Ima li đavla na Ultri?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ima li đavla na Ultri?
Nije valjda da to još postoji? Meni je taj festival uvek bio sprdnja i zajebancija.jastreb wrote:Uglavnom hrvatska zabavna glazba toliko je uništena i razvaljena,o čemu najbolje svjedoči festival Split.
Nekada renomirani festival koji je svake godine bio glazbeni događaj godine u Hrvatskoj,pa i šire,koji je u jednoj sezoni davao evergrine koji se i dan-danas pamte i poju,spao je na tako niske grane da 99% lljudi i ne zna dali još uvijek postoji.
Uništili su ga prvenstveno Grdović,Stavros i Zečić,koji se (nedavno sam na jednoj benz.pumpi vidio CD) nazivaju 3 kralja hrvatske zabavne scene!!!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:ajde deboto ne seri tebe bi s ultre izbacili jer si papak
ja sam pak godine proveo po takvim mjestima, da svi imaju bar gram nečeg god sebe i da žene su brze, samo ti bi i tamo ostao suha kurca
bode me kurac za ultru , nije moj djir a nek se lova vrti...
stavio sam tekst jer sere po crkvi , to mi nije lose
da, znam... ali ti svejedno po svoj prilici živiš u jebenom celibatu, a ja sam se na takvim mjestima najebo prilično, i nisam morao mrzit crkvu radi toga, to je razlika između mene i tebe... ti mrziš crkvu jer misliš da bi cure tebi dale da nisu sputane katoličkim odgojem, to je navlakuša za papke poput tebe, mislite da bi cure pičke dijelile okolo svima pa i vama da nema crkve... a ja ti kažem da ti ne bi jebo ni na summitu prostitutki...
hvalite me usta moja
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A jebote marc, pa kao da njega žene uopće zanimaju. Njemu je plava kamenica mjesto iz snova.marcellus wrote:ajde deboto ne seri tebe bi s ultre izbacili jer si papak
ja sam pak godine proveo po takvim mjestima, da svi imaju bar gram nečeg god sebe i da žene su brze, samo ti bi i tamo ostao suha kurca
Guest- Guest
A ti ne voliš Vucu?MaximusDecimusMiridije wrote:Majko Isusova koja vi sranja slusate to nisu istine :D
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Smrt mladića na Ultri-posljedica batina?
» Papa izaziva đavla....
» VJEŠTICE SU ZAPRAVO MUDRE I DOBRE ŽENE:Ne obožavamo đavla i ne silujemo muškarce, sve je to izmislila Crkva
» Papa izaziva đavla....
» VJEŠTICE SU ZAPRAVO MUDRE I DOBRE ŽENE:Ne obožavamo đavla i ne silujemo muškarce, sve je to izmislila Crkva
Page 3 of 3