Erdogan lagao
Page 1 of 1
Erdogan lagao
GRČKO ratno zrakoplovstvo tvrdi da turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana niti u jednom trenutku nisu gonili vojni avioni za vrijeme državnog udara, kako je on izjavio u nekoliko intervjua nakon puča.
Erdogan je u jednom od intervjua rekao da je izbjegao smrt za dlaku jer su ga pratili vojni lovci F-16 koje su kontrolirali pučisti. "Grčki radari cijelo su vrijeme pratili let predsjedničkog zrakoplova Erdogana, sve do slijetanja u Istanbul", prenosi grčka SKAI tvrdnje iz grčkog zrakoplovstva.
Prema njihovim tvrdnjama, Erdogan niti u jednom trenutku nije bio životno ugrožen niti su ga pratili turski presretači.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/grci-razotkrili-najvecu-erdoganovu-laz-o-tome-sto-se-dogadjalo-tijekom-puca/908031.aspx
Erdogan je u jednom od intervjua rekao da je izbjegao smrt za dlaku jer su ga pratili vojni lovci F-16 koje su kontrolirali pučisti. "Grčki radari cijelo su vrijeme pratili let predsjedničkog zrakoplova Erdogana, sve do slijetanja u Istanbul", prenosi grčka SKAI tvrdnje iz grčkog zrakoplovstva.
Prema njihovim tvrdnjama, Erdogan niti u jednom trenutku nije bio životno ugrožen niti su ga pratili turski presretači.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/grci-razotkrili-najvecu-erdoganovu-laz-o-tome-sto-se-dogadjalo-tijekom-puca/908031.aspx
Guest- Guest
Re: Erdogan lagao
A dobro sad....covjek je bio u panici ono hoce ga ubiti. Kad su ljudi u strahu svasta vide sta sad :D
Guest- Guest
Ma to Grčki pučisti podjebavaju Sv.Erdogana...treba i njih u konc logor
Brain32-
2014-04-15
A mi kažemo laže ko srbin a ovi im bili mentori 500 godina!! Koji su tek turci asevi, ono već su počeli muljati o srušenom avionu i na kraju će ispasti da su ga srušili zli amerikanci a rusovehabije će to popiti ko čašu ladne vode :Ddva brata wrote:ruski saveznik pa laže---
Guest- Guest
uvažena članica NATO-a, buduća članica EU-a i ključni saveznik SAD-a...reci kad da stanemdva brata wrote:ruski saveznik pa laže---
Kermit-
2014-04-17
mi kažemo pusti zeca ubij vlajatre911 wrote:A mi kažemo laže ko srbin a ovi im bili mentori 500 godina!! Koji su tek turci asevi, ono već su počeli muljati o srušenom avionu i na kraju će ispasti da su ga srušili zli amerikanci a rusovehabije će to popiti ko čašu ladne vode :Ddva brata wrote:ruski saveznik pa laže---
Kermit-
2014-04-17
malo sam laagao bio sam nagao
2014-04-14
Yehudi wrote:
Tako nekako otprilike. Neovisno od toga u kojem se taboru nalazi....djubre je djubre.
Guest- Guest
dva brata wrote:ruski saveznik pa laže---
Tvrdim da ti je bolje šutiti, pa makar sugovornici pomislili da si glup
nego tako progovoriti i time otkloniti svaku sumnju.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
nije Gepolitika gradivo za svakoga
2014-04-14
Yehudi wrote:dva brata wrote:ruski saveznik pa laže---
Lincoln?
crvenkasti-
2014-04-17
MaximusDecimusMiridije wrote:Jok....Davit Dzidziguri.
ne seri
našao sam
Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt.
Abraham Lincoln
Read more at: http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/a/abrahamlin109276.html
crvenkasti-
2014-04-17
Erdogana spojit na detektor laži pa da vidimo čija majka crnu vunu prede.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Yehudi wrote:dva brata wrote:ruski saveznik pa laže---
Lincoln?
Bravo.
Tko zna zna
2014-04-20
MaximusDecimusMiridije wrote:Laze Lincoln, Dzidziguri to rekao. Nedaju mu slavu jer je Gruzijac.
Imaš li neki link kolega ?
2014-04-20
Similar topics
» Hasanbegović lagao Oreškoviću
» Bandić je lagao o Srebrnjaku
» Sad se vidi da je Milanović lagao
» Vrdoljak je lagao u vezi razdjelnika
» Bandić je lagao o Srebrnjaku
» Sad se vidi da je Milanović lagao