UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Što je najbolje, ona uopće ne pati na marke i kupuje jeftine stvari, Lidl joj je modna meka
Ne kužim zašto joj je problematično to što se nešto više možda ne nosi, nije mi takvo što komentirala ni onomad kad sam se zavijala samo u crno k'o Gospa od Vječne Patnje, a sad se misli što ću s četiri suknje i par haljina kad izađu iz mode
Ne kužim zašto joj je problematično to što se nešto više možda ne nosi, nije mi takvo što komentirala ni onomad kad sam se zavijala samo u crno k'o Gospa od Vječne Patnje, a sad se misli što ću s četiri suknje i par haljina kad izađu iz mode
Guest- Guest
i mene bk ... ionako uglavnom nosim stvari ko niko normalan ne bi stavio na sebe :D
betty.boop-
2015-01-23
kic wrote:Bitterman wrote:kic wrote:Bitterman wrote:Kic prenio lag na forum ^^
fug offf
ali dobra
O kurwa ^^ (da nisi zalutao u kurwaland ^^)
mit dem schwert nach Polen!
ima takva pjesma mislim :D
Mislim da ima ..mogao bih pitati cathy earnshaw , ali strah me i pomisliti kako bi to protumacila ^^
a moja mater opet sva sretna kad mi izvuce neku svoju haljinu iz naftalina :D
betty.boop-
2015-01-23
Ima na fejsu nekoliko stranica sa tim trash sranjima ... neke sam cak i unlajkao zbog kolicine sadrzaja koje postaju^^kic wrote:betty.boop wrote:trebalo bi jednom opalit onaj modrin trash na banner :D
genius :D
lepa si pozz
Vegvísir wrote:Što je najbolje, ona uopće ne pati na marke i kupuje jeftine stvari, Lidl joj je modna meka
Guest- Guest
kic wrote:veg potresena :^0
Ma najbolje da bih bila potresena zbog takvih pizdarija, samo me zapravo iznenadilo da ona toliko pati da je nešto in
Guest- Guest
nema to veze s godinama. polo majica je polo majica, t-shirt isto tako, klasične trapke su klasične.Lejduša wrote:Kada si star veberu
imam par odijela kupljena u različita vremena i uvijek je neko u modi. sva su neutralna, siva.
jedino me neki put zajebe kravata, ali i na tom polju se ne dam.
2014-12-30
meni stari dao odjelo iz 70-ih. metalik plavo.betty.boop wrote:a moja mater opet sva sretna kad mi izvuce neku svoju haljinu iz naftalina :D
jednom ću ga obući u javnosti
2014-12-30
Pusti ti, i tu je imala nekakav komentar o odijelima s dvostrukim kopčanjem i širokim kravatama
Guest- Guest
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
betty.boop wrote:a moja mater opet sva sretna kad mi izvuce neku svoju haljinu iz naftalina :D
E da, vidiš, kad mi daje takve stvari iz svog ormara, onda joj to nije problematično... dapače, "sad se nosi retro"
Guest- Guest
nosila sam i ja ocevo odijelo u srednjoj - hlace na trapez, djilet i sako :D
betty.boop-
2015-01-23
Za tvoju mamu nije bitno sta nosi...ona je već udana...ti jos nisi i trebas prvo naći ženika,ok?
Guest- Guest
2015-10-11
2015-10-11
zato ih imam više iz raznih doba moda, ne mogu me zajebat, sva su u sivim tonovima, osim jednog ljubičastog ala konobar s početka 90-ih, ali mi ga žao bacit.Vegvísir wrote:Pusti ti, i tu je imala nekakav komentar o odijelima s dvostrukim kopčanjem i širokim kravatama
uvijek kupim trodjelno, pa mogu kombinirat
2014-12-30
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)