Vojni udar u Turskoj?
Page 41 of 49
Page 41 of 49 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 49
Re: Vojni udar u Turskoj?
Sad smo gotovi...Iknar je gay wrote:Zapravo,već u ono vrijeme postojao je projekat a on je bio jedan od pionira tog projekta.Vjerujem da si ti jedan od rijetki koji možda zna o čemu se radi.red wolf wrote:
''I have no religion, and at times I wish all religions at the bottom of the sea...'' -
Mustafa Kemal Ataturk
Čovjek ispred svog vremena.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Pa na neki način da...asilovski wrote:Sad smo gotovi...Iknar je gay wrote:Zapravo,već u ono vrijeme postojao je projekat a on je bio jedan od pionira tog projekta.Vjerujem da si ti jedan od rijetki koji možda zna o čemu se radi.red wolf wrote:
''I have no religion, and at times I wish all religions at the bottom of the sea...'' -
Mustafa Kemal Ataturk
red wolf-
2016-02-10
Nije ni važno,jer rušenjem babilonske kule samo je odgođeno ali ne i trajno zaustavljeno provođenje ideje uzdizanja čovječanstva na razinu božanstva.red wolf wrote:Iskreno ne znam...Došao sam u tijelo s tom '' idejom ''...Iknar je gay wrote:Onda pretpostavljam da znaš i čija je to ideja,te tko ju je i iz kog razloga osujetio,no njena provedba će zaživiti,doduše s par tisuć godin zakašnjenja.red wolf wrote:Uvijek, ali uvijek je postojala '' ideja '' o ujedinjenju čovječanstva...I to od vremena rušenja '' kule ''...Iknar je gay wrote:Zapravo,već u ono vrijeme postojao je projekat a on je bio jedan od pionira tog projekta.Vjerujem da si ti jedan od rijetki koji možda zna o čemu se radi.red wolf wrote:
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
asilovski wrote:.................. strovali uz larmu i tresku......................jokerman wrote:Ero wrote:asilovski wrote:
Juli 16th, 2016
SVE JE BLIŽE TAJ DAN NEMINOVNO
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nisi baš razumio Ataturkove misli? Pustimo sad njega. ''Kula'' je simbol čovjekova puta ka nebu...Isus je to izrazio riječima --> Budite savršeni kao što je savršen Vaš Otac nebeski...To je put...Iknar je gay wrote:Nije ni važno,jer rušenjem babilonske kule samo je odgođeno ali ne i trajno zaustavljeno provođenje ideje uzdizanja čovječanstva na razinu božanstva.red wolf wrote:Iskreno ne znam...Došao sam u tijelo s tom '' idejom ''...Iknar je gay wrote:Onda pretpostavljam da znaš i čija je to ideja,te tko ju je i iz kog razloga osujetio,no njena provedba će zaživiti,doduše s par tisuć godin zakašnjenja.red wolf wrote:Uvijek, ali uvijek je postojala '' ideja '' o ujedinjenju čovječanstva...I to od vremena rušenja '' kule ''...Iknar je gay wrote:
Zapravo,već u ono vrijeme postojao je projekat a on je bio jedan od pionira tog projekta.Vjerujem da si ti jedan od rijetki koji možda zna o čemu se radi.
Last edited by red wolf on 17/7/2016, 22:55; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
ataturcin se najeo ludih gljiva pa kao nesto "mislio" to su vise bile neke halucinacije
2014-04-14
Ne. On je bio ispred svog vremena. No, uskoro ćeš živjeti u svijetu kojeg je on sanjao. Obzirom na tvoj komentar, mislim da ti neće biti ugodno u takvom svijetu...Winter is coming wrote:ataturcin se najeo ludih gljiva pa kao nesto "mislio" to su vise bile neke halucinacije
red wolf-
2016-02-10
Ali ti nisi razumio da je Ataturk sam po sebi nevažan,koliko su važni oni krugovi koji su mu dali potporu.Možda je i on a i oni imali fige u džepu,možda su im se poklapali interesi,svak za svoj račun,te je svatko od njih imao svoju računicu i viziju.I oni koji su mu dali pomoć,kao i on.Sve je dobro dok se interesi poklapaju.red wolf wrote:Nisi baš razumio Ataturkove misli?Iknar je gay wrote:Nije ni važno,jer rušenjem babilonske kule samo je odgođeno ali ne i trajno zaustavljeno provođenje ideje uzdizanja čovječanstva na razinu božanstva.red wolf wrote:Iskreno ne znam...Došao sam u tijelo s tom '' idejom ''...Iknar je gay wrote:Onda pretpostavljam da znaš i čija je to ideja,te tko ju je i iz kog razloga osujetio,no njena provedba će zaživiti,doduše s par tisuć godin zakašnjenja.red wolf wrote:
Uvijek, ali uvijek je postojala '' ideja '' o ujedinjenju čovječanstva...I to od vremena rušenja '' kule ''...
