ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vojislav Šešelj:'Neinteligentni generali JNA nisu smeli udariti na Sloveniju dali su Hrvatima dragoceno vreme da se organizuju'

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Vojislav Šešelj:'Neinteligentni generali JNA nisu smeli udariti na Sloveniju dali su Hrvatima dragoceno vreme da se organizuju' - Page 5 Empty Re: Vojislav Šešelj:'Neinteligentni generali JNA nisu smeli udariti na Sloveniju dali su Hrvatima dragoceno vreme da se organizuju'

Post by Guest Wed 20 Jul - 12:21

Noor wrote:pa što onda uopće sudjeluje na temi ako nema pojma...bit će da je jedini razlog inat i provokacija
Velikosrpstvo koje je u njihovoj kolektivnoj svjesti i zasto pored očitih dokaza i dalje brslaju o tuđoj krivici i njihovoj pravednosti i velikoj žrtvi.

Guest
Guest

Back to top Go down

Vojislav Šešelj:'Neinteligentni generali JNA nisu smeli udariti na Sloveniju dali su Hrvatima dragoceno vreme da se organizuju' - Page 5 Empty Re: Vojislav Šešelj:'Neinteligentni generali JNA nisu smeli udariti na Sloveniju dali su Hrvatima dragoceno vreme da se organizuju'

Post by jastreb Wed 20 Jul - 12:21

darla wrote:
jastreb wrote:
Gledaj...Pižon ne laže (mislim ne govori ni istinu)nego on nema pojma ni o čemu i trebaš to shvatiti kao kad  junfer u pubertetu počinje pričati o seksu.

Pizon laze namjerno i svjesno jer predugo je ovdje da ne zna o cem prica.
To sam i ja mislio,dok nije počeo veličati EU.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Wed 20 Jul - 12:22

tre911 wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:
lol!  Poslali su mi ih u prvom vatrenom krštenju istu noć :aw

daj, pa bježalo se prek ograde u dućan...da ne bi i dok je glavu trebalo spašavat
Meni bio to posljepodne službujući jedan vodnik prve klase Ademi, kad sam tražio izlaz u grad nasmijao se i pitao koliko ti treba (već sam sa njim pričao o događajima u Vukovaru 2.05. borovo selo jer sam tada bio na dopustu ali to je duga priča) i dao mi dozvolu. Došao burke po mene, sjeli u auto i tutavela za Vukovar :^0

heh, Ademi :20
Inače sam dobio dopust za prvi svibanj i to je bio produžen vikend , jedini od nas trideset koji smo tražili dozvolu a to je obrazložio stari zastavnik riječima; svi ste muljali zašto trebate ići na dopust a jedini je on rekao zašto zaista želi dopust. Naime trebao sam biti kum na krizmi( i jesam) svom prijatelju koji se nije krizmao na vrijeme i to sam naveo kao razlog i tako su zbog iskrenosti mene pustili. Dogodilo se u to vrijeme borovo selo i kad sam se vratio razvlačili su me ko žvaku po kancelarijama i ispitivali što se zaista dogodilo a vjerojatno me i provjeravali. Tako sam završio jednom prilikom i kod već spomenutog Ademija koji mi je otvoreno rekao (kad sam mu sve rekao) nešto ovako ; pa koji kurac oni uopće hoće tamo?? Bijeg poslje toga nije više nije bio toliko veliki problem

omg, pa nakon krizme nisi se ni trebao vraćati... :O
a kad si brisnuo odande?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 20 Jul - 12:24

....... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 20 Jul - 12:26

Noor wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:

daj, pa bježalo se prek ograde u dućan...da ne bi i dok je glavu trebalo spašavat
Meni bio to posljepodne službujući jedan vodnik prve klase Ademi, kad sam tražio izlaz u grad nasmijao se i pitao koliko ti treba (već sam sa njim pričao o događajima u Vukovaru 2.05. borovo selo jer sam tada bio na dopustu ali to je duga priča) i dao mi dozvolu. Došao burke po mene, sjeli u auto i tutavela za Vukovar :^0

Inače sam dobio dopust za prvi svibanj i to je bio produžen vikend , jedini od nas trideset koji smo tražili dozvolu a to je obrazložio stari zastavnik riječima; svi ste muljali zašto trebate ići na dopust a jedini je on rekao zašto zaista želi dopust. Naime trebao sam biti kum na krizmi( i jesam) svom prijatelju koji se nije krizmao na vrijeme i to sam naveo kao razlog i tako su zbog iskrenosti mene pustili. Dogodilo se u to vrijeme borovo selo i kad sam se vratio razvlačili su me ko žvaku po kancelarijama i ispitivali što se zaista dogodilo a vjerojatno me i provjeravali. Tako sam završio jednom prilikom i kod već spomenutog Ademija koji mi je otvoreno rekao (kad sam mu sve rekao) nešto ovako ; pa koji kurac oni uopće hoće tamo?? Bijeg poslje toga nije više nije bio toliko veliki problem

a kad si brisnuo odande?
Morao jebiga, zbrisao u sedmom mjesecu i pravo u fajt, noć jednu nisam kući proveo cijeli rat.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darla Wed 20 Jul - 12:28

jastreb wrote:
To sam i ja mislio,dok nije počeo veličati EU.

