Jugoslavija je bila ono što je EU trebala postati, ali nikada neće!
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Jugoslavija je bila ono što je EU trebala postati, ali nikada neće!
Opet ti sa svojim sugestijama. Koga briga...Ero wrote:Ne dosađujete više s tom prokletom Jugom.
Kome nedostaje neka se preseli na Adu Ciganliju.
A što se preseljenja tiče, čudi me da oni koji su bili nezadovoljni u Jugoslaviji nisu emigrirali ili zatražili politički azil koji je u to vrijeme bilo lako dobiti. Kao i oni koji su nezadovoljni situacijom u Hrvatskoj. Neka isele ako imaju što za ponuditi na međunarodnom tržištu rada. Uglavnom nemaju pa pametuju i ventiliraju po forumu.
Guest- Guest
Sve devize su najprije slane u Narodnu banku u Beograd, a onda si ih eventualno mogao kupiti po kursu kakvog su vam tamo odredili.jastreb wrote:
Jesu li građani Srbije u to doba živjeli bolje od građana Hrvatske?
Sjeti se šta se desilo s onim milijardama dolara kad je zaratilo. Milišević je s njima organizirao mitinge istine, dijelio plaće i peMzije...
To ti treba? Slobodan si čovjek, a imaš i putovnicu pa komotno možeš preseliti kud god te duša vodi. Nikome Juga ne nedostaje osim
umnom bolesnim...Meni je ovako dobro. S osobnom iskaznicom i bez viza putujem di me volja, zaradim onoliko koliko mi triba
i trošim ono što imam. Šta je to uopće bilo što smo imali u Jugi a da danas nemamo?
Pa, po mojim proučavanjima dvije grupacije morale bi najviše žaliti za Jugoslavijom.Ero wrote:Ne dosađujete više s tom prokletom Jugom.
I to:
1.Srbi u Hrvatskoj (koji to željenje i ne kriju)
2.Hrvati u BIH.(koji to žaljenje kriju kao zmija noge)
Oni su osamostaljivanjem Hrvatske,Srbije i BIH zauvijek ostali odvojeni od svojih matičnih država.
Tako,recimo,ti bi najviše imao žaliti za Jugoslavijom,jer si sada višestruko odvojen.
Kako god okreneš. Hrvat iz BIH u Sloveniji koji je odvojen kako od Hrvatske,tako i od BIH. A nekada si u Jugi bio i sa HR i sa BIH ista avlija.
Al tako ti je to. Život piše čudne priče.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ero wrote:Ne dosađujete više s tom prokletom Jugom.
Ti se preseli nazad u Bosnu, po mogućnosti u istočni Mostar kod svojih.
svim normalnim ljudima nedostaje nikad prežaljena voljena Jugokomunistička titova pionirska socijalistička federativna NDJ.
tako da i mala djeca znaju da je uvijek jučer bolje od danas, a danas je bolje od sutra. 1943. nije gotova.
Guest- Guest
Juga je bila losa, zato je HR sada super.
Mujo je montirao Audi 80 u Sarajevu a Sejo Galeba.
Sada montiraju Kuran po dzamiji.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
BMK za BiH. Uz Srbiju oni su najwiše profitirali od Juge. Zato toliko i kmeče za Jugom.Serbinho-3 wrote:Juga je bila losa, zato je HR sada super.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U jugi su djeca bila zločesta ,danas su hiperaktivna...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
pa i bolje za EU da nikad ne postane ono sto je bila Jugoslavija,drzava sa autokratskom kontrolom,marksistickom indokrinacijom,jednopartijskim nepotizmom, nedodirljivim iznad zakona elitizmom obitelji narodnih heroja , laznim statistikama, trulim gospodarstvom u kojem jedna tvornica daje place radnicima drugih devet nerentabilnih tvornica , inflacijom ...
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
U jugi je radnik radio 8 sati i dobio je plaču,danas radi 12 sati i ne dobije je.......puno bolje...
2015-07-28
Owi u BiH još kmeče za JUgom .....swe tworniče tamo komunisti i Srbi naprawili ..komunisti jer je BiH bila neki prototip slawenizma ( miks naroda ) a weliko Srbi jer su tako doseljawali Srbe u BiH.
Ajde majke ti odhebite i jedni i drugi ....jedite ba i bre kamenje.
Ajde majke ti odhebite i jedni i drugi ....jedite ba i bre kamenje.
2014-04-11
U jugi je mlijeko bilo u najlon vrećici,danas u tetrapaku.....
