YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: YouTube
Da???? :)
Imam neki ludi osjećaj da bi bile dobre za izlazak :) Karaoke bi bile naše :) Zbilja izlazak ono bez očekivanja :) Čista zabava :) ide link za nas :
hahhahahhaha, staraaaaa...koja ne pjeva o ljubavima i ostalim sranjima :)
Imam neki ludi osjećaj da bi bile dobre za izlazak :) Karaoke bi bile naše :) Zbilja izlazak ono bez očekivanja :) Čista zabava :) ide link za nas :
hahhahahhaha, staraaaaa...koja ne pjeva o ljubavima i ostalim sranjima :)
Guest- Guest
meni je zivotni san otic na karaoke :D
ne znam da li bi mi dozvolili da pjevam, al bas zato - iz bunta
betty.boop-
2015-01-23
Hahahhahah, pa meni je :D Još ako daju lovu...ihaaaaaaaaaj, Betika ti ispred mene neš radi, ja ću kao iza pjevati, i lova je naša za neke karte za dobar koncert :) ;) :betty.boop wrote:meni je zivotni san otic na karaoke :D
VVVVVVVVVVVVVVVVVVV:)
Guest- Guest
Je, 33 godine prosle sam tak. MTV generacija. Bilo mi je ljepse prije kada sam znao cijeli dan cekati neki spot samo da bi si ga snimio sa video rekorderom. Those were the timesmativka wrote:Godric wrote:
Ovog se samo fosili poput mene mogu sjecati
Koji je to bio hit
Zbilja si fosil!!!!! :D
Guest- Guest
mogu jedino mrdat dupencetom
al cek, zaradit pare ? pa to je onda neki drugi posao :D
al cek, zaradit pare ? pa to je onda neki drugi posao :D
betty.boop-
2015-01-23
Godric wrote:Je, 33 godine prosle sam tak. MTV generacija. Bilo mi je ljepse prije kada sam znao cijeli dan cekati neki spot samo da bi si ga snimio sa video rekorderom. Those were the timesmativka wrote:Godric wrote:
Koji je to bio hit
ja sam snimala pjesme s radija na audiokazete i onda play-pause-play-pause i zapisivala lyricse
betty.boop-
2015-01-23
A, jaoooooo, moram tu pjesmu linkati zahvaljućuji tebi :) .Godric wrote:Je, 33 godine prosle sam tak. MTV generacija. Bilo mi je ljepse prije kada sam znao cijeli dan cekati neki spot samo da bi si ga snimio sa video rekorderom. Those were the timesmativka wrote:Godric wrote:
Koji je to bio hit
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV :)
Guest- Guest
Svi smo se snalazili na svoj načinbetty.boop wrote:
ja sam snimala pjesme s radija na audiokazete i onda play-pause-play-pause i zapisivala lyricse
A kad bi snimio s videorekorderom onda bi donio kazetofon i onda sam si to kazetofonom s TV-a snimao na kazetu
To je bila vrhunska kvaliteta snimke , ali meni je bila dobra je za bolje tada nisam znao.
Guest- Guest
Lijepo se provedi, ja za tjedan dana :)betty.boop wrote:prva noc na godisnjem ove godine
ljudi, cao bao
Guest- Guest
I ja bi trebao za tjedan dana, iako do zadnjeg dana u tjednu ne znam da li idem ili ne. Iščekivanje..
Guest- Guest
Bit će ti slađi, tako kažu :)Godric wrote:I ja bi trebao za tjedan dana, iako do zadnjeg dana u tjednu ne znam da li idem ili ne. Iščekivanje..
Guest- Guest
2014-04-14
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 9 of 50