo biti ubojica i terorist. Psihijatri budućnosti će kao metodu liječenja svojim pacijentima često pripisivati terorizam na recept.melkior wrote:Pa u to vjeruje i svaka mlada dok ju se ne ostavi pred oltarom, onda postane teroristaMaximusDecimusMiridije wrote:Ja nikada nebih mogao biti terorist. Ja vjerujem u uredena drustva,toleranciju i nacelnu dobrotu u ljudima koja prevlada u vecini slucajeva.
Ja ću ti prepisati susret sa materijalnim swemirom jer ti je um prewiše intorwentan ( gleda unutra a ne wani ).
Udarit ču te šakom u glawu .....nema bržeg i prisnijeg susreta sa swemirom.
Šalim se.
Naprawit ću ti wježbu s pogledaj ono nešto xy onda ti pogledaš i ja kažem hwala i onda opet molim te pogledaj nešto drugo xy i tako dok ne widim da se smiješ.
Jednostawno.
2015-08-09
Introwentnost nije nikakwo zlo. To je unutarnji proces misli gdje mi preispitujemo prošle događaje , kalkuliramo buduce ili maštamo neke svoje.melkior wrote: Inače, pogodio si, inače sam introvertiran, slaba mi je veza sa stvarnošću
Swima njima zajedničko je to šta se ne odwijaju u sadašnjosti stwarnog swijeta.
Žiwot je igra a swaka igra se odwija sada.......I SAMO TADA.
2014-04-11
Tzv bijeg od stvarnosti.
A ja odo pobječi od stvarnosti tako da ću ić spavat. Kasno je.
Jutro je pametnije od wečeri a švabske nowine se boje reakcije objawljiwanja napadača dakle lik je očito musliman al to čemo 100% znati ujutro.
Ćujemo se ujutro pa ćemo komentirat dalje.
Jutro je pametnije od wečeri a švabske nowine se boje reakcije objawljiwanja napadača dakle lik je očito musliman al to čemo 100% znati ujutro.
2014-04-11
Problem je kad ti unutarnji svijet postane bolji od vanjskog. Onda kreiraš vlastiti paralelni svijet u kojem živiš, a vanjski te šamara. Onda se fino povučeš u sebe, vrtiš svoj film, i možeš čak biti uspješan u vanjskom svijetu, možeš ga i razumjeti, ali ostaješ izvan njega jer vlastiti povodi, motivacija, način postupanja i slabe socijalne veze u vanjskom svijetu ostaju nešto što ti nesvjesno kreira sudbinu. Mislim da vrlo dobro razumijem ljudsku prirodu, ali ne snalazim se baš najbolje u vanjskom svijetu, pa ga onda ignoriram i povlačim se u sebe.RayMabus wrote:Introwentnost nije nikakwo zlo. To je unutarnji proces misli gdje mi preispitujemo prošle događaje , kalkuliramo buduce ili maštamo neke svoje.melkior wrote: Inače, pogodio si, inače sam introvertiran, slaba mi je veza sa stvarnošću
Swima njima zajedničko je to šta se ne odwijaju u sadašnjosti stwarnog swijeta.
Žiwot je igra a swaka igra se odwija sada.......I SAMO TADA.
2015-08-09
Laku noć.RayMabus wrote:Tzv bijeg od stvarnosti.
2015-08-09
onda neke zadnje vijesti da je desničarskih terorist?
Guest- Guest
Suspect in Munich shooting shot himself dead and likely acted alone, police say -Al Jazeera News
u 2 će biti press konferencija za novinare
u 2 će biti press konferencija za novinare
Last edited by deda born again on Sat 23 Jul - 1:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
za 20min je konferencija za medije u njemačkoj od strane policije pa ćemo saznati
Guest- Guest
According to local media, the ninth dead person is believed by police to be one of the killers. His body was found 45 minutes ago on a green stretch near the Olympia shopping centre; 1km away from the scene of the crime.
The veteran police reporter Oliver Bendixen told Tagesthemen that the body found was believed to be that of the perpetrator who opened fire in front of the Mcdonald’s. But police want to approach his body with great caution, believing there might be explosives in a bag. They are going to send a robot to investigate his body, Bendixen said.
The veteran police reporter Oliver Bendixen told Tagesthemen that the body found was believed to be that of the perpetrator who opened fire in front of the Mcdonald’s. But police want to approach his body with great caution, believing there might be explosives in a bag. They are going to send a robot to investigate his body, Bendixen said.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
znam, vidjela sam sad, zapadno od Austrije život je izgleda postao lutrija
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 12 of 17 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17
Similar topics
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» Jergović je četnik
» Novi izvestilac koji će pisati izveštaj o situaciji na KiM :):)
» INA: žalba još nije poslana a kad će ne znamo, a ni tko će ju pisati
» Miljenko Jergović stao na stranu Al Qaide
» Jergović je četnik
» Novi izvestilac koji će pisati izveštaj o situaciji na KiM :):)
» INA: žalba još nije poslana a kad će ne znamo, a ni tko će ju pisati
» Miljenko Jergović stao na stranu Al Qaide
Page 12 of 17