Sunce materino (chat)
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Sunce materino (chat)
Vidim Da veber pokusava napravit ljubomornima mezimiCe s MiLj-a 8-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ili koristi obrnutu psihologiju?maggie13 wrote:Vidim Da veber pokusava napravit ljubomornima mezimiCe s MiLj-a 8-)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
on me voli.. i to je to za sada. tko će cvasti u zjenici njegova oka sutra to nas nije briga.darla wrote:Di ste golupcici, sto ima?
2016-03-09
frakcija wrote:
on me voli.. i to je to za sada. tko će cvasti u zjenici njegova oka sutra to nas nije briga.
On tebe voli zauvijek i to je jedna nepromijenjiva konstanta, ostalo su promijenjive varijable, ali nebitne u u ukupnoj sumi zbivanja, jer uvijek i unatoc svemu mu zacakli frakcija u oku ...
darla- Admin
2015-10-22
Eto je na umucala, moremo mi i o vrimenu ne moramo o ljubavi
darla- Admin
2015-10-22
splele me notifikacije pa nisam vidjela ovo ovdje.darla wrote:Eto je na umucala, moremo mi i o vrimenu ne moramo o ljubavi
2016-03-09
Ja sam notifikacije odavno iskljucila, to letalo preko ekrana nenormalno, samo me dekoncentriralo.
darla- Admin
2015-10-22
lucky medarla wrote:frakcija wrote:
on me voli.. i to je to za sada. tko će cvasti u zjenici njegova oka sutra to nas nije briga.
On tebe voli zauvijek i to je jedna nepromijenjiva konstanta, ostalo su promijenjive varijable, ali nebitne u u ukupnoj sumi zbivanja, jer uvijek i unatoc svemu mu zacakli frakcija u oku ...
2016-03-09
aha, ćiriš na miljmaggie13 wrote:Vidim Da veber pokusava napravit ljubomornima mezimiCe s MiLj-a 8-)
2014-12-30
Dabome nego sretna, nit kuvat, nit prat, nit kosulje utijavat, uvijek okupan, ocesljan, umiven, dobre volje, iskljucis ga kilikom misa, idealnije ne moze
darla- Admin
2015-10-22
pokupim samo vrhnjedarla wrote:Dabome nego sretna, nit kuvat, nit prat, nit kosulje utijavat, uvijek okupan, ocesljan, umiven, dobre volje, iskljucis ga kilikom misa, idealnije ne moze
2016-03-09
frakcija wrote:
pokupim samo vrhnje
Ja samo gledam i mislim si vidi sto je ovo dobro, valjalo bi
darla- Admin
2015-10-22
jel nas to žene bockaju
ja ništa ne osjećam
ja ništa ne osjećam
2014-04-19
ti osjećaš ljubav i to je sve što trebaš osjetiti.prckov wrote:jel nas to žene bockaju
ja ništa ne osjećam
2016-03-09
vidi je, odma me razoruža, ja vas taman mislio bockat backfrakcija wrote:ti osjećaš ljubav i to je sve što trebaš osjetiti.prckov wrote:jel nas to žene bockaju
ja ništa ne osjećam
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
danas te obuzima mala snaga i nizak tlak..blaga letargija i tankoćutnostprckov wrote:vidi je, odma me razoruža, ja vas taman mislio bockat backfrakcija wrote:ti osjećaš ljubav i to je sve što trebaš osjetiti.prckov wrote:jel nas to žene bockaju
ja ništa ne osjećam
2016-03-09
jel to horoskopfrakcija wrote:danas te obuzima mala snaga i nizak tlak..blaga letargija i tankoćutnostprckov wrote:vidi je, odma me razoruža, ja vas taman mislio bockat backfrakcija wrote:ti osjećaš ljubav i to je sve što trebaš osjetiti.prckov wrote:jel nas to žene bockaju
ja ništa ne osjećam
2014-04-19
nije nego nekako zračiš.prckov wrote:jel to horoskopfrakcija wrote:danas te obuzima mala snaga i nizak tlak..blaga letargija i tankoćutnostprckov wrote:vidi je, odma me razoruža, ja vas taman mislio bockat backfrakcija wrote:ti osjećaš ljubav i to je sve što trebaš osjetiti.prckov wrote:jel nas to žene bockaju
ja ništa ne osjećam
2016-03-09
Čim se dosjetim, napisat ću tu neku dosjetku.
crvenkasti-
2014-04-17
jel to dobrofrakcija wrote:nije nego nekako zračiš.prckov wrote:jel to horoskopfrakcija wrote:danas te obuzima mala snaga i nizak tlak..blaga letargija i tankoćutnostprckov wrote:vidi je, odma me razoruža, ja vas taman mislio bockat backfrakcija wrote:
ti osjećaš ljubav i to je sve što trebaš osjetiti.
2014-04-19
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Page 48 of 50