Vojni udar u Turskoj?
Page 37 of 49
Page 37 of 49 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 49
Re: Vojni udar u Turskoj?
Ne znam al kad si to spomenuo :Yehudi wrote:
Inače ovaj vikend je prasica bila u Mongoliji ( trla baba lan da joj prodje dan )
možda je i tamo bila u " radnom posjetu " -prijateljskoj Mongoliji sa kojom
će potpisati ugovore o trgovinskoj suradnji NSK
Mongolija, od procvata do kraha
http://balkans.aljazeera.net/video/mongolija-od-procvata-do-kraha
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
veber wrote:fakat si glup, neki put, više puta.Ero wrote:Šta nije u redu? To da biju izdajnike? Tako i treba.veber wrote:kaj si ono pisao kada se ćuftica našla s psihopatom?Ero wrote:...tvoje komšije. Ljubi vas Angela.veber wrote:
ero, pa to je tvoj zemo
koji si ti lik.....
našao bi ih sve. i ubio bi ih. ovome bi remen nagurao u šupak, odrao bi mu kožu nakon tri dana bez vode. natrljao mu leđa solju i opet preklopio kožu pa neka crkava jedan dan....
a ti i dalje navijaj za svoje. ne znaš ni sam tko je tvoj.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
I ti si, po svemu tome što pišeš i laješ, potencijalna peta kolona i izdajnik.Yehudi wrote:
kgk - NSK - i njezin frend serdo, nema šta sa najgorom bandom je dobra
Inače ovaj vikend je prasica bila u Mongoliji ( trla baba lan da joj prodje dan )
No, tvoje lajanje je problem administracije i ne moj, zato ga ne želim komentirati.
Darla i Kic to čitaju, valjda je to normalno i dozvoljeno u današnjoj DNRH...
Kad je Mesić, samo zbog jednog pisma, odstavio 12 ratnih generala, zdušno ste mu pljeskali.
Erdogan je većinski izabran, baš kao i KGK. Sprečavanje bande da preuzme vlast nezakonitim
i nedemokratskim sredstvima je obaveza vojnih zapovjednika. Za takve bi trebali uvesti smrtnu kaznu,
pa tko voli neka izvoli.
ne znaš da je ćuftica bila u mongoliji?RayMabus wrote:Ne znam al kad si to spomenuo :Yehudi wrote:
će potpisati ugovore o trgovinskoj suradnji NSKMongolija, od procvata do kraha
http://balkans.aljazeera.net/video/mongolija-od-procvata-do-kraha
ero zakazao.
2014-12-30
NATO je svakako naš, a tko su tvoji...jebe nam se i za to. Možete lajati koliko vas volja. Nebitni ste nam.veber wrote:fakat si glup, neki put, više puta.Ero wrote:Šta nije u redu? To da biju izdajnike? Tako i treba.veber wrote:kaj si ono pisao kada se ćuftica našla s psihopatom?Ero wrote:...tvoje komšije. Ljubi vas Angela.veber wrote:
ero, pa to je tvoj zemo
koji si ti lik.....
našao bi ih sve. i ubio bi ih. ovome bi remen nagurao u šupak, odrao bi mu kožu nakon tri dana bez vode. natrljao mu leđa solju i opet preklopio kožu pa neka crkava jedan dan....
a ti i dalje navijaj za svoje. ne znaš ni sam tko je tvoj.
bosanac, ajd šeći. prestani pisat gluposti.Ero wrote:I ti si, po svemu tome što pišeš i laješ, potencijalna peta kolona i izdajnik.Yehudi wrote:
No, tvoje lajanje je problem administracije i ne moj, zato ga ne želim komentirati.
Kad je Mesić, samo zbog jednog pisma, odstavio 12 ratnih generala, zdušno ste mu pljeskali.
Erdogan je većinski izabran, baš kao i KGK. Sprečavanje bande da preuzme vlast nezakonitim
i nedemokratskim sredstvima je obaveza vojnih zapovjednika. Za takve bi trebali uvesti smrtnu kaznu,
pa tko voli neka izvoli.
kada ti turci zakucaju na vrata, onda ćeš promijenit pjesmu.
upsss, ti si u sloveniji. prvo će meni zakucat.
dotle buš ti u minkenu
2014-12-30
bosanac!Ero wrote:NATO je svakako naš, a tko su tvoji...jebe nam se i za to. Možete lajati koliko vas volja. Nebitni ste nam.
ja mogu u US bez vize, ti ne možeš. tako da ne seri bez veze.