2015-07-23
hajde ne sviraj kurcured wolf wrote:Ne. On je bio ispred svog vremena. No, uskoro ćeš živjeti u svijetu kojeg je on sanjao. Obzirom na tvoj komentar, mislim da ti neće biti ugodno u takvom svijetu...Winter is coming wrote:ataturcin se najeo ludih gljiva pa kao nesto "mislio" to su vise bile neke halucinacije
2014-04-14
Njemu,a i mnogima sigurno neće,no pitanje je hoće li i nama dvojici.red wolf wrote:Ne. On je bio ispred svog vremena. No, uskoro ćeš živjeti u svijetu kojeg je on sanjao. Obzirom na tvoj komentar, mislim da ti neće biti ugodno u takvom svijetu...Winter is coming wrote:ataturcin se najeo ludih gljiva pa kao nesto "mislio" to su vise bile neke halucinacije
2015-07-23
Podcjenjujete Ezekijela,ali sjetit će te se njegovih riječi.Winter is coming wrote:hajde ne sviraj kurcured wolf wrote:Ne. On je bio ispred svog vremena. No, uskoro ćeš živjeti u svijetu kojeg je on sanjao. Obzirom na tvoj komentar, mislim da ti neće biti ugodno u takvom svijetu...Winter is coming wrote:ataturcin se najeo ludih gljiva pa kao nesto "mislio" to su vise bile neke halucinacije
2015-07-23
Vidim ja da ce trebati egzorcizme po forumu raditi.
darla- Admin
2015-10-22
Pustimo to...Ovo što se sada događa u Turskoj, važno je upravo s religijskog značaja...Vezano je za određena proročanstva...Iknar je gay wrote:Njemu,a i mnogima sigurno neće,no pitanje je hoće li i nama dvojici.red wolf wrote:Ne. On je bio ispred svog vremena. No, uskoro ćeš živjeti u svijetu kojeg je on sanjao. Obzirom na tvoj komentar, mislim da ti neće biti ugodno u takvom svijetu...Winter is coming wrote:ataturcin se najeo ludih gljiva pa kao nesto "mislio" to su vise bile neke halucinacije
red wolf-
2016-02-10
asilovski wrote:U biti ne, zapad je taj koji je propao i odrekoa se svoje kulture, vjere i duhovnosti, on je taj Babilon koji propada i koji treba samo da se malo uzdrma i da se kula strovali uz larmu i treskujokerman wrote:Ero wrote:asilovski wrote:[size=42]Tursku su odbranili ezani, salavati i tekbiri: I svemir je odjekivao “Ja Allah, bismillah”[/size]
Juli 16th, 2016
Nikada čovjek bez vjere nije egzistirao. Odkad postoji uvijek je vjerovao u nešto.
Potisneš li mu jedno vjerovanje, pronađe drugo. Imate primjer u Bosni, ne treba ići daleko.
Europa se odrekla Kršćanstva, a doseljenici se nisu odrekli Islama i to je to.
Vjera (uz jezik) je jedan najznačajniji od 5 elemeata koji definira neki narod-naciju.
Bez toga narod ne bi postojao. Bezvjerstvo kao ideologija je rak na narodnom tijelu.
