Denkverbot
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Denkverbot
nišće od toga ni komunizam, komunizam je nedobrovoljan.kic wrote:mogli bi te optužiti i za komunizam, heretiče hehe, u smislu da podržavaš male zajednice koje imaju velike ovlasti nad svojim tim, way of life.. mada se slažem s tim pravom zajednice da se ujebe kako god hoće..
samo, zajednice su isčezle, a ostaju samo vukovi, a ovi što imaju zajednice, makar u našim očima bili primitivniji: romi, muslimani i sl, će lako izgurati vukove iz povijesti, kao što onaj pisac Sejranović reče, ima 10 vukova u Norveškoj i par milijuna ovaca, i onda još pokokaju njih par čisto onak jer se "boje štete"..
zapravo to je malo nevezan već, teško je danas ostati vjeran nečemu, kad se sve nudi..
ti zapravo želiš promijenit ploču, državne granice koje su svetinja, i privatno vlasništvo fizičke osobe koje je važno ali nije na istoj razini svetosti kao državno.. moja rampa je jednako vrijedna = ?
često nas se prikaživo ko ovce, a nadiruće muslimane ko vukove. s druge strone nas se nazivlje čudovištima kad preskočimo umirućeg siromaha na cesti. oba dvo lika su pogrješna. ali, više o tomu u monologu.
jo ne zun po čemu su državne granice svetinja. država ne čini nišće za mene, tj, čini ali loše. frederik batistat (autor onog bezvremenskog- observe what is unseen) mi je otvori oči jednun zauvika; pitan se koliko me država zapravo sputava. toja rampa je amen bože.
aben- Posts : 35492
2014-04-16
da nastavin. kako očuvati life liberty i property? zoč ne bi imigranti polagano napučili teritorij, očuvali svoje običaje unutar svojih zajednic i unda kad dosegnu većinu, jednostavno silom nametnuli neke druge vrijednosti ke se kosu s aksiomom iz prve rečenice?
moj odgovor je, ako se to dogodi, neka.očuvanje life liberti i properti je moguće samo silom. ljudi tribaju znati da obrana počinje od njih somih, i njihovih posjeda. zoto ako oni fail to protect svoje, unda jebiga ( uobičajeni zakoni ki bi štitili aksiom bi postojali ali ne spominjen jer su svi zakoni ionako opovrgljivi.)
moje mišljenje je da se to ne more dogoditi. jo verujen u helenizam, verujin da je naša filozofija toliko moćna da krši sve druge. figurativno. ono ča se dogodi jer da bilokoja druga filozofija jednostavno ni dovoljno potentna, zajednice s drukčijin filozofijama se getoiziraju, i polagano propadaju. normalni ljudi se povuču na sigurno, i oni najbenevolentniji među njima počnu mećati figurativne nagazne mine oko svog posjeda.
vode tribo istaknuti da ovo ni blueprint za idealni svit. ljudi su debili, zoto jo i jes mizantrop, ali se sasvin lipo more živiti blizu hrpetine debila. ne postoji pravo da moreš pojti bilo di u svon gradu ili državi, ili svitu. recimo u la imaju neke plave i crvene kvartove. pa ča, držiš se svoga kvarta i gotovo. jo uopće više ne grin na krupu jer je držu srbi.
moj odgovor je, ako se to dogodi, neka.očuvanje life liberti i properti je moguće samo silom. ljudi tribaju znati da obrana počinje od njih somih, i njihovih posjeda. zoto ako oni fail to protect svoje, unda jebiga ( uobičajeni zakoni ki bi štitili aksiom bi postojali ali ne spominjen jer su svi zakoni ionako opovrgljivi.)
moje mišljenje je da se to ne more dogoditi. jo verujen u helenizam, verujin da je naša filozofija toliko moćna da krši sve druge. figurativno. ono ča se dogodi jer da bilokoja druga filozofija jednostavno ni dovoljno potentna, zajednice s drukčijin filozofijama se getoiziraju, i polagano propadaju. normalni ljudi se povuču na sigurno, i oni najbenevolentniji među njima počnu mećati figurativne nagazne mine oko svog posjeda.
vode tribo istaknuti da ovo ni blueprint za idealni svit. ljudi su debili, zoto jo i jes mizantrop, ali se sasvin lipo more živiti blizu hrpetine debila. ne postoji pravo da moreš pojti bilo di u svon gradu ili državi, ili svitu. recimo u la imaju neke plave i crvene kvartove. pa ča, držiš se svoga kvarta i gotovo. jo uopće više ne grin na krupu jer je držu srbi.
