Branitelji prijete novim prosvjedima ako se ponovno ne blokira Srbija..
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Branitelji prijete novim prosvjedima ako se ponovno ne blokira Srbija..
Pa sto mene pitas..nisam ja vlast.provocator wrote:Ali na žalost ima šanse da Hrvatska priznaje taj i takav srbijanski sud... Evo, branitelj Marić odslužuje kaznu u Hrvatskoj a osuđen je u Srbiji.Noor wrote:ne eva...slazem se i ja s njima. pa nemre ih loviti, otimati i suditi im agresor...nema šanse!Eva wrote:Oni su fakat lost in space. Muje se diljem EU raznose a ove jebe Srbija. Ono osjećaj za ritam im je u kurcu.
Što ne oslobodimo Marića ako ne priznajemo jurisdikciju Srbije?
Mogu se buniti kao i ti....
Guest- Guest
Pa ako tvrdiš da ih agresor nemre lovit i sudit onda se valjda podrazumijeva kako misliš da ni presude agresora ne smijemo prihvaćati.Noor wrote:Pa sto mene pitas..nisam ja vlast.provocator wrote:Ali na žalost ima šanse da Hrvatska priznaje taj i takav srbijanski sud... Evo, branitelj Marić odslužuje kaznu u Hrvatskoj a osuđen je u Srbiji.Noor wrote:ne eva...slazem se i ja s njima. pa nemre ih loviti, otimati i suditi im agresor...nema šanse!Eva wrote:Oni su fakat lost in space. Muje se diljem EU raznose a ove jebe Srbija. Ono osjećaj za ritam im je u kurcu.
Što ne oslobodimo Marića ako ne priznajemo jurisdikciju Srbije?
Mogu se buniti kao i ti....
Branitelji su se odmah trebali organizirati i tražiti od države da iznađe instrumente zaštite branitelja. To bi normalna, suverena i stvarno neovisna država učinila. Ali Hrvatska to nije.
Jedan od instrumenta, a kao odgovor na hapšenje i suđenje Mariću, bio bi dokidanje zakona o aboliciji. Pa da vidimo kom opanci a kom obojci. Preko noći dokineš taj zakon pa ujutro kreneš u hapšenje. Nadalje, zasigurno bi se bez mnogo problema pronašla imena onih Srba koji su aktivno sudjelovali u agresiji i pobuni pa javno objaviti njihova imena i staviti ih na listu za odstrel, tj. za uhićenje.
Umjesto da onom Radi Leskovcu država daje kredite uhapsit ga kao i onog smrada iz Okućana. Hapsi i sudi... A ne Stanimirovića koji je u agresiji na Vukovar u odori JNA sudjelovao uzeti za koalicijskog partnera. Gdje su tada bili branitelji... Glogoški i ona pijandura iz HDZ-a, Đakić, kojeg danas čitav dan gledamo na tv kako se kurči.
Naravno da smatram da te presude treba ignorirati. Isto tako, danas smatram da ni registar nije trebalo objaviti. Mislim..jos u njemu samo fali i ratni put da bude dostupan javnosti.
Ne kuzim u cemu je sad problem pa me prozivas?!
Je, trebalo je trazit instrumente zastite branitelja..evo, ti si branitelj...na koji nacin si se za to zalozio?
Je, trebalo je trazit instrumente zastite branitelja..evo, ti si branitelj...na koji nacin si se za to zalozio?
Guest- Guest
Ne prozivam te samo se referiram na tvoj upis bez zle namjere.
Nadalje, popis branitelja je skroz nebitan. Zemlja koja se branila nema se čega bojati a ponajmanje onih koji su je mrcvarili. Koji se curac imamo bojati objaviti popis onih koji su državu branili? Koga i zašto se bojati?
Ponavljam, suverena i stvarno neovisna država taj čas bi pronašla instrumente zaštite svojih branitelja. Misliš da bi se npr. Izrael dao ovako jebati?
Nadalje, popis branitelja je skroz nebitan. Zemlja koja se branila nema se čega bojati a ponajmanje onih koji su je mrcvarili. Koji se curac imamo bojati objaviti popis onih koji su državu branili? Koga i zašto se bojati?
Ponavljam, suverena i stvarno neovisna država taj čas bi pronašla instrumente zaštite svojih branitelja. Misliš da bi se npr. Izrael dao ovako jebati?
Tako je.Noor wrote:Naravno da smatram da te presude treba ignorirati. Isto tako, danas smatram da ni registar nije trebalo objaviti. Mislim..jos u njemu samo fali i ratni put da bude dostupan javnosti.
2014-04-12
Povikaše seljaci.maggie13 wrote:
Tako je.
neka se citalo.provocator wrote:Povikaše seljaci.maggie13 wrote:
Tako je.
2014-04-12
provocator wrote:Povikaše seljaci.maggie13 wrote:
Tako je.
skinuše gaće i skočiše u koprive...
sitting_bull-
2015-09-28
samo ne u koprive. .bolje i u dracu.sitting_bull wrote:provocator wrote:Povikaše seljaci.maggie13 wrote:
Tako je.
skinuše gaće i skočiše u koprive...
