Mužjaci Hijene - Plaćaju im da spavaju s njihovim kćerima
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Mužjaci Hijene - Plaćaju im da spavaju s njihovim kćerima
Bolje da crkne selo nego običaj, eo i Turudić održava veliki i poštovani običaj da vuče pravosuđe po septičkoj jami, tako on svakodnevno odaje sudačke tajne i namještava suđenja, tako fino zarađuje ko podvođija a tako se osviježava tkivo naroda a isto se otarasava svih onih koji bi promijene u državi ko ker buvaudba wrote:Pa i to je narodni običaj, ne moš bit u vrhu države ili glavnog grada ako nisi prvo spava s Mamićem.asilovski wrote:čuj ima i puno gorih stvari, na primjer tko dozvoljava da se naša predsjednica Republike kurva sa Mamićem koji krade milijuneNoor wrote:isuse dragi, pa tko to dozvoljava?!
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
ne moraš držati svjeću da vidiš očite stvari ili u tvom slučaju moraš, ali no ljudi smo heheheprckov wrote:jes ti držo svjecuasilovski wrote:čuj ima i puno gorih stvari, na primjer tko dozvoljava da se naša predsjednica Republike kurva sa Mamićem koji krade milijuneNoor wrote:isuse dragi, pa tko to dozvoljava?!
Kermit-
2014-04-17
ako nisi držo svjeću onda ti se moram posrat na priču i na tebeasilovski wrote:ne moraš držati svjeću da vidiš očite stvari ili u tvom slučaju moraš, ali no ljudi smo heheheprckov wrote:jes ti držo svjecuasilovski wrote:čuj ima i puno gorih stvari, na primjer tko dozvoljava da se naša predsjednica Republike kurva sa Mamićem koji krade milijuneNoor wrote:isuse dragi, pa tko to dozvoljava?!
jebga
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Moš se ti israti gdje oćeš ostaje sušta i neosporena činjenica da se predsjendica privatno sastaje sa kriminalcima, da joj isti priređuje rođendanske zabave i da je smijenila šefa tajne službe jer je tako rekao dotični kriminalac, e sada što to tebi paše je još gora stvar nego što si se usrao u gaćeprckov wrote:ako nisi držo svjeću ona ti se moram posrat na pričui na tebeasilovski wrote:ne moraš držati svjeću da vidiš očite stvari ili u tvom slučaju moraš, ali no ljudi smo heheheprckov wrote:jes ti držo svjecuasilovski wrote:čuj ima i puno gorih stvari, na primjer tko dozvoljava da se naša predsjednica Republike kurva sa Mamićem koji krade milijuneNoor wrote:isuse dragi, pa tko to dozvoljava?!
jebga
Kermit-
2014-04-17
ništa to mene ne zanima, ti kažeš da neko nekom pušio a sad ispade da si to vidio samo u svojoj blentariasilovski wrote:Moš se ti israti gdje oćeš ostaje sušta i neosporena činjenica da se predsjendica privatno sastaje sa kriminalcima, da joj isti priređuje rođendanske zabave i da je smijenila šefa tajne službe jer je tako rekao dotični kriminalac, e sada što to tebi paše je još gora stvar nego što si se usrao u gaćeprckov wrote:ako nisi držo svjeću ona ti se moram posrat na pričui na tebeasilovski wrote:ne moraš držati svjeću da vidiš očite stvari ili u tvom slučaju moraš, ali no ljudi smo heheheprckov wrote:jes ti držo svjecuasilovski wrote:
čuj ima i puno gorih stvari, na primjer tko dozvoljava da se naša predsjednica Republike kurva sa Mamićem koji krade milijune
jebga
to je meni ko tetkice na tržnici kad seru
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Znam da te ne zanima zato bjež te noge posra te guzicaprckov wrote:ništa to mene ne zanima, ti kažeš da neko nekom pušio a sad ispade da si to vidio samo u svojoj blentariasilovski wrote:Moš se ti israti gdje oćeš ostaje sušta i neosporena činjenica da se predsjendica privatno sastaje sa kriminalcima, da joj isti priređuje rođendanske zabave i da je smijenila šefa tajne službe jer je tako rekao dotični kriminalac, e sada što to tebi paše je još gora stvar nego što si se usrao u gaćeprckov wrote:ako nisi držo svjeću ona ti se moram posrat na pričui na tebeasilovski wrote:ne moraš držati svjeću da vidiš očite stvari ili u tvom slučaju moraš, ali no ljudi smo heheheprckov wrote:
jes ti držo svjecu
jebga
to je meni ko tetkice na tržnici kad seru
Kermit-
2014-04-17
ona kaže da joj je tek sad došlo z riti v glavu ...ali, znam da sam položila testdeda born again wrote:čekaj zanima me što će ona rećn_razbojnik wrote:Bezveze , uzmi si z3
Koji si ti agent...ccc
Guest- Guest
ja bih volio raditi kao hijena,cak i zvuci cool -hijena
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
jao ljudi tako pljuvati po tuđoj kulturi, pa sve kulture vrijede jednako, naša je jasno malo gora, ako i ima nečeg lošeg u africi to smo mi sa sobom doveli
Treba uvest hijene u Europu. Ono, jebeš maloljetnice a država ti još i plaća, kud ćeš boljemarcellus wrote:jao ljudi tako pljuvati po tuđoj kulturi, pa sve kulture vrijede jednako, naša je jasno malo gora, ako i ima nečeg lošeg u africi to smo mi sa sobom doveli
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Imigranti u Beogradu spavaju po parkovima
» Ekonomski imigranti iz Afganistana spavaju na ulicama Ilidže
» Po njihovim plodovima ćete ih prepoznati (Mt 7)
» SRBI OTIŠLI U MILANO USRED EPIDEMIJE, SAD SPAVAJU U AUTOMOBILIMA!
» Bosanci ih izmarisali jer su se nabacivali njihovim djevojkama na domacem terenu
» Ekonomski imigranti iz Afganistana spavaju na ulicama Ilidže
» Po njihovim plodovima ćete ih prepoznati (Mt 7)
» SRBI OTIŠLI U MILANO USRED EPIDEMIJE, SAD SPAVAJU U AUTOMOBILIMA!
» Bosanci ih izmarisali jer su se nabacivali njihovim djevojkama na domacem terenu
Page 3 of 3