Voditeljici Dnevnika izletjelo uživo:'Toliko je vruće da se čovjek ni seksati ne može'
Page 1 of 1
Voditeljici Dnevnika izletjelo uživo:'Toliko je vruće da se čovjek ni seksati ne može'
http://www.vecernji.hr/tv/voditeljici-dnevnika-izletjelo-uzivo-toliko-je-vruce-da-se-covjek-ni-seksati-ne-moze-1099292
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Voditeljici Dnevnika izletjelo uživo:'Toliko je vruće da se čovjek ni seksati ne može'
Ima i toga. Uznojim se od erekcije. :)
Re: Voditeljici Dnevnika izletjelo uživo:'Toliko je vruće da se čovjek ni seksati ne može'
Očekujem odgovor viđenih muževa Crkve,domoljubnih stranaka i obiteljskih udruga.
I Ere.
I Ere.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nekima ne lezi hebanje usljed povisenih temparatura zraka , nema razloga praviti skandal i dramu oko izjave voditeljice
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
ne jebe ni lep, ni uporan, jebe samo lud po ovim vrućinama :^)
Neki je dan i Bogi pisao da mu je prigovarala Rujka što nije uključio klimu dok ga je jašila.
mogla bi je neka firma ubaciti da reklamira klima uređaje....
Imate,jadni i Neuki bili temu na haj tehu, o klimama,no ignoranti kavi jeste,ne citate...
odlicne klime i bijela teknika..
ja ukljucim klimu naguram na 22 stupnja i onda ebem,nisam lood da ebem bez klime..
http://mideagermany.de/index.php?id=mpd1-09crn1
odlicne klime i bijela teknika..
ja ukljucim klimu naguram na 22 stupnja i onda ebem,nisam lood da ebem bez klime..
http://mideagermany.de/index.php?id=mpd1-09crn1
Guest- Guest
e qrcu fala,gotov radni tjedan..sutra u oslobadjanje stresa šupingom..malo Beate Uhse posjetiti,pa onda laganini u ObI i TOOM,muhanje gradom,pa u Rossle na argentinski steak na rucnom rostilju...mlac..!!!
Guest- Guest
Similar topics
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Nema toliko prosvjednika koliko HDZ može podijeliti braniteljskih mirovina
» Ovo se u Hrvatskoj ne može desiti : U programu uživo zaratili ambasador Izraela i Palestine u Srbiji
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» Pretvorili smo se u društvo u kojem čovjek tamnije boje kože ne može hodati ulicom, a da budni građanin ne zove policiju
» Nema toliko prosvjednika koliko HDZ može podijeliti braniteljskih mirovina
» Ovo se u Hrvatskoj ne može desiti : U programu uživo zaratili ambasador Izraela i Palestine u Srbiji
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» Pretvorili smo se u društvo u kojem čovjek tamnije boje kože ne može hodati ulicom, a da budni građanin ne zove policiju
Page 1 of 1