YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: YouTube
Dakako da je zbrka živa jer ne možeš sve :) Onda te sve samo deprimira :) Zar ne bi volio ti biti nekome idol? :)
Guest- Guest
Pa dosta dice u kvartu me he dizalo na pijadestal idola haha...mativka wrote:Dakako da je zbrka živa jer ne možeš sve :) Onda te sve samo deprimira :) Zar ne bi volio ti biti nekome idol? :)
:D
Ozbiljno...
Pa i rodjak koji je uspija u balunu me je gleda ka nekog idola...
Ima san karizmu haha...
:^O
Guest- Guest
Neki dan sam tako razmisljala o sebi nekad i danas. Oduvijek sam imala osjecaj da sam za neke vece stvari. Od malena me prati taj osjecaj. Nesto, nesto. I uvijek se trudim. A nesto je i prirodno :-)
Guest- Guest
Nekako nemoguće :)fridrih_niche wrote:Tribamo nekad upratit te osjećaje...
Pokušaš, pa sta bude...
;)
Oduvijek se nadam s godinama ću postati pametnija, mudrija, razboritija....Al, đabe, sve nekako obrnuto ide :)))
Guest- Guest
Imala sam društvo večeras...dosta dugo :) U pozadini je bio Mtv i ova pjesma mi je upala u uho od svih silnih govora :) :)
Guest- Guest
Budući da je ovo dan kada se sjećamo voljenih, ne mogu, a da ne pustim stvar koja me podsjeća na oca koji mi je jako puno značio. Doista posebna osoba i koliko god to puta napišem, imam osjećaj da je malo. Otac, koji je primjer svega. Primjer zdravog razuma, uvijek izvan vremena, bilo kakvih podijela, od načela i časti, osoba čistog razuma i širokog osjećaja. Znam da bi volio da plešem, i zato :) :
Guest- Guest
2014-04-14
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 26 of 50