Denkverbot
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Denkverbot
Aben mi djeluje kao ozbiljan muškarac :)kic wrote:abenov? svečev?
Svetac kao pubertetlija ili možda lovac (mislim s svojim pričama) :)
Guest- Guest
kic wrote:bi li mogli imati sex s hendikepiranom osobom?
znun jednu žensku ka se upoznala i udola za frajera u kolicima i rodila mu dite umjetnon oplodnjon. un nemo šoldov, ni obiteljski pedigree. to se zove not giving a fuck. jo ne bi.
a samo seks bi, ovisno o hendikepu, jel
2014-04-16
a ne moreš to znati iz forumskih rasprava, jo nis ni ozbiljan ni muškarac:)mativka wrote:Aben mi djeluje kao ozbiljan muškarac :)kic wrote:abenov? svečev?
Svetac kao pubertetlija ili možda lovac (mislim s svojim pričama) :)
2014-04-16
One of the conditions of Feynman's scholarship to Princeton was that he could not be married; but he continued to see his high school sweetheart, Arline Greenbaum, and was determined to marry her once he had been awarded his Ph.D. despite the knowledge that she was seriously ill with tuberculosis. This was an incurable disease at the time, and she was not expected to live more than two years. On June 29, 1942, they took the Staten Island Ferry to Staten Island, where there were married in the city office. The ceremony was attended by neither family nor friends, and was witnessed by a pair of strangers. Feynman could only kiss Arline on the cheek. After the ceremony he took her to Deborah Hospital, where he visited her on weekends.
Feynman's salary was $380 a month, about half what he needed to cover his modest living expenses and Arline's medical bills. The rest came from her $3,300 in savings. On weekends, Feynman drove to Albuquerque to see his ailing wife in a car borrowed from his good friend Klaus Fuchs. Asked who at Los Alamos was most likely to be a spy, Fuchs speculated that Feynman, with his safe cracking and frequent trips to Albuquerque, was the mostly likely candidate. When Fuchs confessed to being a spy for the Soviet Union in 1950, this would be seen in a different light. The FBI would compile a bulky file on Feynman.
Feynman was working in the computing room when he was informed that Arline was dying. He borrowed Fuchs' car and drove to Albuquerque where he sat with her for hours until she died on June 16, 1945. He immersed himself in work on the project, and was present at the Trinity nuclear test. Feynman claimed to be the only person to see the explosion without the very dark glasses or welder's lenses provided, reasoning that it was safe to look through a truck windshield, as it would screen out the harmful ultraviolet radiation. On witnessing the blast, Feynman ducked towards the floor of his truck because of the immense brightness of the explosion, where he saw a temporary "purple splotch" afterimage of the event.
Feynman was working in the computing room when he was informed that Arline was dying. He borrowed Fuchs' car and drove to Albuquerque where he sat with her for hours until she died on June 16, 1945. He immersed himself in work on the project, and was present at the Trinity nuclear test. Feynman claimed to be the only person to see the explosion without the very dark glasses or welder's lenses provided, reasoning that it was safe to look through a truck windshield, as it would screen out the harmful ultraviolet radiation. On witnessing the blast, Feynman ducked towards the floor of his truck because of the immense brightness of the explosion, where he saw a temporary "purple splotch" afterimage of the event.
highschool sweetheart, normalno da će je oženiti.
imo ljudi ki svon životu pristupaju ko projektu, i krajnje su motivirani kreirati svaki aspekt. znun jedun par ki nisu mogli imati dice jedno dvi godine, i omoh su izračunali koliko će još pokušavati prije nego se sporazumno rastanu. na kraju su dobili dicu i imaju skladan i fruitful život, al meni je to bili baš grubo čuti, bacilo mi je sinju na njih.
imo ljudi ki svon životu pristupaju ko projektu, i krajnje su motivirani kreirati svaki aspekt. znun jedun par ki nisu mogli imati dice jedno dvi godine, i omoh su izračunali koliko će još pokušavati prije nego se sporazumno rastanu. na kraju su dobili dicu i imaju skladan i fruitful život, al meni je to bili baš grubo čuti, bacilo mi je sinju na njih.
