Tito: Zbog divizije Princ Eugen protjerao sam folksdojčere
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Tito: Zbog divizije Princ Eugen protjerao sam folksdojčere
Znam da je na tom području bilo i četnika, a oni su sa svima surađivali..mutava baštarda wrote:Četnici su do talijanske kapitulacije radili taj posao. Znam za slučaj gdje ustaša na mostu na cetini propušta četnike koji idu klati po njegovom selu... bilo je slučajeva kumljenja ustaških i četničkih sela koja su pošteđena kaznenih pohoda...Antijunak wrote:vuksadinare wrote:........to ej bila kaznena ekspedicija..zbog njemackih gubitaka u zasjedama...mada na tom prostoru...i nije bilo puno partizana...nno par dana ranije njemci na tom prostoru zarobili grupu od 20-tak partizana u ejdnom selu..koje je bilo partizansko..ali vecina tih sela niej bila propartizanski naklonjena..ali njemac ko njemac...necu zapalit jedno selo vec usput jos desetak u okolici tog sela...dase korov ne bi ukorjeniomutava baštarda wrote:Dosta ih je sudjelovalo u masakru stanovnika podkamešničkih sela... sistematično, germanskin_razbojnik wrote:
Kaj su radili? Osim imali peneza i radne navike?
Taj nesretni događaj je izazvao dosta kontroverzi i trzavica, naime taj kraj je manje-više bio za Osovinu zbog čega su i ustaške vlasti prosvjedovale. E sad tko je tamo naredio i napravio zločin nije do kraja razjašnjeno, jesu li to uistinu bili Folksdojčeri ili Srbi u njemačkim odorama? obzirom da su očevici rekli da su počinitelji govorili srpskim jezikom.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Antijunak wrote:pizzon wrote:anti, to što kenjaš po forumu, što na svaki nacim ignorišeš
istorijske cinjenice o naci zlocinima, u nemckoj bi napipao corku.
nedić je kvilsing, to 100% cisto !
Ne ignoriram ja ništa, samo kažem da nije bila situacija crno-bijela,nego siva u svim nijansama, a vama Nedić nikad nije smetao, dapače pokušavate ga i dan danas rehabilitirati.
nedic nece proci, juce, danas ili sutra ! ostaje zauvek kvisling !
to, sto familiji ne odgovara istina, to je nesto drugo.
pa situacije je postala siva, nakon napada nacista na istok,
i nakon formiranja ndh, ee, onda je sve postalo sivo i krvavo.
Guest- Guest
pizzon wrote:Antijunak wrote:pizzon wrote:anti, to što kenjaš po forumu, što na svaki nacim ignorišeš
istorijske cinjenice o naci zlocinima, u nemckoj bi napipao corku.
nedić je kvilsing, to 100% cisto !
Ne ignoriram ja ništa, samo kažem da nije bila situacija crno-bijela,nego siva u svim nijansama, a vama Nedić nikad nije smetao, dapače pokušavate ga i dan danas rehabilitirati.
nedic nece proci, juce, danas ili sutra ! ostaje zauvek kvisling !
to, sto familiji ne odgovara istina, to je nesto drugo.
pa situacije je postala siva, nakon napada nacista na istok,
i nakon formiranja ndh, ee, onda je sve postalo sivo i krvavo.
Nisam baš siguran, ako je i Draža rehabilitiran što se prije smatralo nezamislivim, onda ni Nedić nije u potpunosti ispao iz igre. Oboje znamo da u SSRU nije tekao med i mlijeko, tamo je bilo krvavo i prije rata, samo je to pod krinkom rata poprimilo nove razmjere, a što se tiče ovih prostora i prije formiranja NDH-a je bilo krvi i sukoba, sigurno nije bilo nikakve idile prije 41 posebice ne u odnosima Hrvata i Srba, ili bolje rečeno Srba sa svim ostalim.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
"Nijemci su pokazali od samog početka da nisu za Jugoslaviju, oni nisu Jugoslaveni, nego Nijemci"Antijunak wrote:Lažljivo zločinačko govno!
Kao Nijemac znam zašto je izvršen genocid nad Folksdojčerima.
Prvi razlog je imovinske naravi: banditi su se kao što im i ime govori htjeli dočepati tuđe imovine i to pljačkom.
Drugi razlog je što se u Vojvodini htjela promijeniti etnička struktura pučanstva u korist Srba, naime u njemačka domaćinstva su dovođeni Srbi i Crnogorci.
Treći razlog je iskompleksiranost: naime banditi su u ratu redovno pušili protiv njemačkih muškaraca pa su se odlučili iživljavati nad njemačkom djecom, ženama i starcima.
Ukratko to sa SS Prinz Eugenom nema nikakve veze, jeftina i prozirna laž i izlika.
- RUSEN SCHWEIN Tito u razgovou s V. Dedijerom : Hrvati su pokazali , od samog početka da nisu za Jugoslawiju oni nisu Jugosloweni , nego Hrvati.
2014-04-18
nije ni čudo što pušite cijelo vrijeme, pa ovo je degeneričnolobo1 wrote:"Nijemci su pokazali od samog početka da nisu za Jugoslaviju, oni nisu Jugoslaveni, nego Nijemci"Antijunak wrote:Lažljivo zločinačko govno!
Kao Nijemac znam zašto je izvršen genocid nad Folksdojčerima.
Prvi razlog je imovinske naravi: banditi su se kao što im i ime govori htjeli dočepati tuđe imovine i to pljačkom.
Drugi razlog je što se u Vojvodini htjela promijeniti etnička struktura pučanstva u korist Srba, naime u njemačka domaćinstva su dovođeni Srbi i Crnogorci.
Treći razlog je iskompleksiranost: naime banditi su u ratu redovno pušili protiv njemačkih muškaraca pa su se odlučili iživljavati nad njemačkom djecom, ženama i starcima.
Ukratko to sa SS Prinz Eugenom nema nikakve veze, jeftina i prozirna laž i izlika.
- RUSEN SCHWEIN Tito u razgovou s V. Dedijerom : Hrvati su pokazali , od samog početka da nisu za Jugoslawiju oni nisu Jugosloweni , nego Hrvati.
Kermit-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Izetbegovići tuže Dodika zbog izjava da je Alija bio pripadnik "Handžar divizije"
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Sarajevski sud utvrdio da Dodik nije oklevetao porodicu Izetbegović kad je izjavio da je “Alija bio poznat i viđen član Handžar divizije u Drugom svjetskom ratu”
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Macron se naljutio na Putina jer ga je protjerao iz sahelske Afrike
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Sarajevski sud utvrdio da Dodik nije oklevetao porodicu Izetbegović kad je izjavio da je “Alija bio poznat i viđen član Handžar divizije u Drugom svjetskom ratu”
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Macron se naljutio na Putina jer ga je protjerao iz sahelske Afrike
Page 4 of 4