Sunce materino (chat)
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
on je 180 ja mislimprckov wrote:što 178 je ti muz toliki
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
pogodila si
kolko si ti
kolko si ti
2014-04-19
ma zbilja? baš pogodila od toliki brojeva?prckov wrote:pogodila si
kolko si ti
ja 174
2016-03-09
etofrakcija wrote:ma zbilja? baš pogodila od toliki brojeva?prckov wrote:pogodila si
kolko si ti
ja 174
ti si prilicno visoka
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nako, sridnje.. u ćaćinu selu su svi višlji, a u materinu nižlji.. mater je ćaći bila do sisa.prckov wrote:etofrakcija wrote:ma zbilja? baš pogodila od toliki brojeva?prckov wrote:pogodila si
kolko si ti
ja 174
ti si prilicno visoka
2016-03-09
ti npolaizmeđu ćaće i materefrakcija wrote:nako, sridnje.. u ćaćinu selu su svi višlji, a u materinu nižlji.. mater je ćaći bila do sisa.prckov wrote:etofrakcija wrote:ma zbilja? baš pogodila od toliki brojeva?prckov wrote:pogodila si
kolko si ti
ja 174
ti si prilicno visoka
al kako pogodi
2014-04-19
imaš i kafenu kosu i razdjeljak te ljubim..true or false?
2016-03-09
ok to sam ti reko pa znašfrakcija wrote:imaš i kafenu kosu i razdjeljak te ljubim..true or false?
2014-04-19
nisi za razdjeljak..prckov wrote:ok to sam ti reko pa znašfrakcija wrote:imaš i kafenu kosu i razdjeljak te ljubim..true or false?
2016-03-09
aha, pa nemam razdjeljakfrakcija wrote:nisi za razdjeljak..prckov wrote:ok to sam ti reko pa znašfrakcija wrote:imaš i kafenu kosu i razdjeljak te ljubim..true or false?
ti imaš
2014-04-19
obricana kosa? tj nije dovoljno duga da se napravi razdjeljak..prckov wrote:aha, pa nemam razdjeljakfrakcija wrote:nisi za razdjeljak..prckov wrote:ok to sam ti reko pa znašfrakcija wrote:imaš i kafenu kosu i razdjeljak te ljubim..true or false?
ti imaš
2016-03-09
kratka a nisam ti ja nikad nešto imo razdjeljkfrakcija wrote:obricana kosa? tj nije dovoljno duga da se napravi razdjeljak..prckov wrote:aha, pa nemam razdjeljakfrakcija wrote:nisi za razdjeljak..prckov wrote:ok to sam ti reko pa znašfrakcija wrote:imaš i kafenu kosu i razdjeljak te ljubim..true or false?
ti imaš
bar neda se primjeti
2014-04-19
a na kojega glumca sličiš?prckov wrote:kratka a nisam ti ja nikad nešto imo razdjeljkfrakcija wrote:obricana kosa? tj nije dovoljno duga da se napravi razdjeljak..prckov wrote:aha, pa nemam razdjeljakfrakcija wrote:nisi za razdjeljak..prckov wrote:
ok to sam ti reko pa znaš
ti imaš
bar neda se primjeti
2016-03-09
buffering... aaa. prckoo. razdrmaj se..poluudi.. čet sata čamim čekajuć..
2016-03-09
al ti mene sad osramoti, ja možda znam svega 5-6glumaca po imenufrakcija wrote:a na kojega glumca sličiš?prckov wrote:kratka a nisam ti ja nikad nešto imo razdjeljkfrakcija wrote:obricana kosa? tj nije dovoljno duga da se napravi razdjeljak..prckov wrote:aha, pa nemam razdjeljakfrakcija wrote:
nisi za razdjeljak..
ti imaš
bar neda se primjeti
jebiga, isto tolko glumca ne pada mi niko na pamet niti sam se ikad tako gledo
2014-04-19
al me pilasfrakcija wrote:buffering... aaa. prckoo. razdrmaj se..poluudi.. čet sata čamim čekajuć..
2014-04-19
ja znan đon vejn, jul briner, klint istviud, al pačino, bred pit,prckov wrote:al ti mene sad osramoti, ja možda znam svega 5-6glumaca po imenufrakcija wrote:a na kojega glumca sličiš?prckov wrote:kratka a nisam ti ja nikad nešto imo razdjeljkfrakcija wrote:obricana kosa? tj nije dovoljno duga da se napravi razdjeljak..prckov wrote:
aha, pa nemam razdjeljak
ti imaš
bar neda se primjeti
2016-03-09
a dosadna.. ja mislila da se internet oko mene vrti..prckov wrote:al me pilasfrakcija wrote:buffering... aaa. prckoo. razdrmaj se..poluudi.. čet sata čamim čekajuć..
da si zbog mene tu. ajme.. ofanat ću se.. šećera i vode
2016-03-09
frakcija wrote:ja znan đon vejn, jul briner, klint istviud, al pačino, bred pit,prckov wrote:al ti mene sad osramoti, ja možda znam svega 5-6glumaca po imenufrakcija wrote:a na kojega glumca sličiš?prckov wrote:kratka a nisam ti ja nikad nešto imo razdjeljkfrakcija wrote:
obricana kosa? tj nije dovoljno duga da se napravi razdjeljak..
bar neda se primjeti
jebote pa i ja znam te, plus deniro i merlin monro
2014-04-19
ma kakvi dosana,šta ti pada na pamet,frakcija wrote:a dosadna.. ja mislila da se internet oko mene vrti..prckov wrote:al me pilasfrakcija wrote:buffering... aaa. prckoo. razdrmaj se..poluudi.. čet sata čamim čekajuć..
da si zbog mene tu. ajme.. ofanat ću se.. šećera i vode
uživanje sa tobom pričat
2014-04-19
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Page 32 of 50