2014-04-16
ono kad sunce osvitli stablo, a s druge strone na zemlji je obris stabla, neosunčani de na tlohu, sinja:)
2014-04-16
tlohu? xD
zezam se, skužio sam, Feynman je poseban lik, imao je presnažan unutarnji drive, radio je svoje, njemu je i nobel bio zezancijska fešta neka tamo..
ne znam, meni je isto potencijalno potomstvo jedan od ključnih dijelova slagalice zajedničkog života jbg-
zezam se, skužio sam, Feynman je poseban lik, imao je presnažan unutarnji drive, radio je svoje, njemu je i nobel bio zezancijska fešta neka tamo..
ne znam, meni je isto potencijalno potomstvo jedan od ključnih dijelova slagalice zajedničkog života jbg-
neki dun si posto neki video o njemu, čudo je kako moreš pisati isnekin godinami a da ne moreš ni obrise osobe ocrtati, a jedun pogled na nekoga i sve...aj, dobro, ne sve ali dosta toga je jasno.kic wrote:tlohu? xD
potencijalno potomstvo, a ne potomstvo pod svaku cijenu. ako si se našo iskin, našo si se bez obzira na kasije problijeme. jo na njih sa gljedun ko na partnere, a ne ko na muža i ženu.
2014-04-16
kad većinu vremena "razmišljamo očima" :D
a kad pišemo postove treba vezat i kopčat to sve, a nije toliko ni zanimljivo kad ne vidiš lice.. ali uživo mislim da je mali tren samo dovoljan da nekog očitaš.. energetski
da, malo to hladno zvuči..
a kad pišemo postove treba vezat i kopčat to sve, a nije toliko ni zanimljivo kad ne vidiš lice.. ali uživo mislim da je mali tren samo dovoljan da nekog očitaš.. energetski
da, malo to hladno zvuči..
Teško pitanje. Prije spavanja sam promišljala o njemu. Postavljala si razloge za i protiv. Ne znam. Već u samom početku nismo ravnopravni kako fizički tako i psihički. Ako bih to i napravila, ostala bih s tom osobom do kraja.kic wrote:bi li mogli imati sex s hendikepiranom osobom?
Ali ne vjerujem.
Ponekad čovjek mora misliti o većem dobru...
Guest- Guest
Sitna provokacija :)aben wrote:
a ne moreš to znati iz forumskih rasprava, jo nis ni ozbiljan ni muškarac:)
(to bi bilo kao da meni netko kaže da djelujem poput ozbiljne žene, ne vidim se u tome - nikako) :)
Guest- Guest
Na temelju pisanja na forumu ne stvaram sliku kompletne sobe već onako simpatičnosti, bliskosti :)
Recimo, osobno sam puno simpatičnija uživo :D
Ali da, kada smo fizički prisutni tada nam se sva čula uključe i zapažamo sve one sitne verbalne i neverbalne znakove nečije osobnosti. Oči, ehhh, oči su doista ogledalo duše. U njima vidiš postojanost osobe :)
Kakve su vaše oči? :)
Recimo, osobno sam puno simpatičnija uživo :D
Ali da, kada smo fizički prisutni tada nam se sva čula uključe i zapažamo sve one sitne verbalne i neverbalne znakove nečije osobnosti. Oči, ehhh, oči su doista ogledalo duše. U njima vidiš postojanost osobe :)
Kakve su vaše oči? :)
Guest- Guest
Što se tiče potomstva, oni odrastu, odu svako svojim putem i nakon što ispuniš svoju osnovnu misiju kao roditelj, ostaješ sam ukoliko nemaš muža koji ti treba biti i partner i prijatelj, oslonac u starim danima...
Naravno, roditelj si dok si živ, pomagati ćeš...no ruka u ruci je ono što najviše grije u hladnim danima...
(ne znam što me spopalo) :)
Naravno, roditelj si dok si živ, pomagati ćeš...no ruka u ruci je ono što najviše grije u hladnim danima...
(ne znam što me spopalo) :)
Guest- Guest
sad kad tražim pojam "denkverbot" na google slikama, izbaci mi abenov avatar "privatni posjed".. mada, cookies vjerojatno..
meni je tvoja zastava s krvinin prvin poljen i laptop:)
2014-04-16
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50