Ovdje nema emanicipacije : Ubijena pakistanska Kim Kardashian: Brat je zadavio jer je "obeščastila" porodicu
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ovdje nema emanicipacije : Ubijena pakistanska Kim Kardashian: Brat je zadavio jer je "obeščastila" porodicu
Kad počme ww3 onda cu razmišljat o vezi.
Ono anarhija okolo , ona ako šta reče samo je krivo pogledam i kraj price.
Anarhija ....nema pomoči od policije.
Hanny , you are talking to me ?
Ono anarhija okolo , ona ako šta reče samo je krivo pogledam i kraj price.
Anarhija ....nema pomoči od policije.
Hanny , you are talking to me ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Ovdje nema emanicipacije : Ubijena pakistanska Kim Kardashian: Brat je zadavio jer je "obeščastila" porodicu
E.Vegvísir wrote:Pičku materinu boleštine ovdje.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:E.Vegvísir wrote:Pičku materinu boleštine ovdje.
A,I,O,U
Guest- Guest
BE.Triny wrote:E.Vegvísir wrote:Pičku materinu boleštine ovdje.
Hebi se i ti ta Vegsir.
2014-04-11
Newageri me nikad nisu zanimali. Zaobiđite me i jedna i druga u širokom luku jer nece na dobro završit.RayMabus wrote:BE.Triny wrote:E.Vegvísir wrote:Pičku materinu boleštine ovdje.
Hebi se i ti ta Vegsir.
2014-04-11
RayMabus wrote:BE.Triny wrote:E.Vegvísir wrote:Pičku materinu boleštine ovdje.
Hebi se i ti ta Vegsir.
Trinity-
2014-04-17
RayMabus wrote:Newageri me nikad nisu zanimali. Zaobiđite me i jedna i druga u širokom luku jer nece na dobro završit.RayMabus wrote:BE.Triny wrote:E.Vegvísir wrote:Pičku materinu boleštine ovdje.
Hebi se i ti ta Vegsir.
Trinity-
2014-04-17
Zaobiđi me a i objasnit ću ti zašto.Triny wrote:RayMabus wrote:BE.Triny wrote:E.Vegvísir wrote:Pičku materinu boleštine ovdje.
Hebi se i ti ta Vegsir.
Ta razina na kojoj ste ti i Vegsir je viša razina koja živi na nižoj ( materijalni svemir ) i vi ste osobe koje bi željele da je sve divno krasno i izbjegavate ružne situacije i suočiti se sa stvarnošću.
To se inace zove new age.
Aj makni se od mene molim te jer će bit rata.
2014-04-11
RayMabus wrote:Zaobiđi me a i objasnit ću ti zašto.Triny wrote:RayMabus wrote:BE.Triny wrote:E.Vegvísir wrote:Pičku materinu boleštine ovdje.
Hebi se i ti ta Vegsir.
Ta razina na kojoj ste ti i Vegsir je viša razina koja živi na nižoj ( materijalni svemir ) i vi ste osobe koje bi željele da je sve divno krasno i izbjegavate ružne situacije i suočiti se sa stvarnošću.
To se inace zove new age.
Aj makni se od mene molim te jer će bit rata.
Trinity-
2014-04-17
Lik ubije sestru koja je droca ( mislim stvarno jel to ono taj višicilj šta žena treba da bude : droca ) , ja postam vijest i zahebavam se evo sad će vam ovakvi navalit i šta sam ja ?
Ja sam taj koji je bolestan ?
Ja sam taj koji je bolestan ?
AJ prošetaj.Misliš valjda u Pakistanu ?Pičku materinu boleštine ovdje.
To je oni šta cemo vam ih utrpat jer fali radne snage radi emanicpacije.
INYOJ.
Daj se liječi više.
Dopizdio si više s nekontroliranim spammanjem i jednim te istim pizdarijama s kojima zagađuješ forum i ogadiš čitanje gotovo svake jebene teme. Al' ne čudim se toliko tebi koliko tome što se to dopušta.
Idi čisti nešto ....pod , šta ja znam.
Žao mi te jer si očito bolestan. Ali s obzirom da mi se ipak ne čitaju boleštine ideš na ignore.
