Tito: Zbog divizije Princ Eugen protjerao sam folksdojčere
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Tito: Zbog divizije Princ Eugen protjerao sam folksdojčere
Nijemce nisu tjerali samo iz Jugoslavije.
Prognani su iz Čehoslovačke,dijelova SSSR-a,Poljske, čak i iz Francuske.
Prognani su iz Čehoslovačke,dijelova SSSR-a,Poljske, čak i iz Francuske.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
........to ej bila kaznena ekspedicija..zbog njemackih gubitaka u zasjedama...mada na tom prostoru...i nije bilo puno partizana...nno par dana ranije njemci na tom prostoru zarobili grupu od 20-tak partizana u ejdnom selu..koje je bilo partizansko..ali vecina tih sela niej bila propartizanski naklonjena..ali njemac ko njemac...necu zapalit jedno selo vec usput jos desetak u okolici tog sela...dase korov ne bi ukorjeniomutava baštarda wrote:Dosta ih je sudjelovalo u masakru stanovnika podkamešničkih sela... sistematično, germanskin_razbojnik wrote:Kaj su radili? Osim imali peneza i radne navike?Eva wrote:Jaka osveta, protjerati nekog. Kaj su Nijemci radili to im je nagrada.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
interesantno....prilikom kaznene njemacke ekspedicije..u podkamesnickim selima..uopce nije bilo otpora i borbi od starne partizana...cak i niej bilo tamo nekih znacajnijih partizanskih snaga....onih dvadesetak partizana koji su zarobljeni u jednom selu...u biti bio ej manji odred koji je vrsio neke diverzije na pruzi split-sinj..i na cesti sinj-vrlika...vecinom se taj odred nakon akcija prebacivao na bosansku stranu...ali nakon jedne akcije imali su dosta ranjenih pa su se morali skloniti u jedno selo gdje su im bili jataci ispod kamesnice...njemci su odmah se organizirali i opkolili selo...i nakon krace borbe ove zarobili...njemacki zapovjednik za dalmaciju ej naredio akciju ciscenja podkamesnickih sela od partizana i njihovih jataka smatrajuci krivo da se iz tih sela organizirano krece u diverzantske akcije na podrucju sinja i vrlike
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I vi ste bili više puta "nagrađeni" zbog vašeg ponašanja prema ljudima i kako stvari stoje može se očekivati da će te biti opet "nagrađeni".Eva wrote:Jaka osveta, protjerati nekog. Kaj su Nijemci radili to im je nagrada.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
tre911 wrote:A što ti možeš srati to nije normalnoEva wrote:Da ih nisu iselili, učinili su im uslugu, ljudi bi ih linčovali u onom periodu do 50-tih prošlog stoljeća. Tak da se može reć da su prošli lišo.
Ma vidiš tre ovdje se radi o jednoj iskompleksiranoj i nedojebanoj mješanki koja samo trola, a čija se iskompleksiranosti vidi po da se nazvala po Hitlerovoj ženi.
2015-09-26
Ovakav kut gledanja još nisam doživioAntijunak wrote:tre911 wrote:A što ti možeš srati to nije normalnoEva wrote:Da ih nisu iselili, učinili su im uslugu, ljudi bi ih linčovali u onom periodu do 50-tih prošlog stoljeća. Tak da se može reć da su prošli lišo.
Ma vidiš tre ovdje se radi o jednoj iskompleksiranoj i nedojebanoj mješanki koja samo trola, a čija se iskompleksiranosti vidi po da se nazvala po Hitlerovoj ženi.
Guest- Guest
Tvoja reputacija najvećeg četnika na forumu je više nego očito osnovana.pizzon wrote:jeste, ta ss jedinica bila humanitarna " postrojba " koja nema veze sa bilo cime tokom rata.Antijunak wrote:Lažljivo zločinačko govno!
Kao Nijemac znam zašto je izvršen genocid nad Folksdojčerima.
Prvi razlog je imovinske naravi: banditi su se kao što im i ime govori htjeli dočepati tuđe imovine i to pljačkom.
Drugi razlog je što se u Vojvodini htjela promijeniti etnička struktura pučanstva u korist Srba, naime u njemačka domaćinstva su dovođeni Srbi i Crnogorci.
Treći razlog je iskompleksiranost: naime banditi su u ratu redovno pušili protiv njemačkih muškaraca pa su se odlučili iživljavati nad njemačkom djecom, ženama i starcima.
