Kome smeta dr,Zlatan Hasanbegović-navijač?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kome smeta dr,Zlatan Hasanbegović-navijač?
vuksadinare wrote:..a ni's bas posebno za razliku od drugih kvartova..tad ej znas i sama dubrava bila zajebana..janjevci...trnje...trnsko...sam sto su ovi iz zapruđa imali dobru navijacku ekipu pa su zato bii na glasu..inace ni's posebno da su bile neke zesce frke...vise dobra zajebancijaEva wrote:Delikventski kvart.
Bila sam par puta tam na tulumu, baš u onom srednjem neboderu je stanoval tadašnji dečko moje frendice. I uvijek nas je zezal da nam treba viza za NZG.
Pa bila je opasna nekad i Martićeva. Ja imam susjeda koji je danas prek 50 godina i koji je traume proživjel od Martićevaca, bile u bolnici koliko su ga istukli. Nas klince je slal prek ceste po cigarete jer se ni usudil preć cestu do trafike.
Guest- Guest
čuj prijatelju ja ne šetam..ja lovim...
..a tovara njega prvo pošaljem po ribu pa ga ispoham kao lignju
..a tovara njega prvo pošaljem po ribu pa ga ispoham kao lignju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jasambrend wrote:Taj kvart treba poravnati...one limenke samo čekaju malo jači vjetar, A sve osam plus jedan katova imaju....
Limenke su bile privremeno rješenje nakon poplave 1964. i nisu ni planirane za duži boravak, a eto traju i danas.
Guest- Guest
Imaš ih i u Remetincu i Botincu, a i na Borongaju.
Guest- Guest
...evva...da je buba na forumu bilo bi valjanja od smijeha..jbg samo jedan buba..'kud ja prođem tu trava ne raste'... ..malo je srao a u biti dobrica od covjeka...
2015-09-08
..da i marticeva je bila zajebana...od tam ti je i zlatko maric vlasnik sokolaEva wrote:vuksadinare wrote:..a ni's bas posebno za razliku od drugih kvartova..tad ej znas i sama dubrava bila zajebana..janjevci...trnje...trnsko...sam sto su ovi iz zapruđa imali dobru navijacku ekipu pa su zato bii na glasu..inace ni's posebno da su bile neke zesce frke...vise dobra zajebancijaEva wrote:Delikventski kvart.
Bila sam par puta tam na tulumu, baš u onom srednjem neboderu je stanoval tadašnji dečko moje frendice. I uvijek nas je zezal da nam treba viza za NZG.
Pa bila je opasna nekad i Martićeva. Ja imam susjeda koji je danas prek 50 godina i koji je traume proživjel od Martićevaca, bile u bolnici koliko su ga istukli. Nas klince je slal prek ceste po cigarete jer se ni usudil preć cestu do trafike.
2015-09-08
sve u svemu bila dobra vremena i dobra zajebancija i ekipe...
2015-09-08
..'tak me zbombaju pa me zavezu ko špagetu'
2015-09-08
Eva wrote:jasambrend wrote:Taj kvart treba poravnati...one limenke samo čekaju malo jači vjetar, A sve osam plus jedan katova imaju....
Limenke su bile privremeno rješenje nakon poplave 1964. i nisu ni planirane za duži boravak, a eto traju i danas.
Znam, znam... čeka se da stvar riješi Kalinicev potres...
darth_vader-
2014-04-17
Eva wrote:Imaš ih i u Remetincu i Botincu, a i na Borongaju.
Folka...
darth_vader-
2014-04-17
vuksadinare wrote:.....nisu lose kvalitete te limenke u zapruđu..za razliku od onih u folci ili na borongaju...bas mi ej ejdan frend prije par godina tamo kupio stan...ne bi kupovao on samo tako da su lose kvalitete...jasambrend wrote:Taj kvart treba poravnati...one limenke samo čekaju malo jači vjetar, A sve osam plus jedan katova imaju....
A živio sam u Trumbicevoj i jednu godinu u Balokovicevoj...mogu samo potvrditi da su one na Borongaju i Folki veći očaj, a ove da su samo očaj...dok neboderi na Lojenovom imaju pak tako dobru zvučnu izolaciju da ne čuješ vodokotlic na jedanaestom katu ako si u prizemlju...
darth_vader-
2014-04-17
Nepismenim komunjarama i oficirskoj deci?! Da. Mislim da je tako.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» kome smeta putinova vakcina ?
» Kome smeta srpski sok od maline na ćirilici?
» Kome smeta izgradnja Pelješkoga mosta?
» Za ljubitelje americke demokracije ili kome smeta socijalizam
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
» Kome smeta srpski sok od maline na ćirilici?
» Kome smeta izgradnja Pelješkoga mosta?
» Za ljubitelje americke demokracije ili kome smeta socijalizam
» Kome će Zoran Milanović dati fotelju,a kome tvrdu stolicu?
Page 2 of 2