2015-07-28
Ideš na ignore jer očito nemaš namjeru radit ništa osim velicat Jugu a shrat po ovome danas. Nije problem šta shereš po ovome danas al je problem šta si jednostran.v_vlado wrote:U jugi je radnik radio 8 sati i dobio je plaču,danas radi 12 sati i ne dobije je.......puno bolje...
I usput za tvoju informaciju : radim jedan te isti posao već 10 godina , osam sati i to ,,,,,plača mi NIKAD nije kasnila ni dana.
A sad ideš na ignore.
2014-04-11
U jugi nisam išao na ignore ............i usput mamlaze dalmatinski gdje veličam ,samo iznosim činjenice koje postoje a ako ne kužiš šalu veći si tovar nego što sam mislio....
2015-07-28
Jebote,nemoš se ni šalit i da.......u jugi je bila bolja zajebancija.....
2015-07-28
Danas je teško biti budala....konkurencija je strašna....
2015-07-28
Socijalisticka mantra press.
Moj otac je inžinjer strojarstva , radio u velikoj firmi , do osamdesetih je sve bilo ok a onda se jugo socijalistička ekonomija nije prilagodila tržišnim zakonima nakon cega sve propada.
Moj stari završava na birou a ljudi koji nisu imali njegovu školu ostaju jer su podobni a ne sposobni.
Pitaš se zašto se Juga raspala ?
Eto ti odgovor.
A ti mantraj i dalje socijalističke mantre.
Sretno.
Moj otac je inžinjer strojarstva , radio u velikoj firmi , do osamdesetih je sve bilo ok a onda se jugo socijalistička ekonomija nije prilagodila tržišnim zakonima nakon cega sve propada.
Moj stari završava na birou a ljudi koji nisu imali njegovu školu ostaju jer su podobni a ne sposobni.
Eto ti odgovor.
Sretno.
2014-04-11
- Jugoslavija prema državama naslednicama - k'o Snežana i sedam patuljaka!
- Dok mi sebe držimo za orlove, sokolove, zmajeve, zmajčeke...Evropa nas vidi kao vrapce!
- Jedan u nizu balkanskih paradoksa: U igri sa okruglom loptom najbolje se snalaze kockasti!
- Od prijema Kosova u FIFA i UEFA najviše koristi mogla bi da ima upravo reprezentacija Srbije?! Da i orlovi najzad dobiju protivnika po meri!
- Poslednja titula Hajduka. Da li to spada pod hajdučki ili uskočki ciklus?
- Dok mi sebe držimo za orlove, sokolove, zmajeve, zmajčeke...Evropa nas vidi kao vrapce!
- Jedan u nizu balkanskih paradoksa: U igri sa okruglom loptom najbolje se snalaze kockasti!
- Od prijema Kosova u FIFA i UEFA najviše koristi mogla bi da ima upravo reprezentacija Srbije?! Da i orlovi najzad dobiju protivnika po meri!
- Poslednja titula Hajduka. Da li to spada pod hajdučki ili uskočki ciklus?
2014-04-22
A zašto se tvoj stari nije snašao u danas bajnoj Hrvatskoj?RayMabus wrote:Socijalisticka mantra press.
Eto ti odgovor.
Sretno.
2014-04-22
Pa je. Našao je posao još za vrijeme rata. Radio u kancelariji još par godina do pemzije i sad je u pemziji i ono za naše prilike pemzija je solidna al je ipak inžinjer koji je cijeli život radio osim od polovine osamdesetih do tamo negdje 93 il tako neke godine.jastreb wrote:A zašto se tvoj stari nije snašao u danas bajnoj Hrvatskoj?RayMabus wrote:Socijalisticka mantra press.
Eto ti odgovor.
Sretno.
Jedini period kad nije radio je druga polovina osamdesetih i prvih par godina 90-ih a posao je našao i prije završetka rata i tu je radio još 10-ak godina do penzije.
Morao je sadit cvijeće da bi preživio .....a inžinjer ....a neki hebivjetri bez škole al podobni ostajali radit do raspada SFRJ.
ETO TI SAD SFRJ I JEDITE GOVNA.
2014-04-11
Izgleda da je HR bila na nivou MKD, sve vise mi tako izgleda.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Jedite vi govna i to je to.Serbinho-3 wrote:Izgleda da je HR bila na nivou MKD, sve vise mi tako izgleda.
2014-04-11
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Similar topics
» Ekonomisti u Davosu: Bitcoin nije prava valuta i to nikada neće postati
» U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
» Jugoslavija je bila utopija
» Jugoslavija bi danas bila svetska sila
» Košić:Jugoslavija je bila teroristička država.
» U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
» Jugoslavija je bila utopija
» Jugoslavija bi danas bila svetska sila
» Košić:Jugoslavija je bila teroristička država.
Page 6 of 14