Ukratko to sa SS Prinz Eugenom nema nikakve veze, jeftina i prozirna laž i izlika.
drugo, ti srbi koji su dosli iz hrvatske i bosne jednostavno su proterani, ali na bolje.
najveci broj njih ostalo je bez familije tokom ndh vladavine i u borbama.
pogledaj malo o zlocinima nemaca po africi od 19o4 do pred 1 s.rat. ta politika je temelje
zlocina tokom 2.s.rata.
nemci ne znaju da vladaju, tu su ograniceni, zele da vladaju na nacin ko rimljani pre 2000 god.
to je pase, to su ih englezi i franc, davno ukapirali, i tu su pretekli sa 10 koplja. sad, pokusavaju da
igraju vise fer, nadam se uspesno.
proterani su iz ceske, slovacke takodje, sa baltika, prilicno, to je bilo tako.
2015-09-26
Negdje sam citao da je 90.000 folksdeutschera pobijeno, a 400.000 protjerano. Koliko je to unazadilo Vojvodinu i Slavoniju? Pa rekao bih, da slijedecih 100 godina nemamo sanse imati poljoprivrednike kao u Holandiji ili Njemackoj.
Slicno je i kod mene u Rijeci. Dok je Rijeka u 19. stoljecu i prvom dijelu 20. stoljeca u svemu bila svjetski grad, danas je to pripizdina i u Hrvatskim pojmovima. A sve zahvaljujuci masovnom protjerivanju 55.000 gradjana Fiumana. Racuna se da je samo Rijecana ubijeno u razdoblju nakon "oslobodjenja" preko 2.000 od strane NOO-a
Slicno je i kod mene u Rijeci. Dok je Rijeka u 19. stoljecu i prvom dijelu 20. stoljeca u svemu bila svjetski grad, danas je to pripizdina i u Hrvatskim pojmovima. A sve zahvaljujuci masovnom protjerivanju 55.000 gradjana Fiumana. Racuna se da je samo Rijecana ubijeno u razdoblju nakon "oslobodjenja" preko 2.000 od strane NOO-a
Last edited by flumen on 23/7/2016, 11:28; edited 1 time in total (Reason for editing : sve)
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Antijunak wrote:Tvoja reputacija najvećeg četnika na forumu je više nego očito osnovana.pizzon wrote:jeste, ta ss jedinica bila humanitarna " postrojba " koja nema veze sa bilo cime tokom rata.Antijunak wrote:Lažljivo zločinačko govno!
Prvi razlog je imovinske naravi: banditi su se kao što im i ime govori htjeli dočepati tuđe imovine i to pljačkom.
Drugi razlog je što se u Vojvodini htjela promijeniti etnička struktura pučanstva u korist Srba, naime u njemačka domaćinstva su dovođeni Srbi i Crnogorci.
Treći razlog je iskompleksiranost: naime banditi su u ratu redovno pušili protiv njemačkih muškaraca pa su se odlučili iživljavati nad njemačkom djecom, ženama i starcima.
Ukratko to sa SS Prinz Eugenom nema nikakve veze, jeftina i prozirna laž i izlika.
drugo, ti srbi koji su dosli iz hrvatske i bosne jednostavno su proterani, ali na bolje.
pogledaj malo o zlocinima nemaca po africi od 19o4 do pred 1 s.rat. ta politika je temelje
zlocina tokom 2.s.rata.
nemci ne znaju da vladaju, tu su ograniceni, zele da vladaju na nacin ko rimljani pre 2000 god.
to je pase, to su ih englezi i franc, davno ukapirali, i tu su pretekli sa 10 koplja. sad, pokusavaju da
dabome, savrseno me boli q za tvoj stav. neko, ko ne zeli da prihvati istinu o " misiji "
hitlerove nemacke na istoku evrope i rusiji. odakle su nemci uglavnom potsnuti,
ne moze meni da sudi i presudjuje. cilj hitlerove nemacke jeste bio ogoljen,
a to je stvaranje prostora za nemce na istoku sa zadatkom da se teritorija okupira
a slovensko stanovnisto dovede do robovskog statusa, da se njihov broj smanji
do nivoa koji ce biti minoran.
zato, za sve one koji to precute, ja sam cetnik, ponosno isticem !
