Jugoslavija je bila ono što je EU trebala postati, ali nikada neće!
Page 11 of 14
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Jugoslavija je bila ono što je EU trebala postati, ali nikada neće!
Podsjećam te da su turisti po broju kudikamo bili više smješteni po prrivatnim kapacitetima nego u hotelima,tako da ovu tvoju tezu treba uzeti kao neozbiljnu i odbaciti je poput poderanih čarapa iz Turske.danni1 wrote:Što jadnija zemlja turistički je atraktivnija. Potpuno irelevantno za turizam je imali kave,praška,voća i drugih pizdarija za domicilno stanovništvo.jastreb wrote:A zar su Nijemci,Talijani i drugi gosti sa zapada u jugi imali ograničeno kretanje? Zar su imali "pratnju"? Zar im je za ulazak u Jugu rabila dozvola?veber wrote:majmune!jastreb wrote:Pa i ne baš. Jesi li vidjela Haludovo? Najluksuzniji hotel na Balkanu u koji su dolazili renomirani gosti.darla wrote:Ja mislim da ti Jastrebe imas ipak malo romansiranu verziju
A gle ga danas. Hrpa ruševina i šute.
Da smo bili takva bijeda i da u nas nije bilo kave,deterdženta,voća,koji bi nam gost dolazio ovdje??? A u to doba ostvareni su turist.rezultati do danas nepremašeni.
Malo objektivnosti ne bi škodilo.
A i sigurnost je onda bila bolja nego danas.
kada ti tako moram napisat.
moj stari je išao službeno u rusiju 68-e.
prvo.
rusi su totalka iskopirali švicarske strojeve.
drugo.
u moskvi je mogao biti samo s tvojim drugarom.
treće.
kada je zbrisao tvojem drugaru i upoznao moskvu koju ne vide drugi....
...rekao mi je, jebote, koje li bijede...
Bedak! Volek jedan! Pa ti su turisti mogli krstariti po Jugoslaviji kako i kada su htjeli. Znali su i vidjeli sve i ponovo se vraćali.
Da je ovdje bila bijeda kakvu prikazujete,da nije bilo voća,kave,goriva,hrane,koji bi bedasti Fritz,ili Carletto ili jean paul ovdje dolazio?
Za strane turiste u državnim hotelima ima i mlijeka ptićjeg za domaćeg čovjeka ni ladne vode.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:
Podsjećam te da su turisti po broju kudikamo bili više smješteni po prrivatnim kapacitetima nego u hotelima,tako da ovu tvoju tezu treba uzeti kao neozbiljnu i odbaciti je poput poderanih čarapa iz Turske.
Na ovom linku piše prilično točno kada je i kako i tko počelo demoliranje SFRJ a počelo je mnogo godina prije krvavog finala. Isti obrazac i proces se nastavio i poslije i traje i danas.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/direktori-kriminalci-poceli-rusiti-ugled-saveza-komunista-535513
Guest- Guest
Jugo,Jastreb od koje godine je ova novčanica, i ča si moga kupit sa ovim ratnim ZLOČINCOM? sorry nepoznata mi je ta era jugodiktatorskog Režima.jastreb wrote:Ne trubi. Ovo je iz doba 1992.Ero wrote:jastreb wrote:Ne znam kako je bilo u Titovoj eri,bio sam mali(stariji kažu da je bilo love ko mravi i pljeve).
Svi smo bili miljarderi. Majkemi.
2014-04-18
U jugi poslije školi nisi radio godinu dana za manje od pola prosjećne plače kao mjera za sticanje radnog staža.....sad je bolje...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
lobo1 wrote:
Evo ti tečajne liste po godinama pa računaj.
http://www.kunalipa.com/katalog/tecaj/yu-dinar-1966-1991.php
Guest- Guest
a, sam veliš kako prodaješ lažnu tjesteninu, grah iz kine, imaš trgovinu s kineskom robom...v_vlado wrote:U jugi poslije školi nisi radio godinu dana za manje od pola prosjećne plače kao mjera za sticanje radnog staža.....sad je bolje...
i onda sereš! crkni!
2014-12-30
jastreb wrote:
Da nije bilo rata ,ne kažem da bi bili Švica,ali bi bili jedna srednje razvijena industrijsko-turistička sila.
Nebi, uzmi si ekonomske nalaize iz 80-tih, Markovicevo je samo bilo drzi vodu dok majstori odu.
darla- Admin
2015-10-22
Odakle ti to......koja tjestenina i ostalo a osim toga tko koga tjera da kupi.....jesl čuo za slobodno tržište .....i ti sigurno voziš jugića......sad je bolje....veber wrote:a, sam veliš kako prodaješ lažnu tjesteninu, grah iz kine, imaš trgovinu s kineskom robom...v_vlado wrote:U jugi poslije školi nisi radio godinu dana za manje od pola prosjećne plače kao mjera za sticanje radnog staža.....sad je bolje...
i onda sereš! crkni!
2015-07-28
vozim genesis...
a ti si na temi o zdravoj prehrani natipkako da ju bojiš...
nije mi bad poražit.
nije mi bad poražit.
