YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: YouTube
ne kužim, pa stvarno najstvarnije si pogodila:O...možemo se mi i dalje igrat ako hoćeš al kak ćeš onda pogodit kad neće bit više bojana?
Guest- Guest
ovu pjesmu si ja pustim svaki ponedjeljak ujutro, tek tolko da odmah rano počnem mrzit cijeli svijet:P
Guest- Guest
onda mi ti daj neko ime koje se tebi više sviđa...a jebemu:Pbetty.boop wrote:lazes, bojane
Guest- Guest
ebenica wrote:onda mi ti daj neko ime koje se tebi više sviđa...a jebemu:Pbetty.boop wrote:lazes, bojane
what's my name, bitch ?!
meni ce vec od iduceg petka bit ovo :
betty.boop-
2015-01-23
ti si u stvari jako loš igrač bilo čega...i kad pobijediš misliš da ti ljudi puštaju:/...bolje da se više ne igramo ničega:P
Guest- Guest
nisam los igrac !
nego, bas bi ti javno prizno kako se zoves
osim toga, trebao bi past u nesvijest od cuda, da sam stvarno pogodila :p
nego, bas bi ti javno prizno kako se zoves
osim toga, trebao bi past u nesvijest od cuda, da sam stvarno pogodila :p
betty.boop-
2015-01-23
Zasto ne? Pa nije da sam rekao i prezime i oib? Trebala si mi vidjet izraz lica, ostao sam paf, mislim jeboteee uopce nisam ocekivao das to odmah napisat mislio sam das onak standardno ivan, mario, petar i kaj ja znam borna mozda ili luka....stvarno svaka cast!
Guest- Guest
mirela ili ljubica...:P
al neda mi se stvarno:D...zakaj ti ne bi jednostavno napisala ako baš oš da ja znam:D...ja brzo izgubim interes za igre:O..evo već izgubio:P
al neda mi se stvarno:D...zakaj ti ne bi jednostavno napisala ako baš oš da ja znam:D...ja brzo izgubim interes za igre:O..evo već izgubio:P
Guest- Guest
Ma i da jesam kakve veze ima :D vec znam ime koje je meni bitno ostala imena su tak i onak kaj ja znam, meni nezanimljiva
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 6 of 50