Guest- Guest
a sto tebe briga za Slovence?pizzon wrote:a slovensko stanovnisto dovede do robovskog statusa
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ne treba se čuditi, vidiš da je napisao da je ponosni četnik a zna se da su četnici poprilično tupastiflumen wrote:a sto tebe briga za Slovence?pizzon wrote:a slovensko stanovnisto dovede do robovskog statusa
Guest- Guest
i za slovence ! znas ti vrlo dobro sta sam napisao, ne kenjaj,flumen wrote:a sto tebe briga za Slovence?pizzon wrote:a slovensko stanovnisto dovede do robovskog statusa
ili slobodno kenjaj, tvoja voljA.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ne treba se čuditi, vidiš da je napisao da je ponosni četnik a zna se da su četnici poprilično tupastiflumen wrote:a sto tebe briga za Slovence?pizzon wrote:a slovensko stanovnisto dovede do robovskog statusa
za tebe, i sve one koji su tvoj kalibar pameti
Guest- Guest
Uglavnom, ubijanje nevinih ljudi i naređivanje istog zločina znači da se radi o teškom smeću u cijelom zapovjednom lancu uključujući i moguće pojedince kojima je bilo žao što su to morali raditi pa su pucali preko glave ili se makli u stranu.vuksadinare wrote:........to ej bila kaznena ekspedicija..zbog njemackih gubitaka u zasjedama...mada na tom prostoru...i nije bilo puno partizana...nno par dana ranije njemci na tom prostoru zarobili grupu od 20-tak partizana u ejdnom selu..koje je bilo partizansko..ali vecina tih sela niej bila propartizanski naklonjena..ali njemac ko njemac...necu zapalit jedno selo vec usput jos desetak u okolici tog sela...dase korov ne bi ukorjeniomutava baštarda wrote:Dosta ih je sudjelovalo u masakru stanovnika podkamešničkih sela... sistematično, germanskin_razbojnik wrote:Kaj su radili? Osim imali peneza i radne navike?Eva wrote:Jaka osveta, protjerati nekog. Kaj su Nijemci radili to im je nagrada.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
vuksadinare wrote:........to ej bila kaznena ekspedicija..zbog njemackih gubitaka u zasjedama...mada na tom prostoru...i nije bilo puno partizana...nno par dana ranije njemci na tom prostoru zarobili grupu od 20-tak partizana u ejdnom selu..koje je bilo partizansko..ali vecina tih sela niej bila propartizanski naklonjena..ali njemac ko njemac...necu zapalit jedno selo vec usput jos desetak u okolici tog sela...dase korov ne bi ukorjeniomutava baštarda wrote:Dosta ih je sudjelovalo u masakru stanovnika podkamešničkih sela... sistematično, germanskin_razbojnik wrote:Kaj su radili? Osim imali peneza i radne navike?Eva wrote:Jaka osveta, protjerati nekog. Kaj su Nijemci radili to im je nagrada.
Taj nesretni događaj je izazvao dosta kontroverzi i trzavica, naime taj kraj je manje-više bio za Osovinu zbog čega su i ustaške vlasti prosvjedovale. E sad tko je tamo naredio i napravio zločin nije do kraja razjašnjeno, jesu li to uistinu bili Folksdojčeri ili Srbi u njemačkim odorama? obzirom da su očevici rekli da su počinitelji govorili srpskim jezikom.
2015-09-26
pizzon wrote:Antijunak wrote:Tvoja reputacija najvećeg četnika na forumu je više nego očito osnovana.pizzon wrote:jeste, ta ss jedinica bila humanitarna " postrojba " koja nema veze sa bilo cime tokom rata.Antijunak wrote:Lažljivo zločinačko govno!
zlocina tokom 2.s.rata.
dabome, savrseno me boli q za tvoj stav. neko, ko ne zeli da prihvati istinu o " misiji "
hitlerove nemacke na istoku evrope i rusiji. odakle su nemci uglavnom potsnuti,
ne moze meni da sudi i presudjuje. cilj hitlerove nemacke jeste bio ogoljen,
a to je stvaranje prostora za nemce na istoku sa zadatkom da se teritorija okupira
a slovensko stanovnisto dovede do robovskog statusa, da se njihov broj smanji
do nivoa koji ce biti minoran.
zato, za sve one koji to precute, ja sam cetnik, ponosno isticem !
Koji robovi!?. Slaveni posebice ne Rusi bili su robovi Staljina i staljinizma, pa i nije čudo da je hrpa Rusa, Ukrajinaca i ostalih bila u njemačkim jedinicima gdje sigurno nisu bili robovi, nego uvaženi članovi, a i vaš pukovnik Milan Nedić sa sebi sličnima je poprilično uživao u svom "robovskom" položaju.
2015-09-26
anti, to što kenjaš po forumu, što na svaki nacim ignorišeš
istorijske cinjenice o naci zlocinima, u nemckoj bi napipao corku.
nedić je kvilsing, to 100% cisto !
Guest- Guest
pizzon wrote:anti, to što kenjaš po forumu, što na svaki nacim ignorišeš
Ne ignoriram ja ništa, samo kažem da nije bila situacija crno-bijela,nego siva u svim nijansama, a vama Nedić nikad nije smetao, dapače pokušavate ga i dan danas rehabilitirati.