2014-12-30
Juga je bila onda i živjelo se u njoj,kako tko....bilo je kako bilo....danas je kako je danas,a uspoređivati dva sistema u različitom vremenu je kao uspoređivati mobitel prije 10 godina i današnji......nemoguće.....
samo vaša mržnja prema sistemu u kojem ste živjeli i školovali je veća od radosti života
Znaš šta......ljude je bolio kurac za politiku i živjeli su život......danas sve političari i mudrijaši.?......preživjet se mora sve sisteme i budale.......a ,to je teško neradnicima,a radnik se u svakom sistemu snađe,jedino mu bude teže.....
samo vaša mržnja prema sistemu u kojem ste živjeli i školovali je veća od radosti života
Znaš šta......ljude je bolio kurac za politiku i živjeli su život......danas sve političari i mudrijaši.?......preživjet se mora sve sisteme i budale.......a ,to je teško neradnicima,a radnik se u svakom sistemu snađe,jedino mu bude teže.....
2015-07-28
Jugoslavija je bila dobar prototip za sadašnju EU. Mislim da bi najbolje rješenje u ovom trenutku bila konfederalna Europska država kao prijelazno rješenje. Do konačne realizacije federalne europske države.
red wolf-
2016-02-10
A da žuta boja iz svijćaa,samo ja to ne radim,....prošli tjedsn bila sanitarna na opg-u.......ja puno znam ali se time ne bavim jer i ja to jedem i moja djeca.....pazite što jedete.!!!!veber wrote:vozim genesis...
nije mi bad poražit.
2015-07-28
red wolf wrote:Jugoslavija je bila dobar prototip za sadašnju EU. Mislim da bi najbolje rješenje u ovom trenutku bila konfederalna Europska država kao prijelazno rješenje. Do konačne realizacije federalne europske države.
Čekaj kad u EU bude nestašica banana krenut će pizdarije. Postoji neka EU regulativa koja kaže da banane moraju bit ravne a ne onako savijene. Priroda još nije počela primjenjivat EU direktive i bit će pizdarija...
Guest- Guest
EU će biti država.Usne Stjepana Gnječa wrote:red wolf wrote:Jugoslavija je bila dobar prototip za sadašnju EU. Mislim da bi najbolje rješenje u ovom trenutku bila konfederalna Europska država kao prijelazno rješenje. Do konačne realizacije federalne europske države.
Čekaj kad u EU bude nestašica banana krenut će pizdarije. Postoji neka EU regulativa koja kaže da banane moraju bit ravne a ne onako savijene. Priroda još nije počela primjenjivat EU direktive i bit će pizdarija...
red wolf-
2016-02-10
kaj si ono napisao kada je marc rekao da ide na dolac kod kumice? ja farbam? ili bacam boju u nešto, ahahahhahaha, budale kupujete olfo čisto.v_vlado wrote:A da žuta boja iz svijćaa,samo ja to ne radim,....prošli tjedsn bila sanitarna na opg-u.......ja puno znam ali se time ne bavim jer i ja to jedem i moja djeca.....pazite što jedete.!!!!veber wrote:vozim genesis...
nije mi bad poražit.
idem potražit...
2014-12-30
red wolf wrote:EU će biti država.Usne Stjepana Gnječa wrote:red wolf wrote:Jugoslavija je bila dobar prototip za sadašnju EU. Mislim da bi najbolje rješenje u ovom trenutku bila konfederalna Europska država kao prijelazno rješenje. Do konačne realizacije federalne europske države.
Država u kojoj nitko nikoga ne razumije i gdje ti treba prevodioc. U SFRJ su se svi razumjeli bez prevodioca pa su se poklali...
Guest- Guest
Nemam komentara na ovo.Usne Stjepana Gnječa wrote:red wolf wrote:EU će biti država.Usne Stjepana Gnječa wrote:red wolf wrote:Jugoslavija je bila dobar prototip za sadašnju EU. Mislim da bi najbolje rješenje u ovom trenutku bila konfederalna Europska država kao prijelazno rješenje. Do konačne realizacije federalne europske države.
Država u kojoj nitko nikoga ne razumije i gdje ti treba prevodioc. U SFRJ su se svi razumjeli bez prevodioca pa su se poklali...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nemam komentara na ovo.Usne Stjepana Gnječa wrote:red wolf wrote:EU će biti država.Usne Stjepana Gnječa wrote:red wolf wrote:Jugoslavija je bila dobar prototip za sadašnju EU. Mislim da bi najbolje rješenje u ovom trenutku bila konfederalna Europska država kao prijelazno rješenje. Do konačne realizacije federalne europske države.
Već stavih ali evo ako naučiš njemački jezik onda ostale jezike savladaš u hodu...samo trebaš puno hodat...
Guest- Guest
Vidim da su Jastrebu već objasnili kako za turiste ima biti. A u privatnom smještaju nitko ne osigurava prehranu, turist donese ili kuha.
Ovaj jugonostalgičar je zaboravio napisati omiljeni argument jugonostalogicara - u jugi nitko nije kopao po kantama za smeće .
Doduše nisu ni imali sto naći u njima jer nije nitko bacao kruh ili cipele koje su svi imali dvoje :)
Doduše nisu ni imali sto naći u njima jer nije nitko bacao kruh ili cipele koje su svi imali dvoje :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Prilično glup argument, i tada se kopalo po kontejnerima, osobno sam vidio.
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Ekonomisti u Davosu: Bitcoin nije prava valuta i to nikada neće postati
» U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
» Jugoslavija je bila utopija
» Jugoslavija bi danas bila svetska sila
» Košić:Jugoslavija je bila teroristička država.
» U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
» Jugoslavija je bila utopija
» Jugoslavija bi danas bila svetska sila
» Košić:Jugoslavija je bila teroristička država.
Page 11 of 14