2014-04-16
zanimljivo je u ovome što mislim da bi ti starhi rekao, da je henelizam tj aleksandrovo širenje grčke kulture ubilo samu antičku grčku.. no dobro, ne mogu se koncentrirat na ovo, nismo u istom filmu..
ali to je samo jedna perspektiva, i to hermetička; ko da bi sve ostalo isto da ni krenu na put.
ni ne moroš, jo imun malo vrimena otkad je počela nba:) pa ću lagano piskarati i na kraju spojiti celi post sa zaključkun, to je lakše za komentirati.
ni ne moroš, jo imun malo vrimena otkad je počela nba:) pa ću lagano piskarati i na kraju spojiti celi post sa zaključkun, to je lakše za komentirati.
2014-04-16
jednom gledatelju je u sakramentovoj novoj dvorani ispo hotdog na sidalo, i čovik to tweeta, i ovi ga iz kontrole nojdu kamerami, i pošalju mu guest service s novin hot dogom, america, fuck yeah:)
iako, dok je novinarka prepričavala događaj, nis bi sigur jel mu šalju service da ga izbocu iz gjledališća:))
iako, dok je novinarka prepričavala događaj, nis bi sigur jel mu šalju service da ga izbocu iz gjledališća:))
2014-04-16
sljedeće je siromaštvo koje bi se definitivno prosječno povećalo, ali to je relativno, jer došljaku je bolje, a i bolje je i ekonomiji, jer tribo reći jednon zauvika; ekonomija su ljudi.
dokle god moraju isti i piti, svaki čovik je vridan. osim naravski kad im neko drugi ploćo, npr zatvorenici, umirovljenici i socijalci.
jo ne ću reći da granice tribo otvoriti "tek kad se učini to i to". granice tribo otvoriti i točka. a da se moru očekivati prilagodbe sustava je jasno. međutin, sustav mirovina i državne milostinje te građanstva je gusta džungla propisa dizajnirana da se samouzdržava, tj da postoji više zbog sebe nwgo proklamiranih ciljeva, tako da doseljenici ustvari ni ne bi bili eligible za te privilegije. obavezno školstvo mnogi smatraju ko i cjepljenje, ko da će neškolovan čovik biti manje vridan zajednici, ili straightforward štetan, ča je glupost ku vode ne ću argumentirati.
ali cijepljenje je nešto ča bi bilo vridno detaljnije pogljedati. možda posli.
ljudi ko ljudi, glupi debili, vjerojatno bi povećavali kapacitete državnih usluga, pomalo, neučinkovito i nekvalitetno, ali bi. ta tri pridjeva au nešto ča jo držin da je nojjači motor prema prvo privatnoj konkurenciji državi, a unda i potpunom odvajanju države od religija, zdravstva, obrazovanja i milosrđa.
dokle god moraju isti i piti, svaki čovik je vridan. osim naravski kad im neko drugi ploćo, npr zatvorenici, umirovljenici i socijalci.
jo ne ću reći da granice tribo otvoriti "tek kad se učini to i to". granice tribo otvoriti i točka. a da se moru očekivati prilagodbe sustava je jasno. međutin, sustav mirovina i državne milostinje te građanstva je gusta džungla propisa dizajnirana da se samouzdržava, tj da postoji više zbog sebe nwgo proklamiranih ciljeva, tako da doseljenici ustvari ni ne bi bili eligible za te privilegije. obavezno školstvo mnogi smatraju ko i cjepljenje, ko da će neškolovan čovik biti manje vridan zajednici, ili straightforward štetan, ča je glupost ku vode ne ću argumentirati.
ali cijepljenje je nešto ča bi bilo vridno detaljnije pogljedati. možda posli.
ljudi ko ljudi, glupi debili, vjerojatno bi povećavali kapacitete državnih usluga, pomalo, neučinkovito i nekvalitetno, ali bi. ta tri pridjeva au nešto ča jo držin da je nojjači motor prema prvo privatnoj konkurenciji državi, a unda i potpunom odvajanju države od religija, zdravstva, obrazovanja i milosrđa.