2015-09-26
Četnici su do talijanske kapitulacije radili taj posao. Znam za slučaj gdje ustaša na mostu na cetini propušta četnike koji idu klati po njegovom selu... bilo je slučajeva kumljenja ustaških i četničkih sela koja su pošteđena kaznenih pohoda...Antijunak wrote:vuksadinare wrote:........to ej bila kaznena ekspedicija..zbog njemackih gubitaka u zasjedama...mada na tom prostoru...i nije bilo puno partizana...nno par dana ranije njemci na tom prostoru zarobili grupu od 20-tak partizana u ejdnom selu..koje je bilo partizansko..ali vecina tih sela niej bila propartizanski naklonjena..ali njemac ko njemac...necu zapalit jedno selo vec usput jos desetak u okolici tog sela...dase korov ne bi ukorjeniomutava baštarda wrote:Dosta ih je sudjelovalo u masakru stanovnika podkamešničkih sela... sistematično, germanskin_razbojnik wrote:Kaj su radili? Osim imali peneza i radne navike?Eva wrote:Jaka osveta, protjerati nekog. Kaj su Nijemci radili to im je nagrada.
Taj nesretni događaj je izazvao dosta kontroverzi i trzavica, naime taj kraj je manje-više bio za Osovinu zbog čega su i ustaške vlasti prosvjedovale. E sad tko je tamo naredio i napravio zločin nije do kraja razjašnjeno, jesu li to uistinu bili Folksdojčeri ili Srbi u njemačkim odorama? obzirom da su očevici rekli da su počinitelji govorili srpskim jezikom.
Znam da je na tom području bilo i četnika, a oni su sa svima surađivali..mutava baštarda wrote:Četnici su do talijanske kapitulacije radili taj posao. Znam za slučaj gdje ustaša na mostu na cetini propušta četnike koji idu klati po njegovom selu... bilo je slučajeva kumljenja ustaških i četničkih sela koja su pošteđena kaznenih pohoda...Antijunak wrote:vuksadinare wrote:........to ej bila kaznena ekspedicija..zbog njemackih gubitaka u zasjedama...mada na tom prostoru...i nije bilo puno partizana...nno par dana ranije njemci na tom prostoru zarobili grupu od 20-tak partizana u ejdnom selu..koje je bilo partizansko..ali vecina tih sela niej bila propartizanski naklonjena..ali njemac ko njemac...necu zapalit jedno selo vec usput jos desetak u okolici tog sela...dase korov ne bi ukorjeniomutava baštarda wrote:Dosta ih je sudjelovalo u masakru stanovnika podkamešničkih sela... sistematično, germanskin_razbojnik wrote:
Kaj su radili? Osim imali peneza i radne navike?
2015-09-26
Znam da je na tom području bilo i četnika, a oni su sa svima surađivali..mutava baštarda wrote:Četnici su do talijanske kapitulacije radili taj posao. Znam za slučaj gdje ustaša na mostu na cetini propušta četnike koji idu klati po njegovom selu... bilo je slučajeva kumljenja ustaških i četničkih sela koja su pošteđena kaznenih pohoda...Antijunak wrote:vuksadinare wrote:........to ej bila kaznena ekspedicija..zbog njemackih gubitaka u zasjedama...mada na tom prostoru...i nije bilo puno partizana...nno par dana ranije njemci na tom prostoru zarobili grupu od 20-tak partizana u ejdnom selu..koje je bilo partizansko..ali vecina tih sela niej bila propartizanski naklonjena..ali njemac ko njemac...necu zapalit jedno selo vec usput jos desetak u okolici tog sela...dase korov ne bi ukorjeniomutava baštarda wrote:Dosta ih je sudjelovalo u masakru stanovnika podkamešničkih sela... sistematično, germanskin_razbojnik wrote:
Kaj su radili? Osim imali peneza i radne navike?
2015-09-26
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Izetbegovići tuže Dodika zbog izjava da je Alija bio pripadnik "Handžar divizije"
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Sarajevski sud utvrdio da Dodik nije oklevetao porodicu Izetbegović kad je izjavio da je “Alija bio poznat i viđen član Handžar divizije u Drugom svjetskom ratu”
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Macron se naljutio na Putina jer ga je protjerao iz sahelske Afrike
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Sarajevski sud utvrdio da Dodik nije oklevetao porodicu Izetbegović kad je izjavio da je “Alija bio poznat i viđen član Handžar divizije u Drugom svjetskom ratu”
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Macron se naljutio na Putina jer ga je protjerao iz sahelske Afrike
Page 3 of 4