Branitelji prijete novim prosvjedima ako se ponovno ne blokira Srbija..
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Branitelji prijete novim prosvjedima ako se ponovno ne blokira Srbija..
Zajeb je što su oni trebali ići na Kosovo a uhvatili su se većih gradova u Srbiji i ni makac odatle. Zato se Kosovo otrgnulo iz Srbije i sad imamo još jednu islamsku đamahiriju usred Balkana.Sora wrote:Ono sto se ne slazem sa srpskim pristupom . Nisu oni protjerani .
Ali je pitanje jesu li imali izbira. Jer se vidjelo da je odlazak srba precana odgovara i srbima i hrvatima.
Nemojmo se vise prwviti blesavi
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Noor wrote:ne eva...slazem se i ja s njima. pa nemre ih loviti, otimati i suditi im agresor...nema šanse!Eva wrote:Oni su fakat lost in space. Muje se diljem EU raznose a ove jebe Srbija. Ono osjećaj za ritam im je u kurcu.
Ma viš da može. Ak HDZ može koalirat s notornim četnicima, a oni ko pičke šute, ak taj isti HDZ može isporučit generale u Haag a oni opet šute, kaj su drugo nego za jebat ih. Obični jedokratni HDZ kurtoni.
Guest- Guest
zato jer su nostalgicni prema hdz-u...znaju da je ovaj hdz-e za quratz ali iz pijeteta prema onom hdz-u devedesetih ne udaraju po hdz-u...i to je to..i meni je danasnji hajduk za quratz za razliku od onog prije deset,dvadeset,trideset godina pa necu prestat za njega navijat zbog togaEva wrote:Noor wrote:ne eva...slazem se i ja s njima. pa nemre ih loviti, otimati i suditi im agresor...nema šanse!Eva wrote:Oni su fakat lost in space. Muje se diljem EU raznose a ove jebe Srbija. Ono osjećaj za ritam im je u kurcu.
Ma viš da može. Ak HDZ može koalirat s notornim četnicima, a oni ko pičke šute, ak taj isti HDZ može isporučit generale u Haag a oni opet šute, kaj su drugo nego za jebat ih. Obični jedokratni HDZ kurtoni.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da? I zato se daju jebat i postat dežuran potrčkala. Pa tko bi ih normlan doživljaval ozbiljno u tom slučaju.
Guest- Guest
Pa dobro sinoc su osuli po ministru Kovacu. Posto su izbori na vratima, mislim da bi se Srbi jos mogli iznenaditi, jedno je otvoriti poglavlje, a sasvim drugo ga zatvoriti.
darla- Admin
2015-10-22
Eva wrote:Noor wrote:ne eva...slazem se i ja s njima. pa nemre ih loviti, otimati i suditi im agresor...nema šanse!Eva wrote:Oni su fakat lost in space. Muje se diljem EU raznose a ove jebe Srbija. Ono osjećaj za ritam im je u kurcu.
pa evo, ne šute. i ne smiju šutjeti. zato ih sada podržavam u punom smislu riječi.
Guest- Guest
Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:ne eva...slazem se i ja s njima. pa nemre ih loviti, otimati i suditi im agresor...nema šanse!Eva wrote:Oni su fakat lost in space. Muje se diljem EU raznose a ove jebe Srbija. Ono osjećaj za ritam im je u kurcu.
pa evo, ne šute. i ne smiju šutjeti. zato ih sada podržavam u punom smislu riječi.
2015-09-08
I ?? hahahahahaha
do trenutka ja Wohl )
do trenutka ja Wohl )
Guest- Guest
isto tako smatram da bi se za isto trebale založiti i druge strukture društva i države, odnosno svi, a ne samo branitelji.
Guest- Guest
darla wrote:Pa dobro sinoc su osuli po ministru Kovacu. Posto su izbori na vratima, mislim da bi se Srbi jos mogli iznenaditi, jedno je otvoriti poglavlje, a sasvim drugo ga zatvoriti.
isto ko i otvoriti !
kad se gazde dogovore, zatvaraj,
bice zatvoreno. vec su vas podsetili
da nece prihvatiti bilateralne probleme
kao eu obavezujuce.
Guest- Guest
Noor wrote:isto tako smatram da bi se za isto trebale založiti i druge strukture društva i države, odnosno svi, a ne samo branitelji.
evo, recimo, ti !
da zalegnes, hrabro, za hr stvar ):)
Guest- Guest
....bus optuzena kao satorasica.....Noor wrote:isto tako smatram da bi se za isto trebale založiti i druge strukture društva i države, odnosno svi, a ne samo branitelji.
2015-09-08
ne vredi, mile vas dribla !
Guest- Guest
kod vas " branitelji " odnosno rušitelji,
ko nekad prvoborci )
ko nekad prvoborci )
Guest- Guest
ja sam za HR stvar odavno "zalegla" i rodila dva sina, dva hrvatska sina i ponosna sam na to!
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....bus optuzena kao satorasica.....Noor wrote:isto tako smatram da bi se za isto trebale založiti i druge strukture društva i države, odnosno svi, a ne samo branitelji.
neka, jebemese
Guest- Guest
chater wrote:ne vredi, mile vas dribla !
Mili je vrijeme proslo, a i Dzango I Stanojko ce pripomoc
darla- Admin
2015-10-22
Noor wrote:ja sam za HR stvar odavno "zalegla" i rodila dva sina, dva hrvatska sina i ponosna sam na to!
ok, da su zivi i zdravi,
necemo decu da cimamo kad se zezamo !
Guest- Guest
....zrtva...Noor wrote:vuksadinare wrote:....bus optuzena kao satorasica.....Noor wrote:isto tako smatram da bi se za isto trebale založiti i druge strukture društva i države, odnosno svi, a ne samo branitelji.
neka, jebemese
2015-09-08
darla wrote:chater wrote:ne vredi, mile vas dribla !
Mili je vrijeme proslo, a i Dzango I Stanojko ce pripomoc
dobar
Guest- Guest
Noor wrote:vuksadinare wrote:....bus optuzena kao satorasica.....Noor wrote:isto tako smatram da bi se za isto trebale založiti i druge strukture društva i države, odnosno svi, a ne samo branitelji.
neka, jebemese
bravo, super :)
kako ono ide, yebemese, yebesmise, tako nekako !?
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Seselj ce ponovno tiskati i prodavati list 'Velika Srbija'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Novi imigrantski val : U prosvjedima u Iranu najmanje 208 žrtava
» Crni blok radi sranja na prosvjedima po Francuskoj
» Devet mrtvih i tisuće ranjenih u prosvjedima u Gazi
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Novi imigrantski val : U prosvjedima u Iranu najmanje 208 žrtava
» Crni blok radi sranja na prosvjedima po Francuskoj
» Devet mrtvih i tisuće ranjenih u prosvjedima u Gazi
Page 4 of 6