Problem s muslimanskim zivljem je sljedeci. Oni jadni nema u sta drugo da udaraju. Nemaju neka kulturoloska i povijena postignuca s kojim s emogu mjeriti s zapadnom civilizacijom. Nemaju sport, nemaju umjetnost, nemaju kulture, ne u rafiniranom smislu kakav ima zapadni svijet. i onda sta im ostane, nista drugo nego allah alalh, samo je to izvorno njihovo, sve drugo je proizvod zapada. I ta njihova religioznost nije nista drugo nego nego neka bijedni pokusaj davanja vrijednosti vlastitoj kulturi, oni i nemaju na cemu i gradili samopostojanost i samouvjerenost. Oni pate od kompleksa nize vrijednosti kao civilizacija, i imaju debele osnove za to.
ajde bogati, pa 90%muslimanskih zemalja je u kaosu,, a ako nisu izbrazdane bombama i sektaskim nasiljem, onda su surealne teokracije na koje se normalnom covjeku bljuva,, eto oce ona bijedna arapska sirotinja nastetit europi,, europa moze jedino nastetit sama sebi, sta s ezapravo i dogada. Ali i toj PC kulturi polako prolazi rok trajanja, u tu liberlano sumanutu toleranciju ne vjeruju vise ni oni sta je propovjedaju,,,
bas neki dan pricam onako, bzvz s jednim tunizanom i on se jadan slomi da mi objasni kako on eto ne posti za ramazan, kakve relegije i te seme,, neogodno meni, neogodno njemu, i tocno mi ga doslo zao,, bijeda je to ljudi, bijeda
DA " PUČISTI" ............PA TO SU DJECA
Majku li mu jebem i serdoganu, pobio 500 dice, novaka
kako bi opravdao masakr nad vojnim osobljem , sucima i svim neistomišljenicima
Sramota šta Europa tolerira ( huseina ubamu neću komentirati )
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
super sta ovaj puc neuspi, da je uspio, ameri bi, radi normalizacije stanja pogurali tursku po ubrzanom putu u EU,, ovako ode turska u bunar,, super
Zeku na ražanj jer podržava lik i djelo Adama Weishaupt-a i to vrlo iritantno i svaki iole PR stručnjak bi mu rekao da bi sjebao prodaju Nutele palačikarniciIknar je gay wrote:Podcjenjujete Ezekijela,ali sjetit će te se njegovih riječi.Winter is coming wrote:hajde ne sviraj kurcured wolf wrote:Ne. On je bio ispred svog vremena. No, uskoro ćeš živjeti u svijetu kojeg je on sanjao. Obzirom na tvoj komentar, mislim da ti neće biti ugodno u takvom svijetu...Winter is coming wrote:ataturcin se najeo ludih gljiva pa kao nesto "mislio" to su vise bile neke halucinacije
Kermit-
2014-04-17
Zeku i longića na lađenje ili im daj podforum za naprednedarla wrote:Vidim ja da ce trebati egzorcizme po forumu raditi.
Kermit-
2014-04-17
zamisli ti tu diktaturu kad ti neko iskljuci internet facebook i to cijeloj jednoj jebenoj drzavi
2014-04-14
Adamove ideje načelno su dobre,no i komunizam je dobra ideja koja je štekala u izvedbi i ostavila milijune leševa iza sebe.asilovski wrote:Zeku na ražanj jer podržava lik i djelo Adama Weishaupt-a i to vrlo iritantno i svaki iole PR stručnjak bi mu rekao da bi sjebao prodaju Nutele palačikarniciIknar je gay wrote:Podcjenjujete Ezekijela,ali sjetit će te se njegovih riječi.Winter is coming wrote:hajde ne sviraj kurcured wolf wrote:Ne. On je bio ispred svog vremena. No, uskoro ćeš živjeti u svijetu kojeg je on sanjao. Obzirom na tvoj komentar, mislim da ti neće biti ugodno u takvom svijetu...Winter is coming wrote:ataturcin se najeo ludih gljiva pa kao nesto "mislio" to su vise bile neke halucinacije
2015-07-23
asilovski wrote:Zeku i longića na lađenje ili im daj podforum za naprednedarla wrote:Vidim ja da ce trebati egzorcizme po forumu raditi.
Pa imaju vec podforume, ali nema ljudi koje bi educirali, a Zeko ima cak i cijelu temu na kojoj lamentira sam sa sobom
darla- Admin
2015-10-22
Page 41 of 49 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 49
Similar topics
» Vojni udar u Gabonu
» SAD udaraju vojni embargo Turskoj
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» Merkel prvi put otvoreno zaprijetila sankcijama Turskoj zbog zatvorenih njemackih drzavljana u Turskoj
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» SAD udaraju vojni embargo Turskoj
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» Merkel prvi put otvoreno zaprijetila sankcijama Turskoj zbog zatvorenih njemackih drzavljana u Turskoj
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
Page 41 of 49