Denkverbot
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Denkverbot
I osjećaji, želje, nadanja :)aben wrote:
a, ne bi jo baš reko da imo nebitnosti, sve su to nečigovi šoldi i poso u pitanju..
Patetika, mašta, riječ, rečenica :)
Guest- Guest
Ti si zlostavljač konja! :Dkic wrote:poštansku kočiju i brzojave :^^
Tvoj fetiš su konji, definitivno :D
Guest- Guest
kako misliš službeno, po državi? do nove godine ćemo se rastaviti:)mativka wrote:Znam ja to jako dobro ;)aben wrote:jesan:)
al imo ona rozlika između vlosnisštva i posjeda..
Službeno te posjeduje, no, službeno je najmanje bitno u nekom intimnom odnosu:)
Ovo je nešto na tragu sjedenja na stepenicama Macchu Picchu :)
ne, nego sun predo kontrolni paket, to je u slobodnom odnosu moguće!
2014-04-16
daj neku poveznicukic wrote:pa ako Michio Kaku kaže da se već testira s čipiranim ljudima i da ima rezultata, ono pitanje je samo kad :)
2014-04-16
Em onaj film koji me dotukao...Neprilagođeni. Gledam cijeli film i na kraju kao najbitnija scena, gdje neki frajer oduzima konju slobodu..i pušta ga...Ma, koji klinac si dirao u konja?! :)kic wrote:šta da započnem s konjima, možda sam sam konj i to je sve- :donquijote:
Ako ćeš se brinuti kvalitetno o konju i pružiti mu najbolju moguću skrb, budi kočijaš u poštanskoj kočiji :)) :)
Guest- Guest
Pa da, službeno...Čak i danas većina gruntovnih i katastarskih čestica nije usklađeno. Pogotovo tamo kod vas na otocima. Zanimljivo..vidiš :) Posjedovni i vlasnički list nije isti, iako se radi o istoj čestici ;)aben wrote:
kako misliš službeno, po državi? do nove godine ćemo se rastaviti:)
(šalim se malo) :)
Pa što ćeš se rastavljati...ako si ju mogao trpiti toliko- možeš još toliko ;) (ili ona tebe) :)
Guest- Guest
aben wrote:daj neku poveznicukic wrote:pa ako Michio Kaku kaže da se već testira s čipiranim ljudima i da ima rezultata, ono pitanje je samo kad :)
ma čitam knjigu od Kakua o fizici svijesti, ne znam je li ima šta na netu dobrog o tome..
Eventually, the internet might be replaced by a “brain-net,” in which emotions, memories, and sensations are routinely sent to our Facebook friends. We will have to learn a new set of social skills so that these brain-net messages don’t come back to haunt us. So if we let our thoughts go viral, we must be sure that they don’t have unintended consequences.
http://www.signature-reads.com/2014/02/the-future-of-the-mind-a-qa-with-theoretical-physicist-michio-kaku/
mativka wrote:Em onaj film koji me dotukao...Neprilagođeni. Gledam cijeli film i na kraju kao najbitnija scena, gdje neki frajer oduzima konju slobodu..i pušta ga...Ma, koji klinac si dirao u konja?! :)kic wrote:šta da započnem s konjima, možda sam sam konj i to je sve- :donquijote:
Ako ćeš se brinuti kvalitetno o konju i pružiti mu najbolju moguću skrb, budi kočijaš u poštanskoj kočiji :)) :)
pa dirao je u njega da dokaže svoj point, da želi sam odlučiti i to ne želi odluku prepustiti drugima..
konj je stvarno nebitan tu, sorry što sam nezabavan s odgovorom ali..
aha, znoči, ti si na sudu ili na katastru? what a bunch of wallies:))mativka wrote:Pa da, službeno...Čak i danas većina gruntovnih i katastarskih čestica nije usklađeno. Pogotovo tamo kod vas na otocima. Zanimljivo..vidiš :) Posjedovni i vlasnički list nije isti, iako se radi o istoj čestici ;)aben wrote:
kako misliš službeno, po državi? do nove godine ćemo se rastaviti:)
(šalim se malo) :)
Pa što ćeš se rastavljati...ako si ju mogao trpiti toliko- možeš još toliko ;) (ili ona tebe) :)
pa, ne, to su komunisti sjebali jer njima nij bilo bitno ča je čije, upisivali su glavu kuće i sl, al poanta nije u tomu, nego je realno stanje da moreš biti vlosnik nečesa, ali ne i korisnik. naprimjer auta, i unda država ne zno kako bi se odnosila istin pa rodi pizdarije..
am rastavljamo se samo službeno, radi porezov.
