Vojislav Šešelj:'Neinteligentni generali JNA nisu smeli udariti na Sloveniju dali su Hrvatima dragoceno vreme da se organizuju'
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Vojislav Šešelj:'Neinteligentni generali JNA nisu smeli udariti na Sloveniju dali su Hrvatima dragoceno vreme da se organizuju'
darla wrote:chater wrote:
znaci, dobili su papire, da putuju kuci, ali su pojedinci, cvikali, i zato se krili,
iz bezrazloznog straha od neke osvete.
voleo bih da vidim jednog od tih, da nam ispricao, ko i gde ih je maltretirao
Ti ili si lud ili se smece lazljivo, trece nema.
nastavi da pusis, svoju cigaretu, bices manje zloba
Guest- Guest
Re: Vojislav Šešelj:'Neinteligentni generali JNA nisu smeli udariti na Sloveniju dali su Hrvatima dragoceno vreme da se organizuju'
chater wrote:
ovo ne zasluzuje komentar normalne osobe
a tvoj recnik je pao daleko ispod nivo moderatora
Ne sekiraj se ti za moj rjecnik, ja mogu i ne moram biti admin, meni isti kurac. Da je po meni nebi ti slova tu napisao, ali eto ovdje demokracija vlada, pa i notorni lazovi mogu blebetati sto hoce.
darla- Admin
2015-10-22
Hahahaha majmune tulavi, pa nama se u Borovu naselju predalo na desetke ročnika JNA a odakle oni na prvoj crti ako je tako kako ti kažeš?chater wrote:ne kenjaj, yebali te rocnici, zar nisu novacivuksadinare wrote:ma je jos su ih zvali na janjetinu..ajd jebote ne lupetaj gluposti...bilo ej bjezanja iz kasarni jna u srbiji,vojvodini ohohoho...i smrtnih slucajeva...upravo su namjerno gurali rocne vojnike hrvate,muslimane,mađare,albance u prve borbene redove predprijetnjom pistolja ili uzija...chater wrote:ne, regruti nisu mogli da zamisle da ce ih pobiti deo sopstvenog naroda
dok su regruti tog naroda, hrvati i muje, ziveli bezbedno po srbiji u kasarnama.
cak su bili izuzeti iz bilo kakve aktivnosti
ti si zaludjen
dobijali su pisma da ne odlaze
Guest- Guest
....evo primjera..u beogradskoj kasarni maršal tito 6.8.1991...dolazi na smotru general blagoje adzić...dolazi u smotru oklopne jedinice koja je trebala otici negdje na podrucje istocne slavonije te pojacati tuzlanski korpus jna...general blagoje adzic naređuje da n smotri ne smiju prisustvovati rocni vojnici hrvati,muslimani i albanci....razlog..moguca spijunaza u korist hrvatske...tada rocni vojnik Ivica K.iz Splita opisuje te trenutke u kasarni marsal tito u beogradu...'rano ujutro dobili smo zapovijed da se spremimo za smotru jer stize nekakav general koji ce nam odrzati govor...znali smo vec od ranije da cemo na zadatak ici na podrucje hrvatske..vec od prije su nas oficiri i podoficiri drzali na oku i imali ostre stavove prema nama narocito prema nama hrvatima i albancima...kad smo se vec spremili..doslo ej naređenje da hrvati,musimani i albanci ne idu na smotru i da se smiju samo zadrzavati u zgradi..tj spavaonicama..pred svau spavaonicu postavljen je strazar..prozori su morali biti zatvoreni...sve nam je to bilo sumnjivo...pokusali smo stupiti u kontakt sa strazarima...od kojih su vecina bili rezervisti koji su nam ostro odbrusili da gledamo svoja posla i da ce ujke i balije dobiti svoje....znali smo da nas ne ceka nista dobro...osjecali smo se kao u logoru i ne samo taj dan vec i duze su prema nama odnosili se doslovce vrlo lose...ogranicena su nam kretanja po vojnom krugu a u vojnu kantinu nismo smjeli zalaziti..jednostavno su nas tretirali kao topovsko mesu a cak su nam neki vojnici srbi i podoficiri dobacivali..'ujke necemo vas mi vec vasi'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nu meneNoor wrote:vuksadinare wrote:ma je jos su ih zvali na janjetinu..ajd jebote ne lupetaj gluposti...bilo ej bjezanja iz kasarni jna u srbiji,vojvodini ohohoho...i smrtnih slucajeva...upravo su namjerno gurali rocne vojnike hrvate,muslimane,mađare,albance u prve borbene redove predprijetnjom pistolja ili uzija...chater wrote:ne, regruti nisu mogli da zamisle da ce ih pobiti deo sopstvenog naroda
dok su regruti tog naroda, hrvati i muje, ziveli bezbedno po srbiji u kasarnama.