2014-04-12
Branitelje treba zastiti ko i licke medede
Inace , ce svaka nova vlast traziti da satore stave u kampove
Ja boh dala svakm branitelju po jedan sator , uvijek dobro dode ..
A zaoravo , prosim lepo , za kaj sad s bune ?
Nisu pala samo DVA .
SVI SU PALI .
Nisu pala samo DVA .
SVI SU PALI .
ti doista nemas pojma zbog cega se bune?....pa cetnicka vlada srbije nalozila da se hapse branitelji...b.t.w....isti princip cetnicke vlade vrijedi i za pripadnike ABiH...Sora wrote:Branitelje treba zastiti ko i licke medede
Nisu pala samo DVA .
SVI SU PALI .
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....drugo velik dio optuznica odnosi se na branitelje vukovara..te optuznice su pisane na osnovu iskaza branitelja uzetih za vrijeme boravka u logorima srbije 1991..pod prisilom.prijetnjama i mucenjima...sto dokazuje da su na vlasti u srbiji isti oni koji su bili nosioci velikosrpskog projekta devedesetih...
2015-09-08
Uistinu nemam pojma zasto bi se branitelj koji nije sudjelovao u ratnom zlocinu , trebao biti zabrinut ?
jesi ti mutava ili ne....najveci dio optuznica temelji se iz izjava branitelja u srpskim logorima 1991 pod prisilom,mucenjima,prijetnjama strijeljanjem..i na osnovu toga srbijansko tuziteljstvo je pisalo optuznice...Sora wrote:Uistinu nemam pojma zasto bi se branitelj koji nije sudjelovao u ratnom zlocinu , trebao biti zabrinut ?
2015-09-08
Hoće li dići šator pred HDZ-ovom vladom?
Inače mislim da ih HDZ zavlači i da su izmanipulirani.
No svejedno u ovom im i ja dajem za pravo.
Inače mislim da ih HDZ zavlači i da su izmanipulirani.
No svejedno u ovom im i ja dajem za pravo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sora wrote:Uistinu nemam pojma zasto bi se branitelj koji nije sudjelovao u ratnom zlocinu , trebao biti zabrinut ?
Sora, iz istog razloga zašto srbi dana 5.8. proglašavaju dan žalosti.
što očekivati od njih?
Guest- Guest
Noor wrote:Sora wrote:Uistinu nemam pojma zasto bi se branitelj koji nije sudjelovao u ratnom zlocinu , trebao biti zabrinut ?
što očekivati od njih?
Zasto ne ?
Prestanite razmisljati o bivsoj drzsvi
Srbija ima prsvo na svoje poglede i odredivsnje dana zalosti .
Osobno drzim da je to s razlogom.
Oko 300. 000 ljudi je otislo iz svoje stoljetne domovine
Ljudi su igracke dogadaja .. I trsgicni glumci .
Ono sto se ne slazem sa srpskim pristupom . Nisu oni protjerani .
Ali je pitanje jesu li imali izbira. Jer se vidjelo da je odlazak srba precana odgovara i srbima i hrvatima.
Nemojmo se vise prwviti blesavi
Ali je pitanje jesu li imali izbira. Jer se vidjelo da je odlazak srba precana odgovara i srbima i hrvatima.
Sora wrote:Noor wrote:Sora wrote:Uistinu nemam pojma zasto bi se branitelj koji nije sudjelovao u ratnom zlocinu , trebao biti zabrinut ?
što očekivati od njih?
Zasto ne ?
Prestanite razmisljati o bivsoj drzsvi
Srbija ima prsvo na svoje poglede i odredivsnje dana zalosti .
Osobno drzim da je to s razlogom.
Oko 300. 000 ljudi je otislo iz svoje stoljetne domovine
Ljudi su igracke dogadaja .. I trsgicni glumci .
istina...a za to je morao netko biti kriv
Guest- Guest
Zajeb je što su oni trebali ići na Kosovo a uhvatili su se većih gradova u Srbiji i ni makac odatle. Zato se Kosovo otrgnulo iz Srbije i sad imamo još jednu islamsku đamahiriju usred Balkana.Sora wrote:Ono sto se ne slazem sa srpskim pristupom . Nisu oni protjerani .
Similar topics
» Seselj ce ponovno tiskati i prodavati list 'Velika Srbija'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Novi imigrantski val : U prosvjedima u Iranu najmanje 208 žrtava
» Crni blok radi sranja na prosvjedima po Francuskoj
» Devet mrtvih i tisuće ranjenih u prosvjedima u Gazi
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Novi imigrantski val : U prosvjedima u Iranu najmanje 208 žrtava
» Crni blok radi sranja na prosvjedima po Francuskoj
» Devet mrtvih i tisuće ranjenih u prosvjedima u Gazi
Page 3 of 6