Gosti
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Da li citate forum kao gost (neprijavljen)
Re: Gosti
haaaa?
nego, ono prvo.. da, ali rijetko, jako rijetko
zapravo sam isto stalno prijavljena.. možda svega 7 puta sam bila gost
nego, ono prvo.. da, ali rijetko, jako rijetko
zapravo sam isto stalno prijavljena.. možda svega 7 puta sam bila gost
naravno da neloša...odavno se pitam zkj ga nemakic wrote:veber wrote:jebote, sada imamo globalni chat
zapravo, neloša ideja..
Guest- Guest
ja citam s moba, mrzi me tipkati s mojim baustelskim kljakavim prstima po onako maloj tipkovnici
za goste tu nema sto zanimljivo..Sve se vuce na dugogodisnja "poznanstva",i iste takve rasprave..ako se ne sudjeluje,nije zanimljivo..vrlo se brzo gubi interes,a nedavno nakon 2 tjedna bana,gotovo da sam u potpunosti izgubio interes za Forumom,ne ovim,nego opcenito,cisto ohladio..
Predmnijevam veleumno da je to radi toga,jer forum nije linkan uz neki Portal Vijesti,gdje bi se jos moglo pribaviti mlade svjeze krvi i dici,i direktno dici nivo rasprave,kao i popuniti zamiruce teme van VIP-a..no Posto Forum nije pravo privatan,ne moze se nes bitno i napraviti..teako neke linkove ad-Guardsi uklone i to je to,sto imamo,dok je zivo,klapa pomalo..
Predmnijevam veleumno da je to radi toga,jer forum nije linkan uz neki Portal Vijesti,gdje bi se jos moglo pribaviti mlade svjeze krvi i dici,i direktno dici nivo rasprave,kao i popuniti zamiruce teme van VIP-a..no Posto Forum nije pravo privatan,ne moze se nes bitno i napraviti..teako neke linkove ad-Guardsi uklone i to je to,sto imamo,dok je zivo,klapa pomalo..
Guest- Guest
jojjjkad nam dode darla i udjeli ban svima....kic wrote:veber wrote:jebote, sada imamo globalni chat
zapravo, neloša ideja..
2014-12-30
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» GOSTI RESTORANA POPILI DEZINFICIJENS
» Bajden i Medvedev prvi gosti nove Vlade
» Gosti restorana isprašili covid inkvizitore vani na ulicu...
» MI smo gosti Angele Merkel ; Imigranti u Njemačkoj ODBIJAJU da rade
» Stavljajte križ u apartmane da gosti znaju gdje su došli
» Bajden i Medvedev prvi gosti nove Vlade
» Gosti restorana isprašili covid inkvizitore vani na ulicu...
» MI smo gosti Angele Merkel ; Imigranti u Njemačkoj ODBIJAJU da rade
» Stavljajte križ u apartmane da gosti znaju gdje su došli
Page 1 of 6