i te koliko....to je bila otprilike moja generacija i znam kako su roditelji izbezumljeno bjezali po njih tamo izvlačit ih, a i koliko ih je samih pobjeglo i došlo doma
Guest- Guest
darla wrote:chater wrote:
ovo ne zasluzuje komentar normalne osobe
a tvoj recnik je pao daleko ispod nivo moderatora
Ne sekiraj se ti za moj rjecnik, ja mogu i ne moram biti admin, meni isti kurac. Da je po meni nebi ti slova tu napisao, ali eto ovdje demokracija vlada, pa i notorni lazovi mogu blebetati sto hoce.
to je vas nacilnalni problem zlo.
a pisanje, boli i mene qurac za vas forum.
sokolite jedni druge da sacuvate zlo u sebi.
sto se vidi i cuje, na svim skupovima,
bez bilo kakvog realnog povoda.
Guest- Guest
tre911 wrote:Nu meneNoor wrote:vuksadinare wrote:ma je jos su ih zvali na janjetinu..ajd jebote ne lupetaj gluposti...bilo ej bjezanja iz kasarni jna u srbiji,vojvodini ohohoho...i smrtnih slucajeva...upravo su namjerno gurali rocne vojnike hrvate,muslimane,mađare,albance u prve borbene redove predprijetnjom pistolja ili uzija...chater wrote:ne, regruti nisu mogli da zamisle da ce ih pobiti deo sopstvenog naroda
i te koliko....to je bila otprilike moja generacija i znam kako su roditelji izbezumljeno bjezali po njih tamo izvlačit ih, a i koliko ih je samih pobjeglo i došlo doma
jesi čekao papire?
Guest- Guest
Noor wrote:Umvi!
Kvepaj !
Sora wrote:Noor wrote:Umvi!
Kvepaj !
Guest- Guest
2015-09-08
Tre de opali ovom mamlazu koju zidarsku, jer ja cu ga zgromiti tako mi svega.
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:Tre de opali ovom mamlazu koju zidarsku, jer ja cu ga zgromiti tako mi svega.
takve ti i ja same isfaširamo
Guest- Guest
U ovo baš i ne vjerujem. Moj susjed i vršnjak Š. Musliman bio je učestvovao kao pješadinac ročnik u svim napadima na Vukovar. Nije izostajao ni na kakvim sastancima. Ranjen je negdje u 10.mj. 1991. a onda je kad se oporavio pobjegao iz bolnice u Petrovaradinu.vuksadinare wrote:....evo primjera..u beogradskoj kasarni maršal tito 6.8.1991...dolazi na smotru general blagoje adzić...dolazi u smotru oklopne jedinice koja je trebala otici negdje na podrucje istocne slavonije te pojacati tuzlanski korpus jna...general blagoje adzic naređuje da n smotri ne smiju prisustvovati rocni vojnici hrvati,muslimani i albanci....razlog..moguca spijunaza u korist hrvatske...tada rocni vojnik Ivica K.iz Splita opisuje te trenutke u kasarni marsal tito u beogradu...'rano ujutro dobili smo zapovijed da se spremimo za smotru jer stize nekakav general koji ce nam odrzati govor...znali smo vec od ranije da cemo na zadatak ici na podrucje hrvatske..vec od prije su nas oficiri i podoficiri drzali na oku i imali ostre stavove prema nama narocito prema nama hrvatima i albancima...kad smo se vec spremili..doslo ej naređenje da hrvati,musimani i albanci ne idu na smotru i da se smiju samo zadrzavati u zgradi..tj spavaonicama..pred svau spavaonicu postavljen je strazar..prozori su morali biti zatvoreni...sve nam je to bilo sumnjivo...pokusali smo stupiti u kontakt sa strazarima...od kojih su vecina bili rezervisti koji su nam ostro odbrusili da gledamo svoja posla i da ce ujke i balije dobiti svoje....znali smo da nas ne ceka nista dobro...osjecali smo se kao u logoru i ne samo taj dan vec i duze su prema nama odnosili se doslovce vrlo lose...ogranicena su nam kretanja po vojnom krugu a u vojnu kantinu nismo smjeli zalaziti..jednostavno su nas tretirali kao topovsko mesu a cak su nam neki vojnici srbi i podoficiri dobacivali..'ujke necemo vas mi vec vasi'
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Noor wrote:darla wrote:Tre de opali ovom mamlazu koju zidarsku, jer ja cu ga zgromiti tako mi svega.