Velicanje EU ima veze sa pranjem ruku.
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Guest Wed 20 Jul - 12:28

Inače pizdon je izbrisao nick, ljuti se jako na nas ustaše što mu govorimo činjenice drunken
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 20 Jul - 12:30

tre911 wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:
Noor wrote:
tre911 wrote:

a kad si brisnuo odande?
Morao jebiga, zbrisao u sedmom mjesecu i pravo u fajt, noć jednu nisam kući proveo cijeli rat.

ne ponovilo se. :|
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Wed 20 Jul - 12:34

darla wrote:
jasambrend wrote:

Pizzon je vrh ljigavosti i uopće nemam tako loše mišljenje o Srbima kako ih on uspije isprezentirati...

Mislis da ih je malo takvih? A ko je birao Vucica? Nemam niti ja nacelno lose misljenje, meni su ljudi prvenstveno ljudi, a onda dalje, ali ovaj trend je brate zabrinjavajuc.

A ne mislim...ali ovaj je baš naporan skroz...nije problem što on vjeruje u te svoje pizdarije, nego što nas neprestance upilava s istima kao jedinim mjerodavnim argumentima...naporan je ko reklame zbog kojih si konstantno na adblocku...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darla Wed 20 Jul - 12:35

tre911 wrote:Inače pizdon je izbrisao nick, ljuti se jako na nas ustaše što mu govorimo činjenice drunken

A jel? Nisam niti primjetila, dok nisi rekao. Nije mu prvi puta, vratiti ce se on, jebiga slast pisanja lazi je njemu neodoljiva.
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by darth_vader Wed 20 Jul - 12:39

jastreb wrote:
jasambrend wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:....evo primjera..u beogradskoj kasarni maršal tito 6.8.1991...dolazi na smotru general blagoje adzić...dolazi u smotru oklopne jedinice koja je trebala otici negdje na podrucje istocne slavonije te pojacati tuzlanski korpus jna...general blagoje adzic naređuje da n smotri ne smiju prisustvovati rocni vojnici hrvati,muslimani i albanci....razlog..moguca spijunaza u korist hrvatske...tada rocni vojnik Ivica K.iz Splita opisuje te trenutke u kasarni marsal tito u beogradu...'rano ujutro dobili smo zapovijed da se spremimo za smotru jer stize nekakav general koji ce nam odrzati govor...znali smo vec od ranije da cemo na zadatak ici na podrucje hrvatske..vec od prije su nas oficiri i podoficiri drzali na oku i imali ostre stavove prema nama narocito prema nama hrvatima i albancima...kad smo se vec spremili..doslo ej naređenje da hrvati,musimani i albanci ne idu na smotru i da se smiju samo zadrzavati u zgradi..tj spavaonicama..pred svau spavaonicu postavljen je strazar..prozori su morali biti zatvoreni...sve nam je to bilo sumnjivo...pokusali smo stupiti u kontakt sa strazarima...od kojih su vecina bili rezervisti koji su nam ostro odbrusili da gledamo svoja posla i da ce ujke i balije dobiti svoje....znali smo da nas ne ceka nista dobro...osjecali smo se kao u logoru i ne samo taj dan vec i duze su prema nama odnosili se doslovce vrlo lose...ogranicena su nam kretanja po vojnom krugu a u vojnu kantinu nismo smjeli zalaziti..jednostavno su nas tretirali kao topovsko mesu a cak su nam neki vojnici srbi i podoficiri dobacivali..'ujke necemo vas mi vec vasi'
U ovo baš i ne vjerujem. Moj susjed i vršnjak Š. Musliman bio je učestvovao kao pješadinac ročnik u svim napadima na Vukovar. Nije izostajao ni na kakvim sastancima. Ranjen je negdje u 10.mj. 1991. a onda je kad se oporavio pobjegao iz bolnice u Petrovaradinu.

Jao bre Jastrebe tebi susjedi sve neki Srbi pa raznorazni agresorski vojnici...si siguran da si sa Krka...da nisi blizu nekog manastira Krka?
:tss
Bedak! Pa lik je usprkos tome što je do kraja 10.mj. 91. bio u JNA sve do kraja rata bio u HV-u,dobrovoljno gdje je i odlikovan. 

Ovo u JNA bilo mu je odlično sticanje iskustva.

Kakav agresor?

Aha...još jedan preobraćenik... Suspect
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Wed 20 Jul - 12:43

darla wrote:
tre911 wrote:Inače pizdon je izbrisao nick, ljuti se jako na nas ustaše što mu govorimo činjenice drunken

A jel? Nisam niti primjetila, dok nisi rekao. Nije mu prvi puta, vratiti ce se on, jebiga slast pisanja lazi je njemu neodoljiva.
Vidio slučajno na drugoj temi a znam da je on napisao tamo gdje sad piše guest
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics