Sunce materino (chat)
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
ma šta me brigavuksadinare wrote:.....prolazio pa stao na kavufata wrote:što si radio u šestanovcu? i kuš sad ?vuksadinare wrote:...bas se vracam iz sestanovca
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
to je nužno zlo i vanka normalno..ništa ozbiljno,ni za brigu..frakcija wrote:mujo se bavi oko cimerke negodujuć..maggie13 wrote:di si, fato? kako ti mujo?
2014-04-12
...i ja kazem...prckov wrote:ma šta me brigavuksadinare wrote:.....prolazio pa stao na kavufata wrote:što si radio u šestanovcu? i kuš sad ?vuksadinare wrote:...bas se vracam iz sestanovca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
aj dobro, evo sam se presvukla kad nećeš da se igramo muje i fate..prckov wrote:pa nisam ja mujo srećo,fata wrote:ja se prilagodila ulozi :Pprckov wrote:ovake kao ona se klonifata wrote:ke balkanjeros.. :P biće joj to namjerno udaraš čežnju.prckov wrote:
drugi put samo sam,
sad moram i smeće iznijet
plus priča samnom dok tipkam ne šljivi obzir
ko što australci kažu
thanks, but no thanks
a štos ti postala fata
ma ne vjerujem ja da postoje igdje neke koje ti nemoš šarmirat i razoružat
naravno da postoje, nedavno me jedna ostavila,
a po ovu svaki vikend dolaz neka raja
možda je ta što te ostavila željna malo turbulencija, drame, strasti?
možda želi da ju intenzivnije snubiš, radiš spektakle.?
ja bi uvijek tako nešto zaključila kad bi mi netko odbio naklonost..
doduše poslije bi mi netko morao tumačiti zakon i tako..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
tripice na vu vrućinu?vuksadinare wrote:....tripice su bile odlicne...
2016-03-09
...bilo lito bilo zima tripice ne propustam....naravno ako su dobro napravljene.....frakcija wrote:tripice na vu vrućinu?vuksadinare wrote:....tripice su bile odlicne...
2015-09-08
fuj to kaka.. ja bi svojim muškima donila gotove.. bar da se kuća ne usmrdi kuvajuć.. il ko kad se bakalar toća 3 dana. AJME.vuksadinare wrote:...bilo lito bilo zima tripice ne propustam....naravno ako su dobro napravljene.....frakcija wrote:tripice na vu vrućinu?vuksadinare wrote:....tripice su bile odlicne...
2016-03-09
...a mi tripice kuhamo u susari ili konobi..u susari na vatri..to ako nas je vise...i to janjece ili telece...frakcija wrote:fuj to kaka.. ja bi svojim muškima donila gotove.. bar da se kuća ne usmrdi kuvajuć.. il ko kad se bakalar toća 3 dana. AJME.vuksadinare wrote:...bilo lito bilo zima tripice ne propustam....naravno ako su dobro napravljene.....frakcija wrote:tripice na vu vrućinu?vuksadinare wrote:....tripice su bile odlicne...
2015-09-08
..da...bljak....ja bi sad dobro napravljene porciju platio 100 kuna ako trebaveber wrote:bljak
2015-09-08
haha sumnjam fato mojafrakcija wrote:aj dobro, evo sam se presvukla kad nećeš da se igramo muje i fate..prckov wrote:pa nisam ja mujo srećo,fata wrote:ja se prilagodila ulozi :Pprckov wrote:ovake kao ona se klonifata wrote:
ke balkanjeros.. :P biće joj to namjerno udaraš čežnju.
ko što australci kažu
thanks, but no thanks
a štos ti postala fata
ma ne vjerujem ja da postoje igdje neke koje ti nemoš šarmirat i razoružat
naravno da postoje, nedavno me jedna ostavila,
a po ovu svaki vikend dolaz neka raja
možda je ta što te ostavila željna malo turbulencija, drame, strasti?
možda želi da ju intenzivnije snubiš, radiš spektakle.?
ja bi uvijek tako nešto zaključila kad bi mi netko odbio naklonost..
doduše poslije bi mi netko morao tumačiti zakon i tako..
neke stvari jednostavno izgube smisao
doduše i ja volju,
neka promjena
2014-04-19
nu ga sad.. e bome idem i ja poplaćat račune.. :durica:
2016-03-09
frakcija wrote:nu ga sad.. e bome idem i ja poplaćat račune.. :durica:
on sad ko fol plaća račune...eh ti muški
Guest- Guest
da, tako ispadne a u odnosu jesam bio pošten,frakcija wrote:Onda tebi dobro došlo i još ispa pošten?prckov wrote:
neka promjena
volio sam i živio za zajednicu, mislio jedna duša a......
ispalo da nismo,
ok, i sloboda je zanimljiva, ne znam št se ljudi toga boje
oprsti iternet je užasno spor,možda ubrza uskoo
2014-04-19
ne muči frakciju, norka..Noor wrote:frakcija wrote:nu ga sad.. e bome idem i ja poplaćat račune.. :durica:
naravno da plaća račune..poludi li ona, eto je u australiju..onda će tek bit svega
2014-04-12
maggie13 wrote:ne muči frakciju, norka..Noor wrote:frakcija wrote:nu ga sad.. e bome idem i ja poplaćat račune.. :durica:
naravno da plaća račune..poludi li ona, eto je u australiju..onda će tek bit svega
mora uvijek biti budna na jedno oko....ne mora on to znat
Guest- Guest
tvrde da moj stari napravi odlične.vuksadinare wrote:..da...bljak....ja bi sad dobro napravljene porciju platio 100 kuna ako trebaveber wrote:bljak
pokušao sam probat, ali ne ide. a stvarno mogu pojest svašta.
2014-12-30
...a jos malo parmezana po filekima..ajmeveber wrote:tvrde da moj stari napravi odlične.vuksadinare wrote:..da...bljak....ja bi sad dobro napravljene porciju platio 100 kuna ako trebaveber wrote:bljak
2015-09-08
e..e....to je tovuksadinare wrote:...a jos malo parmezana po filekima..ajmeveber wrote:tvrde da moj stari napravi odlične.vuksadinare wrote:..da...bljak....ja bi sad dobro napravljene porciju platio 100 kuna ako trebaveber wrote:bljak
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50