2014-04-16
Meni je konj bitan, sorry :)kic wrote:
pa dirao je u njega da dokaže svoj point, da želi sam odlučiti i to ne želi odluku prepustiti drugima..
konj je stvarno nebitan tu, sorry što sam nezabavan s odgovorom ali..
Ma što ti je Kic, pa ti si uvijek jako zabavan :)))))
Guest- Guest
aben wrote:
aha, znoči, ti si na sudu ili na katastru? what a bunch of wallies:))
pa, ne, to su komunisti sjebali jer njima nij bilo bitno ča je čije, upisivali su glavu kuće i sl, al poanta nije u tomu, nego je realno stanje da moreš biti vlosnik nečesa, ali ne i korisnik. naprimjer auta, i unda država ne zno kako bi se odnosila istin pa rodi pizdarije..
Hladno, hladno :))))
U svemu je bitan vlasnički :) (a, nakon toga slijedi procedura:))
Sigurno zbog neke ovrhe :)
Ako se zbog toga rastavljate...vjerujem da je to tvoja ideja...onda je luda što na to pristaje...ili više zarađuje od tebe..pa joj odgovara. Ma, nešto mi tu ne štima :)
Guest- Guest
ah, malo mi je drogo ča više nis na toj temi o svijesti,kic wrote:aben wrote:daj neku poveznicukic wrote:pa ako Michio Kaku kaže da se već testira s čipiranim ljudima i da ima rezultata, ono pitanje je samo kad :)
ma čitam knjigu od Kakua o fizici svijesti, ne znam je li ima šta na netu dobrog o tome..
Eventually, the internet might be replaced by a “brain-net,” in which emotions, memories, and sensations are routinely sent to our Facebook friends. We will have to learn a new set of social skills so that these brain-net messages don’t come back to haunt us. So if we let our thoughts go viral, we must be sure that they don’t have unintended consequences.
http://www.signature-reads.com/2014/02/the-future-of-the-mind-a-qa-with-theoretical-physicist-michio-kaku/
a very fucked up topic:)
2014-04-16
ni, nego ćemo uskoro morati prepisati nekretnine na svoja imena, pa bi morali plotiti porez na jednu..a ako se rastavimo unda nišće!mativka wrote:aben wrote:
aha, znoči, ti si na sudu ili na katastru? what a bunch of wallies:))
Hladno, hladno :))))
U svemu je bitan vlasnički :) (a, nakon toga slijedi procedura:))
Sigurno zbog neke ovrhe :)
Ako se zbog toga rastavljate...vjerujem da je to tvoja ideja...onda je luda što na to pristaje...ili više zarađuje od tebe..pa joj odgovara. Ma, nešto mi tu ne štima :)
ono više uopće ne zarađuje, its all me:)
2014-04-16
Je, jer je izuzetno sarkastičan. :) Možda je, a možda i nije :)kic wrote:tebi je i crveni zabavan, konj nije bitan, ende-
Konj je najbitnji, ende :) Tebi je poštanska kočija bitnija od onoga tko vuče kočiju....?
Meni sve jasno ...
Guest- Guest
Hm...imate više nekretnina?!aben wrote:
ni, nego ćemo uskoro morati prepisati nekretnine na svoja imena, pa bi morali plotiti porez na jednu..a ako se rastavimo unda nišće!
Ma, ništa mi nije jasno sada...
Guest- Guest
da, stan i kuću. vjerojatno je tvoja garaža veća od mog stana a staja od kuće, al kako mi govori gospođa, nije sve u veličini...
2014-04-16
stan smo kupili na ime prijatelja da zavaramo poreznike, a sad mu to postaje teret pa ga moramo prepisati, kuća nan se vodi ka ruševina a kako sam je popravia i počinjen je iznajmljivati, morat ću je aktivirati...mativka wrote:Hm...imate više nekretnina?!aben wrote:
ni, nego ćemo uskoro morati prepisati nekretnine na svoja imena, pa bi morali plotiti porez na jednu..a ako se rastavimo unda nišće!
Ma, ništa mi nije jasno sada...
2014-04-16
Blago tvojoj gospođi :)aben wrote:da, stan i kuću. vjerojatno je tvoja garaža veća od mog stana a staja od kuće, al kako mi govori gospođa, nije sve u veličini...
To ima velike prednosti. Em manje režije, em za vas dvoje dovoljno (taman da si uvijek budete bliže), em njoj lakše za držati urednim. Doista nije sve u veličini, u njoj se ljudi pogube...
Guest- Guest
A da se pokušaš ponašati kao građanin? :)aben wrote:
stan smo kupili na ime prijatelja da zavaramo poreznike, a sad mu to postaje teret pa ga moramo prepisati, kuća nan se vodi ka ruševina a kako sam je popravia i počinjen je iznajmljivati, morat ću je aktivirati...
Guest- Guest
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50