Ovdje nema emanicipacije : Ubijena pakistanska Kim Kardashian: Brat je zadavio jer je "obeščastila" porodicu
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ovdje nema emanicipacije : Ubijena pakistanska Kim Kardashian: Brat je zadavio jer je "obeščastila" porodicu
Ja sam vama čudan a vi ste meni još čudniji.
Ajd recimo jedna reptilka da i radi i onda dođe onaj Boso i maltretira je.
Iduca scena : ON SE VATA ZA GLAVU I NEMA OČIJU.
ISKOPLA MU IH JE.
ZAHEBAJI TI NEKOG DRUGOG.
Ajd recimo jedna reptilka da i radi i onda dođe onaj Boso i maltretira je.
Iduca scena : ON SE VATA ZA GLAVU I NEMA OČIJU.
ISKOPLA MU IH JE.
ZAHEBAJI TI NEKOG DRUGOG.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Ovdje nema emanicipacije : Ubijena pakistanska Kim Kardashian: Brat je zadavio jer je "obeščastila" porodicu
Zato vi mene krivo procjenjujete. To šta sam ja miran i to ......promatram vas , odlucujem šta ću s vama.
Glupi ste pa ono .....okrenem se.
Neki od vas se osile pa krenu i dalje pa ne završe dobro.
Majmun vs aligator.
Smiješno.
Glupi ste pa ono .....okrenem se.
Neki od vas se osile pa krenu i dalje pa ne završe dobro.
Majmun vs aligator.
Smiješno.
2014-04-11
ne muči guštereNoor wrote:o bogati..moram i to onda probatveber wrote:onako, zgodan je za oblizat klit...Noor wrote:veber wrote:to te zanimaNoor wrote:
a jezik?
pa pitam jel mu i jezik reptilski..sta se cudis :)
2014-12-30
je...jako bi se mučili, nemrem ih bas tak zlorabiti..daveber wrote:ne muči guštereNoor wrote:o bogati..moram i to onda probatveber wrote:onako, zgodan je za oblizat klit...Noor wrote:veber wrote:
to te zanima
pa pitam jel mu i jezik reptilski..sta se cudis :)
Guest- Guest
Fuj klitoris.
2014-04-11
šupak je zakon, kaj neRayMabus wrote:Fuj klitoris.
2014-12-30
Šalim se.veber wrote:šupak je zakon, kaj neRayMabus wrote:Fuj klitoris.
MIslim da ipak kod svake ženske moraš prvo vidit šta je pali.
2014-04-11
prvo sa ženskom spikaš, a ne seksaš pa spikaš.
nešto te privuče...
...ili odbije
nešto te privuče...
...ili odbije
2014-12-30
Nisu me nešto fascinirale svojim mentalnim dosegom a retrdirane ne hebem.veber wrote:prvo sa ženskom spikaš, a ne seksaš pa spikaš.
nešto te privuče...
...ili odbije
2014-04-11
Hebem samo ove šta su full inteligentne dakle ništa.
2014-04-11
RayMabus wrote:Hebem samo ove šta su full inteligentne dakle ništa.
Merkelicu, ona je doktorica fizike.
Guest- Guest
Full inteligenciju ne mjerim zemaljskom diplomom.
2014-04-11
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Švedska televizija objavila reportažu o propasti Hrvatske: "Ovdje nema života"
» Austrijanci: nema hrvatska elita nikakve tajne račune kod nas niti se ovdje pere lova
» 24 Pakistanska aviona kontra 8 Indijskih
» Prekrasan primjer emanicipacije u Francuskoj
» Kim Kardashian proglašena muškarcem godine
» Austrijanci: nema hrvatska elita nikakve tajne račune kod nas niti se ovdje pere lova
» 24 Pakistanska aviona kontra 8 Indijskih
» Prekrasan primjer emanicipacije u Francuskoj
» Kim Kardashian proglašena muškarcem godine
Page 9 of 9