2014-12-30
Nemam pojma. al evo otvorio sam temu pa koga zanima nek tamo komentira.veber wrote:
ne znaš da je ćuftica bila u mongoliji?
ero zakazao.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije. A to bi se u eventualnom globalnom sukobu vrlo brzo i pokazalo.Ero wrote:
NATO je svakako naš,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ero wrote:I ti si, po svemu tome što pišeš i laješ, potencijalna peta kolona i izdajnik.Yehudi wrote:
pa tko voli neka izvoli.
A ti si bezobrazan i drzak, osim šta si poprilično glup.
Ti ćeš meni uvesti verbalni delikt stari, jer si se poput mulca zaljubio u -kgk- a duša ti u nosu.
Izdajnik čega..............? Ti nisi Hrvat i nikada nisi živio u RH, šta se kočiš onda koji racku.
Nećeš mi ti odrediti šta cu pisati i kome će ići moje simpatije ili antipatije. Zaboli me kurčina za
tvoje mišljenje o bilo čemu a posebno o serdoganu. To govno je masovni ubojica i zločinac, diktator koji
svim sredstvima ( pa i promjenom zakona i ustava države ) ide sebi i svojoj islamo bandi na ruku.
Da sutra napadne BiH ili RH, ti bi bio na njegovoj strani jer sipoturica ovako-onako.
A ovi su " pučisti " glupi jer ga nisu likvidirali već mu omogućili da se javi u etar, NAMJEŠTALJKA I FALSE FLAG
Dovoljno je znati da je - pilot koji je oborio ruski zrakoplov - takodjer uhapšen kao " pučist..........
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Opet ti kažem, NATO je naš, a ti , ili koliko vas ima, možete birati stranu po vlastitom izboru.veber wrote:bosanac, ajd šeći. prestani pisat gluposti.Ero wrote:I ti si, po svemu tome što pišeš i laješ, potencijalna peta kolona i izdajnik.Yehudi wrote:
pa tko voli neka izvoli.
kada ti turci zakucaju na vrata, onda ćeš promijenit pjesmu.
upsss, ti si u sloveniji. prvo će meni zakucat.
dotle buš ti u minkenu
Demokracija(mi) vam je dala putovnice i možete slobodno birati državu koja vam je po volji.
Za petokolonaše i izdajnike se neće dobro završiti, u to budite sigurni...
Imali su i ISIL-ovci...(nemamo vize za USA...)veber wrote:bosanac!Ero wrote:NATO je svakako naš, a tko su tvoji...jebe nam se i za to. Možete lajati koliko vas volja. Nebitni ste nam.
Pa koliko je vidjeti po tvojim upisima,petokolonaš si ti.Ero wrote:
Isto ko i onaj Banac,američki špijun.
Podsjećaš na onog lika iz filma "Ko to tamo peva" koji stalno hvali Švabe(pa bar bi se znao red).
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bosanac, ti imaš vizu. kao što imaju i hrvati.Ero wrote:Imali su i ISIL-ovci...(nemamo vize za USA...)veber wrote:bosanac!Ero wrote:NATO je svakako naš, a tko su tvoji...jebe nam se i za to. Možete lajati koliko vas volja. Nebitni ste nam.
ja nemam jer....
neću ti reći
2014-12-30
Yehudi wrote:Ero wrote:I ti si, po svemu tome što pišeš i laješ, potencijalna peta kolona i izdajnik.Yehudi wrote:
pa tko voli neka izvoli.
A ti si bezobrazan i drzak, osim šta si poprilično glup.
Ti ćeš meni uvesti verbalni delikt stari, jer si se poput mulca zaljubio u -kgk- a duša ti u nosu.
Izdajnik čega..............? Ti nisi Hrvat i nikada nisi živio u RH, šta se kočiš onda koji racku.
Nećeš mi ti odrediti šta cu pisati i kome će ići moje simpatije ili antipatije. Zaboli me kurčina za
tvoje mišljenje o bilo čemu a posebno o serdoganu. To govno je masovni ubojica i zločinac, diktator koji
svim sredstvima ( pa i promjenom zakona i ustava države ) ide sebi i svojoj islamo bandi na ruku.