I to ce u Evropu, jeboteled.
darla- Admin
2015-10-22
Poslali su mi ih u prvom vatrenom krštenju istu noćNoor wrote:tre911 wrote:Nu meneNoor wrote:vuksadinare wrote:ma je jos su ih zvali na janjetinu..ajd jebote ne lupetaj gluposti...bilo ej bjezanja iz kasarni jna u srbiji,vojvodini ohohoho...i smrtnih slucajeva...upravo su namjerno gurali rocne vojnike hrvate,muslimane,mađare,albance u prve borbene redove predprijetnjom pistolja ili uzija...chater wrote:ne, regruti nisu mogli da zamisle da ce ih pobiti deo sopstvenog naroda
jesi čekao papire?
Guest- Guest
darla wrote:Noor wrote:darla wrote:Tre de opali ovom mamlazu koju zidarsku, jer ja cu ga zgromiti tako mi svega.
I to ce u Evropu, jeboteled.
ma, neće
Guest- Guest
tre911 wrote:Poslali su mi ih u prvom vatrenom krštenju istu noćNoor wrote:tre911 wrote:Nu meneNoor wrote:vuksadinare wrote:
ma je jos su ih zvali na janjetinu..ajd jebote ne lupetaj gluposti...bilo ej bjezanja iz kasarni jna u srbiji,vojvodini ohohoho...i smrtnih slucajeva...upravo su namjerno gurali rocne vojnike hrvate,muslimane,mađare,albance u prve borbene redove predprijetnjom pistolja ili uzija...
jesi čekao papire?
daj, pa bježalo se prek ograde u dućan...da ne bi i dok je glavu trebalo spašavat
Guest- Guest
zagrijavam se, ako nastavi ide sve teža artiljerija, smrad od čovjeka, nit stida nit zrno poštenja u njemu nema.darla wrote:Tre de opali ovom mamlazu koju zidarsku, jer ja cu ga zgromiti tako mi svega.
Guest- Guest
..gospodine ili druze jastrebe....to ej izvadak iz knjige koju imam..o bjezanju rocnih vojnika iz jna..a upravo ej napisao autor...koji ej bio rocni vojnik jna u marsal tito u beogradu..no ti ionako u sve sumnjas sa hravtske strane pa ni ovo nije izdvojen primjerjastreb wrote:U ovo baš i ne vjerujem. Moj susjed i vršnjak Š. Musliman bio je učestvovao kao pješadinac ročnik u svim napadima na Vukovar. Nije izostajao ni na kakvim sastancima. Ranjen je negdje u 10.mj. 1991. a onda je kad se oporavio pobjegao iz bolnice u Petrovaradinu.vuksadinare wrote:....evo primjera..u beogradskoj kasarni maršal tito 6.8.1991...dolazi na smotru general blagoje adzić...dolazi u smotru oklopne jedinice koja je trebala otici negdje na podrucje istocne slavonije te pojacati tuzlanski korpus jna...general blagoje adzic naređuje da n smotri ne smiju prisustvovati rocni vojnici hrvati,muslimani i albanci....razlog..moguca spijunaza u korist hrvatske...tada rocni vojnik Ivica K.iz Splita opisuje te trenutke u kasarni marsal tito u beogradu...'rano ujutro dobili smo zapovijed da se spremimo za smotru jer stize nekakav general koji ce nam odrzati govor...znali smo vec od ranije da cemo na zadatak ici na podrucje hrvatske..vec od prije su nas oficiri i podoficiri drzali na oku i imali ostre stavove prema nama narocito prema nama hrvatima i albancima...kad smo se vec spremili..doslo ej naređenje da hrvati,musimani i albanci ne idu na smotru i da se smiju samo zadrzavati u zgradi..tj spavaonicama..pred svau spavaonicu postavljen je strazar..prozori su morali biti zatvoreni...sve nam je to bilo sumnjivo...pokusali smo stupiti u kontakt sa strazarima...od kojih su vecina bili rezervisti koji su nam ostro odbrusili da gledamo svoja posla i da ce ujke i balije dobiti svoje....znali smo da nas ne ceka nista dobro...osjecali smo se kao u logoru i ne samo taj dan vec i duze su prema nama odnosili se doslovce vrlo lose...ogranicena su nam kretanja po vojnom krugu a u vojnu kantinu nismo smjeli zalaziti..jednostavno su nas tretirali kao topovsko mesu a cak su nam neki vojnici srbi i podoficiri dobacivali..'ujke necemo vas mi vec vasi'