2014-04-16
prezadnje su politička prava, državljanstvo, glasovanje, političke funkcije i sl.
izprva, te prepreke postoju iz krivog razloga, jer postoji niz privilegija koje ne bi tribale postojati, tipa kupiti nekretninu. ne zun je li znote, ali jo sun našo kupca za svoj stan, i nis ga mogo prodati jer je kupac australski državljanin. pazi ti debila. no, to postoji, i ni lako preskočiti te prepreke, pa ih ne vridi ni spominjati.a kad se država svede na noćobdiju, pitička većina postaje obsolentna.
ostaje mi još samo nabacati nekoliko nevezanih misli i zaključak:)
izprva, te prepreke postoju iz krivog razloga, jer postoji niz privilegija koje ne bi tribale postojati, tipa kupiti nekretninu. ne zun je li znote, ali jo sun našo kupca za svoj stan, i nis ga mogo prodati jer je kupac australski državljanin. pazi ti debila. no, to postoji, i ni lako preskočiti te prepreke, pa ih ne vridi ni spominjati.a kad se država svede na noćobdiju, pitička većina postaje obsolentna.
ostaje mi još samo nabacati nekoliko nevezanih misli i zaključak:)
2014-04-16
tražia san ja za njega, i dobia neku uhljebicu, pitan je da mi objosni neke teške pravne formulacije sa njihove stranice, a ona mi ko debilu, kondesending, defensive pa čak i elementi mockinga. uglavnom, australci i hrvati nemaju potpisan ugovor o ..e jebiga, izvitrila mi je rič..proporcija, omjer, ekvivalent..tako nesto, i zoto ča mi ne moremo kupiti nekretninu u stroliji, država ne do ni njima. logika za ubiti kravu.
čovik imo i talijunsko državljanstvo pa smo nesto rješili.
čovik imo i talijunsko državljanstvo pa smo nesto rješili.
2014-04-16
Država | Reciprocitet (uzajamnost) |
Argentina | uzajamnost postoji |
Australija | uzajamnost postoji uz uvjet stalnog boravka u Republici Hrvatskoj. Ukoliko se radi o investicijskom ulaganju, tada je potrebno posebno odobrenje za strano ulaganje. |
2014-04-16
!bosanci ispadaju napredniji od nas opet, imaju razvijenije crno tržište, i arapi imaju čitava sela, ee
totalno opiranje kapitalu,
"mi mrzimo svaki kapital", sindikalist petrokemije
"mi mrzimo svaki kapital", sindikalist petrokemije
2014-04-16
http://www.poslovni.hr/komentari/od-petrokemije-bjeze-ulagaci-ali-ne-i-politicari-317039
“Mi volimo našu državu … dolazim iz tvrtke gdje još i danas radi tisuću hrvatskih branitelja, ja duboko vjerujem da i među vama ima onih čiji su roditelji sudjelovali uDomovinskom ratu, kada smo svi skupa otišli u Domovinski rat računajući kada taj rat završi, kada stvorimo svoju državu, da ćemo se znati ponašati prema njoj kako treba, dakle odbijam apsolutno da ne volimo ili mrzimo strani kapital ili nešto, mi u Petrokemiji mrzimo SVAKI kapital!“
haha
2014-04-16
super mi je izraz obireljsko srebro, ni ga tribala staviti u navodnike, to stvarni jest nečije obiteljsko srebro, mi in ga samo laštimo:)
2014-04-16
kic wrote:nas ne zanima industrija realno, kao ni znanost, zato je i nemamo..
a turizam? :)
nije da ljude ne zanimo, nego ne znaju, nemaju šoldov ili slično. a kad je tako, unda i jevala.
2014-04-16
meni je kemija uvijek bila čarobna, nažalost su me profe otjerale od tog i biologije :D
a, elektronski omotači, sićan se prvog srednje, kad sun došo u 12 mj prvi put na kemiju, to je bila lekcija, i pita me da jesan li ja novi učenik, ja govorin da nisan nego nema vode u kafiću:)
mi nismo imali obvezu dolaziti u skulu, to je bilo doba prove slobode.
jesi imo kapacitet?
a e, uhljebi ko uhljebi, najebo si ako ti je stalo.
mi nismo imali obvezu dolaziti u skulu, to je bilo doba prove slobode.
jesi imo kapacitet?
a e, uhljebi ko uhljebi, najebo si ako ti je stalo.
2014-04-16
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50