UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
ima neki demonoid, ali nije to to..
forum na GO, viđen kako pokušava salto skokove na jednoj maloj plaži u Istri-
forum na GO, viđen kako pokušava salto skokove na jednoj maloj plaži u Istri-
ma forum na ibizi, droza ga je zela
betty.boop-
2015-01-23
kinder bueno overdose, daaaa, to ce ti sigurno pomoc protiv celulita, prozdrljiva betty
betty.boop-
2015-01-23
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
moj narodni!betty.boop wrote:ti modra, ko narodni radio :D
:o)
kic wrote:Bitterman wrote:Kic prenio lag na forum ^^
fug offf
ali dobra
O kurwa ^^ (da nisi zalutao u kurwaland ^^)
Vratila se iz šetnje sa sestrinom psicom; kupila sam joj maloprije novu ogrlicu pa da je isprobamo. Sestra je danas otputovala kod dečka i frendice na tjedan dana tako da sam ja preuzela psećeizlazeće & srodne dužnosti.
Guest- Guest
Bitterman wrote:kic wrote:Bitterman wrote:Kic prenio lag na forum ^^
fug offf
ali dobra
O kurwa ^^ (da nisi zalutao u kurwaland ^^)
mit dem schwert nach Polen!
ima takva pjesma mislim :D
trebalo bi jednom opalit onaj modrin trash na banner :D
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:trebalo bi jednom opalit onaj modrin trash na banner :D
genius :D
lepa si pozz
Koliko vam je bitno da je odjeća koju nosite in i u trendu ? Pitam jer me jučer majka, žena koja je nedavno zašla u sedmo desetljeće života, iznenadila komentarom na tu temu pa, ono, gledam jesam li ja luda ili što
Naime, dok sam skidala etiketu s posljednje kupljene suknje (ona crvena s bijelim točkama što sam stavila na shopping temi) pita ona mene odjednom, k'o da me prvi put valjda u životu vidi pa me ne zna - "zašto gomilaš te vintage suknje toliko (imam ih 4-5 max) i šta'š s njima iduće godine kad se to više ne bude nosilo?".
Na moj odgovor u stilu "BMK, naravno da ću ih nosit i dalje. Sviđa mi se taj stil i taj kroj mi od svih krojeva suknji najbolje stoji, nebitno mi jesu li u tom trenutku na naslovnicama Voguea, Marie Claire, Cosmopolitana, Storyja, Teena, Okeja ili Dječjeg kluba", njena reakcija je bila: "Ali, izgledat ćeš luda u tome kad se više ne bude nosilo. Kao da ja, recimo, sad nosim neki od onih svojih dužih sakoa, ma grozno... Ako se više nešto ne nosi, onda se ne nosi" - zaključi ta mila šezdesetjednogodišnjakinja i održi mi modnu lekciju
Ne znam... Nikad nisam patila za tim da nosim nešto što je in, uvijek mi je bitnije da mi ono što nosim odgovara krojem, da mi se sviđa i da mislim da mi dobro stoji... Kvragu, barem danas postoji pluralizam društveno prihvatljivih stilova i čisto sumnjam da izgledaš nenormalno jer nosiš suknju koja vrišti da je sooo 2013.
Naime, dok sam skidala etiketu s posljednje kupljene suknje (ona crvena s bijelim točkama što sam stavila na shopping temi) pita ona mene odjednom, k'o da me prvi put valjda u životu vidi pa me ne zna - "zašto gomilaš te vintage suknje toliko (imam ih 4-5 max) i šta'š s njima iduće godine kad se to više ne bude nosilo?".
Na moj odgovor u stilu "BMK, naravno da ću ih nosit i dalje. Sviđa mi se taj stil i taj kroj mi od svih krojeva suknji najbolje stoji, nebitno mi jesu li u tom trenutku na naslovnicama Voguea, Marie Claire, Cosmopolitana, Storyja, Teena, Okeja ili Dječjeg kluba", njena reakcija je bila: "Ali, izgledat ćeš luda u tome kad se više ne bude nosilo. Kao da ja, recimo, sad nosim neki od onih svojih dužih sakoa, ma grozno... Ako se više nešto ne nosi, onda se ne nosi" - zaključi ta mila šezdesetjednogodišnjakinja i održi mi modnu lekciju
Ne znam... Nikad nisam patila za tim da nosim nešto što je in, uvijek mi je bitnije da mi ono što nosim odgovara krojem, da mi se sviđa i da mislim da mi dobro stoji... Kvragu, barem danas postoji pluralizam društveno prihvatljivih stilova i čisto sumnjam da izgledaš nenormalno jer nosiš suknju koja vrišti da je sooo 2013.
Guest- Guest
kako je nama muškima lako oko obleke. nosim neke majice stare 20g i nitko me ne gleda čudno
2014-12-30
Ma ja nosim sto mi se svida.
A nijei ni bitn da je jimmy choo ili jimmy chong
Iako ako furas neki "stariji" stil ljudi te uvijek proglase ludim
A nijei ni bitn da je jimmy choo ili jimmy chong
Iako ako furas neki "stariji" stil ljudi te uvijek proglase ludim
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)