2015-09-08
Pa evo ovdje povremeno dođe kalanj iliti stenjalica iliti bezbradica iliti normabel......koji je bio ročnik u 84ci i napadao Vukovar, koliko sam se samo puta zakačio sa njim to nije normalno.jastreb wrote:U ovo baš i ne vjerujem. Moj susjed i vršnjak Š. Musliman bio je učestvovao kao pješadinac ročnik u svim napadima na Vukovar. Nije izostajao ni na kakvim sastancima. Ranjen je negdje u 10.mj. 1991. a onda je kad se oporavio pobjegao iz bolnice u Petrovaradinu.vuksadinare wrote:....evo primjera..u beogradskoj kasarni maršal tito 6.8.1991...dolazi na smotru general blagoje adzić...dolazi u smotru oklopne jedinice koja je trebala otici negdje na podrucje istocne slavonije te pojacati tuzlanski korpus jna...general blagoje adzic naređuje da n smotri ne smiju prisustvovati rocni vojnici hrvati,muslimani i albanci....razlog..moguca spijunaza u korist hrvatske...tada rocni vojnik Ivica K.iz Splita opisuje te trenutke u kasarni marsal tito u beogradu...'rano ujutro dobili smo zapovijed da se spremimo za smotru jer stize nekakav general koji ce nam odrzati govor...znali smo vec od ranije da cemo na zadatak ici na podrucje hrvatske..vec od prije su nas oficiri i podoficiri drzali na oku i imali ostre stavove prema nama narocito prema nama hrvatima i albancima...kad smo se vec spremili..doslo ej naređenje da hrvati,musimani i albanci ne idu na smotru i da se smiju samo zadrzavati u zgradi..tj spavaonicama..pred svau spavaonicu postavljen je strazar..prozori su morali biti zatvoreni...sve nam je to bilo sumnjivo...pokusali smo stupiti u kontakt sa strazarima...od kojih su vecina bili rezervisti koji su nam ostro odbrusili da gledamo svoja posla i da ce ujke i balije dobiti svoje....znali smo da nas ne ceka nista dobro...osjecali smo se kao u logoru i ne samo taj dan vec i duze su prema nama odnosili se doslovce vrlo lose...ogranicena su nam kretanja po vojnom krugu a u vojnu kantinu nismo smjeli zalaziti..jednostavno su nas tretirali kao topovsko mesu a cak su nam neki vojnici srbi i podoficiri dobacivali..'ujke necemo vas mi vec vasi'
Guest- Guest
Mislim da si ga pogrešno opisao.tre911 wrote:zagrijavam se, ako nastavi ide sve teža artiljerija, smrad od čovjeka, nit stida nit zrno poštenja u njemu nema.darla wrote:Tre de opali ovom mamlazu koju zidarsku, jer ja cu ga zgromiti tako mi svega.
On,zaista vjeruje u sve ovo što piše.
Napadati ga da laže nema smisla,kao što nema smisla islamskog ekstrema uvjeravati da ga nakon što se digne u vazduh "gore" ne čekaju nikakve djevice.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Vojislav Šešelj oterao Čedomira Jovanovića iz skupštinske sale
» KOLINDA, DOBIO SAM PASOŠ, SPREMI SE - ŠKRIPAĆE KREVETI! Vojislav Šešelj poručio predsednici Hrvatske da dolazi u Zagreb
» Iako nisu generali, 39 časnika moći će se zvati generalima!
» SESELJ direktno:Sa Hrvatima nema prijateljstva a sa Albancima kompromisa
» Seselj ponovno prijeti Hrvatima sa zlocinima:Pocet cu prvo od Tomislava Zigmanova
» KOLINDA, DOBIO SAM PASOŠ, SPREMI SE - ŠKRIPAĆE KREVETI! Vojislav Šešelj poručio predsednici Hrvatske da dolazi u Zagreb
» Iako nisu generali, 39 časnika moći će se zvati generalima!
» SESELJ direktno:Sa Hrvatima nema prijateljstva a sa Albancima kompromisa
» Seselj ponovno prijeti Hrvatima sa zlocinima:Pocet cu prvo od Tomislava Zigmanova
Page 3 of 5