2014-04-11
Maknite mi se s ociju.RayMabus wrote:Lik ubije sestru koja je droca ( mislim stvarno jel to ono taj višicilj šta žena treba da bude : droca ) , ja postam vijest i zahebavam se evo sad će vam ovakvi navalit i šta sam ja ?
Ja sam taj koji je bolestan ?AJ prošetaj.
Misliš valjda u Pakistanu ?
To je oni šta cemo vam ih utrpat jer fali radne snage radi emanicpacije.
INYOJ.
Daj se liječi više.
Dopizdio si više s nekontroliranim spammanjem i jednim te istim pizdarijama s kojima zagađuješ forum i ogadiš čitanje gotovo svake jebene teme. Al' ne čudim se toliko tebi koliko tome što se to dopušta.
Idi čisti nešto ....pod , šta ja znam.
Žao mi te jer si očito bolestan. Ali s obzirom da mi se ipak ne čitaju boleštine ideš na ignore.
I to je to.
Nemamo mi ja i vi šta raspravljat dalje.
2014-04-11
Zabijte glavu u neki pijesak. Brige me šta ćete SAMO SE MAKNITE OD MENE.
2014-04-11
New age.
Iste koje su dovele te iz utrobe Azije ovamo pa siluju po Švedskoj i drugdje pa se zgražaju nad time.
Sad se opet zgražaju nad time šta netko otvori vijest koja je dio ove planete.
Joj užas. Zabijmo glavu u pijesak.
Joj kad vas ja uvatim frcat će perje.
Iste koje su dovele te iz utrobe Azije ovamo pa siluju po Švedskoj i drugdje pa se zgražaju nad time.
Sad se opet zgražaju nad time šta netko otvori vijest koja je dio ove planete.
Joj užas. Zabijmo glavu u pijesak.
Joj kad vas ja uvatim frcat će perje.
2014-04-11
Ma bura je puvala ovih dana. Hladno je more. NIje ni vruce. Ne kupam se sada.Eva wrote:Gdje se kupaš?
U tuš kabini jedino.
2014-04-11
Ali, inače, imaš omiljenu plažu valjda?
Guest- Guest
Ma plaže su mi ispod kuće 50 metara. Imam jednu lijevo i desno pa onda ono di mi prne momentalno.Eva wrote:Ali, inače, imaš omiljenu plažu valjda?
2014-04-11
A jel stigao Pižon?
Guest- Guest
Ma nemam još kucanske aparate i namještaj unutra. Ma bio sam samo dva puta u stanovima iako su mi 400 metara poviše glave tj u smjeru zapada. Ne zanimaju ti mene nekretnine ( materija ).Eva wrote:A jel stigao Pižon?
2014-04-11
Onda bi ih mogao pretvorit u forumsko odmaralište. Svatko tko dolazi nek kupi neki uređaj i eto namjestiš stan u jednoj sezoni.
Guest- Guest
Pa ne treba, Imam para. Mogu to sve kupit danas da oću.Eva wrote: Svatko tko dolazi nek kupi neki uređaj i eto namjestiš stan u jednoj sezoni.
Ma stara je tila četri kantuna kuče pa sam je izbacio naglavačke a kako kod mene žena drži tri kantuna kuće onda ti meni ti stanovi stagniraju , ja sam tamo bija samo dva puta iako mi je to tri minute hoda od kuce di sam sad tako da ti mene to ništa ne zanima. Nek stoji tako. Hebeme se.
Nemam ideju šta ću sa njima a mene to ne zanima previše tj ne zanima me uopće.
2014-04-11
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Švedska televizija objavila reportažu o propasti Hrvatske: "Ovdje nema života"
» Austrijanci: nema hrvatska elita nikakve tajne račune kod nas niti se ovdje pere lova
» 24 Pakistanska aviona kontra 8 Indijskih
» Prekrasan primjer emanicipacije u Francuskoj
» Kim Kardashian proglašena muškarcem godine
» Austrijanci: nema hrvatska elita nikakve tajne račune kod nas niti se ovdje pere lova
» 24 Pakistanska aviona kontra 8 Indijskih
» Prekrasan primjer emanicipacije u Francuskoj
» Kim Kardashian proglašena muškarcem godine
Page 7 of 9