Nitko nije kriv za izvlačenje 400 milijuna kuna iz Podravke
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nitko nije kriv za izvlačenje 400 milijuna kuna iz Podravke
Nitko ne krade u Veličanstvena Narodna Republika Kroatistan!
Brain32- Posts : 1394
2014-04-15
Brain32 wrote:Nitko ne krade u Veličanstvena Narodna Republika Kroatistan!
Republika Bezgrešna
Ma ja mislim da mi te političare pogrešno optužujemo jer nam je mozak isprala udba.
Vidi kako drže ruku nasrcu dok svira himna, evo skoro suzu gorku kanu od domoljoblja, čovjekoljublja, bogoljublja. To je pošten svijet ne mogu nikako oni biti krivi.
Ja mislim da u nas klima ne valja, možda je premalo vlage u zraku pa ako pare ne vakumiraš onda ishlape.
Nema jadan Ježić npr. šta vračat, samo se ćaća vrača ali ishlapljele pare nemoš, to ko kad jamnicu ostaviš otvorenu, ishlapi gotovo je to.
To udba sa HAARP-om isuši zrak, onda kako pare lete uzrak tako ih kemtrejlsi pokupe i adio. To je u atmosferi onda, 'ko će to brat pare tamo gore, nemamo mi para za svemirski program ali bi ih imali da ne ishlape zato treba vakumirat!
Tetrapakom kontra UDBE!
Vidi kako drže ruku nasrcu dok svira himna, evo skoro suzu gorku kanu od domoljoblja, čovjekoljublja, bogoljublja. To je pošten svijet ne mogu nikako oni biti krivi.
Ja mislim da u nas klima ne valja, možda je premalo vlage u zraku pa ako pare ne vakumiraš onda ishlape.
Nema jadan Ježić npr. šta vračat, samo se ćaća vrača ali ishlapljele pare nemoš, to ko kad jamnicu ostaviš otvorenu, ishlapi gotovo je to.
To udba sa HAARP-om isuši zrak, onda kako pare lete uzrak tako ih kemtrejlsi pokupe i adio. To je u atmosferi onda, 'ko će to brat pare tamo gore, nemamo mi para za svemirski program ali bi ih imali da ne ishlape zato treba vakumirat!
Tetrapakom kontra UDBE!
Brain32-
2014-04-15
Istina je voda duboka
Jebi ga kada su slucaj dali krivom sucu. Nisu ni doveli Jezica kao svjedoka . Cemu su se nadali. Sta zagorci kazu ako je do svjedoka(dodam i do suca) krava je nasa.
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U priči o kumu Bože Petrova nitko nije uočio "detalj" vrijedan 300 milijuna kuna
» DORH kaže da za onaj užas s vodom u Slavonskom Brodu nitko nije kriv
» U EU fondovima stoji 28 milijuna kuna za mlade. Država godinu i pol nije u stanju raspisati natječaj
» Debela u problemima.. nakon što je bez vozačke zgazila dite, sada se oktrilo da joj muž vozi auto od skoro pola milijuna kuna a nije prijavljeno
» Mesić po starom(nikad on nije kriv):Milanović je kriv
» DORH kaže da za onaj užas s vodom u Slavonskom Brodu nitko nije kriv
» U EU fondovima stoji 28 milijuna kuna za mlade. Država godinu i pol nije u stanju raspisati natječaj
» Debela u problemima.. nakon što je bez vozačke zgazila dite, sada se oktrilo da joj muž vozi auto od skoro pola milijuna kuna a nije prijavljeno
» Mesić po starom(nikad on nije kriv):Milanović je kriv
Page 2 of 2