Vojni udar u Turskoj?
Page 20 of 49
Page 20 of 49 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 34 ... 49
Re: Vojni udar u Turskoj?
preko_vode_do_slobode wrote:ovo je još gore ako propadne udar..
erdogan će totalno očistiti tursku od sekularista i totalno islamizirati zemlju..
treba navijati da prođe udar
dobro skužio :D
preko_vode_do_slobode wrote:ovo je još gore ako propadne udar..
erdogan će totalno očistiti tursku od sekularista i totalno islamizirati zemlju..
treba navijati da prođe udar
Ako propadne, Erdogan izlazi iz toga jači no ikad. Pobjeda demokracije, narod na njegovoj strani, yadda yadda...
Guest- Guest
iz đamija krenuli pozivi da turci izađu u "jihad" protiv "rušenja državnog udara"..
zadnje vijesti su da je propao udar..
zadnje vijesti su da je propao udar..
Guest- Guest
Podijeljeno su društvo i mislim kako ova akcija i ako propadne nije zapravo kraj već početak daleko gorih stvari po narod kojeg je podijelilo jedno pseto sa svojom zlom idelogijom.Vegvísir wrote:Dio ekipe na cesti izgleda grli vojnike i da su protiv vlasti... Nemaš više pojma tko tu koga jebe.
Ne treba nam puno da bi se sjetili Egipta i što je to značilo psetu kad je El-Sisi došao na vlast.
Guest- Guest
Čitam chat desno na linku ide brzinom svjetlosti uspio sam slučajno ulovit netko napisao da: Croatia is in China!
https://www.youtube.com/watch?v=8LvR8CjHzOI
https://www.youtube.com/watch?v=8LvR8CjHzOI
Guest- Guest
Ovi na ulici stvarno nisu normalni majke mi.
darla- Admin
2015-10-22
ovo je najveći dar što je erdogan mogao dobiti sada ima otvorene ruke da pobije svedarla wrote:Ovi na ulici stvarno nisu normalni majke mi.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:ovo je najveći dar što je erdogan mogao dobiti sada ima otvorene ruke da pobije svedarla wrote:Ovi na ulici stvarno nisu normalni majke mi.
ISIS rules.
darla- Admin
2015-10-22
Gledam na trashu Bildu livestream gdje su Turci izašli na ulice usred Njemačke dati podršku psetu.
Guest- Guest
asilovski wrote:ovo je najveći dar što je erdogan mogao dobiti sada ima otvorene ruke da pobije svedarla wrote:Ovi na ulici stvarno nisu normalni majke mi.
neće ostati kamen na kamenu, može se odmah instantno proglasiti kalifom, KSA2 na korak do Atene i Rima..
turska ima 400 000 profesionalnih vojnika... ne bih ja to još otpisao iako ovu rundu sultan dobiva
Mark Arkhipov [ltr]@HandThatMocked[/ltr] 37 min[size=1]prije 37 minuta[/size]
@AkyolinEnglish High chance of what some Turks are saying then: orchestrated by Erdogan, a fake coup?
@AkyolinEnglish High chance of what some Turks are saying then: orchestrated by Erdogan, a fake coup?
Kermit-
2014-04-17
pa da, ja sam u Berlinu vidio Sive vukove kako se dernjaju, Švabe kurca ne kontajuFénix wrote:Gledam na trashu Bildu livestream gdje su Turci izašli na ulice usred Njemačke dati podršku psetu.
Kermit-
2014-04-17
ostaje nada da će ipak se dio vojske uključen u "puč" fanatično boriti do kraja..
jer ako im propadne puč, pučistima se sprema "grančica u dupe" i njima i njihovoj obitelji..
ako mogu kontrolirati vojsku, svašta je moguće.. pro-erdoganovi izlaze na ulice.. imaju li sekularisti svoje prosvjednike? ili dobro je rekao gargamel, ovi "umjereni su pičkice" pa se sakrili..
jer ako im propadne puč, pučistima se sprema "grančica u dupe" i njima i njihovoj obitelji..
ako mogu kontrolirati vojsku, svašta je moguće.. pro-erdoganovi izlaze na ulice.. imaju li sekularisti svoje prosvjednike? ili dobro je rekao gargamel, ovi "umjereni su pičkice" pa se sakrili..
Guest- Guest
"Every warplane flying over Ankara will be immediately shot down”: PM Yıldırım
Page 20 of 49 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 34 ... 49
Similar topics
» Vojni udar u Gabonu
» SAD udaraju vojni embargo Turskoj
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» Merkel prvi put otvoreno zaprijetila sankcijama Turskoj zbog zatvorenih njemackih drzavljana u Turskoj
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» SAD udaraju vojni embargo Turskoj
» Vojni udar u Armeniji, traže ostavku vlade
» Merkel prvi put otvoreno zaprijetila sankcijama Turskoj zbog zatvorenih njemackih drzavljana u Turskoj
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
Page 20 of 49