Pusić Vesna sad je svesna...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pusić Vesna sad je svesna...
da je Eurovizija qrac bi Portugalac bio blizu pored svih Balkanaca...Vesna twelve points
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-14
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
pizzon wrote:i bugarka je dobila 9, pa janez, koliko znam.kofein wrote:pizzon wrote:9 : 2, ipak velika razlika !?
Nije, više ste izgubili vi, obzirom na Vecinu naklonjenost regionu.
u tom brojanju vesna ili hr. 2 poena
Džaba se upinješ. Vesna je vaš kandidat. Hr vlada je ne podupire. To što koristi Hrvatsku kao pokriće, njen bed.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Vrlo DOBAR rezultat za sve Hrvate koji ovu petokolonku ne mogu podnijeti - svakako da i ja spadam među takve i vrlo mi je drago da je ovako maestralno popušila - još mi samo nije jasno da je kojim slučajem uspjela ; dali bi trebala s 100% sigurnošću - papirima potvrditi da je sve ŠKOLE koje je tobože polazila ISPRAVNO završila ( bez obzira što su o tome pisali PLAĆENI mediji i INI koji su je tobože OSLOBODILI takovih " ZLIH " primisli !
Osoba koja svoju mačku vozi veterinaru pod plavim svjetlima , pri tome trošeći novac poreznih obveznika , osoba koja pljuje po HR, osoba koja djeluje destruktivno protiv vlastite države ,osoba koja ne želi primiti niti se boriti za ISTINU i prava vukovarskih silovanih žena, osoba koja dolazi iz strančice od jedva nekoliko postotaka ( koji čak ne prelaze niti izborni prag ) si je previše uzela za pravo da si UMISLI da je netko i nešto - ustvari osoba koja niti na koji način nebi trebala zasluživati poziciju s koje može povlačiti bilo kakve poteze koji u konačnicu ŠTETE državi koju ona " TOBOŽE " predstavlja !!
Kravetina je dobila točno u gubicu ono što i zaslužuje - to mi je posebno drago !!
PLJUC!!
Osoba koja svoju mačku vozi veterinaru pod plavim svjetlima , pri tome trošeći novac poreznih obveznika , osoba koja pljuje po HR, osoba koja djeluje destruktivno protiv vlastite države ,osoba koja ne želi primiti niti se boriti za ISTINU i prava vukovarskih silovanih žena, osoba koja dolazi iz strančice od jedva nekoliko postotaka ( koji čak ne prelaze niti izborni prag ) si je previše uzela za pravo da si UMISLI da je netko i nešto - ustvari osoba koja niti na koji način nebi trebala zasluživati poziciju s koje može povlačiti bilo kakve poteze koji u konačnicu ŠTETE državi koju ona " TOBOŽE " predstavlja !!
Kravetina je dobila točno u gubicu ono što i zaslužuje - to mi je posebno drago !!
PLJUC!!
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» VESNA PUSIĆ
» Vesna Pusić Sanaderovim stopama
» Vesna Pusić je špijunka strane sile, evo i koje…
» Vesna Pusić, kandidatkinja za generalnu tajnicu UN i za Remetinac
» Šteta koju čini Vesna Pusić već graniči s veleizdajom
» Vesna Pusić Sanaderovim stopama
» Vesna Pusić je špijunka strane sile, evo i koje…
» Vesna Pusić, kandidatkinja za generalnu tajnicu UN i za Remetinac
» Šteta koju čini Vesna Pusić već graniči s veleizdajom
Page 2 of 2