YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: YouTube
ebenica wrote:ja te mogu rasplakat jedino ako plačeš od sreće:P
nije još vrijeme, ja i ona imamo dejt između sedam i osam, muž gleda dnevnik valjda:P
to je tako lijepo od tebe <3
i ja cu onda u to vrijeme otic negdje ... to a galaxy far far away ...
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
a kaj ću takav sam, volim ženske suze, mislim da ako ih skupim dovoljno imat ću eliksir mladosti:Pbetty.boop wrote:
di ćeš?:O
Guest- Guest
pa kaj tebe boli pimpek ko čita? ak neko čita nek se ubije lagano, ili nek gleda big brother to je za jebene voajere, al to dođe na isto..radije bih se ubio.janja wrote:samo mi je neugodno jer i drugi ljudi čitaju pa ono....:)
i prekini više iritiraš me.
Guest- Guest
ebenica wrote:a kaj ću takav sam, volim ženske suze, mislim da ako ih skupim dovoljno imat ću eliksir mladosti:Pbetty.boop wrote:
di ćeš?:O
da nisi pobrkao s djevicanskom krvlju ?
povuc cu se da vam ne smetam :p
betty.boop-
2015-01-23
kaj to nije isto?:P..ženska suza i djevičanska krv:P
zakaj te već neki vrancuz nije oženio betty? pa koliko razumijevanja za određene potrebe u tako krhke ženice, ma čudo <3
zakaj te već neki vrancuz nije oženio betty? pa koliko razumijevanja za određene potrebe u tako krhke ženice, ma čudo <3
Guest- Guest
ebenica wrote:kaj to nije isto?:P..ženska suza i djevičanska krv:P
ne sam se svakoj budali
a svi su budale
betty.boop-
2015-01-23
Znaš ti šta?!!!!!ebenica wrote:pa kaj tebe boli pimpek ko čita? ak neko čita nek se ubije lagano, ili nek gleda big brother to je za jebene voajere, al to dođe na isto..radije bih se ubio.janja wrote:samo mi je neugodno jer i drugi ljudi čitaju pa ono....:)
i prekini više iritiraš me.
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10....
Egotriperu samodostatni, pokušavam biti pristojna, no, ne garantiram za svoje daljnje umijeće ...
Guest- Guest
žene u tvojim godinama se ne bi trebale nervirat, niti čitat kaj ja pišem...
e'o ti pjesma i mjesec dana se opuštaj
e'o ti pjesma i mjesec dana se opuštaj
Guest- Guest
ja mislim da vi imate samo malko nespretnu komunikaciju, jel tako ?
nije to nista strasno
nije to nista strasno
betty.boop-
2015-01-23
ebenica wrote:sjeo si na nešto a guzica još boli?
sjedim na podu :D
da se ohladim malo, pa cu pod tus
betty.boop-
2015-01-23
pa stavi jastučić ako te boli:O...
interesantna činjenica, od svih gluposti koje pamtim, japanci secks zovu jastučenje, radi onih malih jastučića na leđima ženskog kimona:P...eto:D
interesantna činjenica, od svih gluposti koje pamtim, japanci secks zovu jastučenje, radi onih malih jastučića na leđima ženskog kimona:P...eto:D
Guest- Guest
dobro :D
al i ja sam ljud, a mene kao volis ... kako to ?
jel lazes ? :O
al i ja sam ljud, a mene kao volis ... kako to ?
jel lazes ? :O
betty.boop-
2015-01-23
ebenica wrote:pa stavi jastučić ako te boli:O...
cek, jel se oni onda sexaju samo kad je ona na ledjima ?
betty.boop-
2015-01-23
hmm.. ne znam, ti mi imaš neku pozitivnu vibru i nisi mi seksualno napeta pa mi je lagano s tobom komunicirat...nije mi ni ocvala seksualno napeta ali mi jednostavno ne leži nekak...možda je ona ful supač i sve, samo ja se uzdam u svoj osjećaj najviše od svega....
Guest- Guest
pa i mi oralni secks nazivamo pušenje pa nema nikakve veze s cigaretama jeli...nekako im je tako ostalo valjda...betty.boop wrote:i zasto ne skine kimono pobogu ?
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 2 of 50