Da sutra napadne BiH ili RH, ti bi bio na njegovoj strani jer sipoturica ovako-onako.
A ovi su " pučisti " glupi jer ga nisu likvidirali već mu omogućili da se javi u etar, NAMJEŠTALJKA I FALSE FLAG
Dovoljno je znati da je - pilot koji je oborio ruski zrakoplov - takodjer uhapšen kao " pučist..........
Pišaš sam sebi u usta...
A tko će ti šta odrediti ja ne znam, ali hoće...Sve u svoje vrijeme.
Ja nemam vizu, jer nama za USA nije potrebna. Ne znam kako je s vama.veber wrote:bosanac, ti imaš vizu. kao što imaju i hrvati.Ero wrote:Imali su i ISIL-ovci...(nemamo vize za USA...)veber wrote:bosanac!Ero wrote:NATO je svakako naš, a tko su tvoji...jebe nam se i za to. Možete lajati koliko vas volja. Nebitni ste nam.
ja nemam jer....
neću ti reći
Inače, osobno...imam kod njih posebne privilegije, a zašto...neću ti reći.
A ti si budala, izgubljena u vremenu i prostoru.jastreb wrote:Pa koliko je vidjeti po tvojim upisima,petokolonaš si ti.Ero wrote:
Podsjećaš na onog lika iz filma "Ko to tamo peva" koji stalno hvali Švabe(pa bar bi se znao red).
Ero wrote:A ti si budala, izgubljena u vremenu i prostoru.jastreb wrote:Pa koliko je vidjeti po tvojim upisima,petokolonaš si ti.Ero wrote:
Ero, opet trolaš ?
In Internet slang, a troll is a person who sows discord on the Internet by starting arguments or upsetting people, by posting inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community (such as a newsgroup, forum, chat room, or blog) with the deliberate intent of provoking readers into an emotional response or of otherwise disrupting normal on-topic discussion, often for their own amusement.
Guest- Guest
Voli on lajat bez podloge...nije prvi putUsne Stjepana Gnječa wrote:gargamel0101 wrote:Pa ako ne idu na narod što su uopće izlazili van? Što su mislili da će se desiti? Kad je večina naroda uz Erdogana. Ako nemaš većinu vojske uza se i narod onda jednostavno ne ideš na vlast. Ovo je bilo tako glupo napravljeno da boli glava. I sad im jadna majka.Usne Stjepana Gnječa wrote:gargamel0101 wrote:to ovaj remenom jer sudjeca bila zločesta. :D:D:D
Sve te talibanske turske imbecile koji mašu remenjem na vojsku ta ista vojska da je htjela mogla ih je svih poubijati nekoliko sati ranije. Ali nije jer vojska ne ide na narod ali ovim psihopatologiziranim vjerskim smećem opijenim turčinima to očito nije jasno jer ih tata psihopata Erdogan hrani svojom psihopatijom.
Ima par postova iza, još od sinoć gdje se vidi slika kako se civili penju na tenk. Odmah sam rekao da je stvar gotova.
Prouči malo povijest i ulogu koju ima turska armija u očuvanju sekularnosti Turske.
Guest- Guest
tebi treba viza za us, jebga kod njih bosanci nisu privilegirani.Ero wrote:Ja nemam vizu, jer nama za USA nije potrebna. Ne znam kako je s vama.veber wrote:bosanac, ti imaš vizu. kao što imaju i hrvati.Ero wrote:Imali su i ISIL-ovci...(nemamo vize za USA...)veber wrote:bosanac!Ero wrote:NATO je svakako naš, a tko su tvoji...jebe nam se i za to. Možete lajati koliko vas volja. Nebitni ste nam.
ja nemam jer....
neću ti reći
Inače, osobno...imam kod njih posebne privilegije, a zašto...neću ti reći.
(tek da znaš, zemama ti bandiću i mamiću odbili vize za us)
2014-12-30
Page 37 of 49 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 49
Similar topics
» Vojni udar u Gabonu
» SAD udaraju vojni embargo Turskoj
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» Merkel prvi put otvoreno zaprijetila sankcijama Turskoj zbog zatvorenih njemackih drzavljana u Turskoj
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» SAD udaraju vojni embargo Turskoj
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» Merkel prvi put otvoreno zaprijetila sankcijama Turskoj zbog zatvorenih njemackih drzavljana u Turskoj
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
Page 37 of 49