Sunce materino (chat)
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
oćemo na neko pićence slijedeći tjedan?dijagram wrote:moze i tako,svejedno sam najljepsi:)veber wrote:pa di si konjino stara?
radno ovih dana
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ma pustidijagram wrote:alkohol, duvan, nezdrave li sredine:)
dekadencija
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
ako stignem javim se, za koji dan cu na moreveber wrote:oćemo na neko pićence slijedeći tjedan?dijagram wrote:moze i tako,svejedno sam najljepsi:)veber wrote:pa di si konjino stara?
radno ovih dana
dijagram-
2015-08-09
otprilike, malo manje od 1000.darla wrote:frakcija wrote:
ja mislim da to uopće nije ovisnost o nikotinu, nego o katranu.
Kazu da je to u biti ovisnost o seceru, potapaju duhan u secer. Gledala neku emisiju kako danas ide prerada duhana, prestrasno, mislim da su rekli preko 1000 razlicith kemijskih spojeva.
između ostalog čokolada, parfemi, amonijak.
zato kada čikaš škiju popušiš par pljuga na dan. inače dodaju ubrzivače sagorjevanja kako bi pljuga što kraće trajala.
stari mi je pričao da je opatija gorjela 7 min, danas po ekipi vidim da pljuga treje 3min
2014-12-30
i ja oko prvog kolovoza.dijagram wrote:ako stignem javim se, za koji dan cu na more
2014-12-30
veber wrote:
otprilike, malo manje od 1000.
između ostalog čokolada, parfemi, amonijak.
zato kada čikaš škiju popušiš par pljuga na dan. inače dodaju ubrzivače sagorjevanja kako bi pljuga što kraće trajala.
stari mi je pričao da je opatija gorjela 7 min, danas po ekipi vidim da pljuga treje 3min
Od skije me pece grlo, jebes to. Sad imaju patent da se ugasi kad ne povlacis, ja pusim 100s, 10 minuta ravno.
darla- Admin
2015-10-22
jesi se pepalaprckov wrote:ma baciću ja tebe u more zajedno sa cigaramfrakcija wrote:pa baci selfi :pprckov wrote:pa rodio sam se kao vrlo mlad,frakcija wrote:haha, ajde opiši se..prckov wrote:
to sam vidio
nemam ja kod sebe ni jedne
imo sam nešto novijih u laptop ali on vrisno a ja ih nisam sačuvo
ali mogu ti pričat
nisam bio ružan ko veber niti klempav ko vuk
a ni debo ko ti
jel dosta
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
slabo onda pušišdarla wrote:
Od skije me pece grlo, jebes to. Sad imaju patent da se ugasi kad ne povlacis, ja pusim 100s, 10 minuta ravno.
2014-12-30
veber wrote:slabo onda pušišdarla wrote:
Je, samo dvije kutije
darla- Admin
2015-10-22
u pičku materinu. daj da javim starom da se logira pa razmijenjujte iskustva....darla wrote:veber wrote:slabo onda pušišdarla wrote:
Je, samo dvije kutije
2014-12-30
Predjem cestu kad sretnem takve:)darla wrote:veber wrote:slabo onda pušišdarla wrote:
Je, samo dvije kutije
dijagram-
2015-08-09
mene od škije isto upravo peče grlo, pa pijem čaj s rumom.. a od kupovnih me boli glava..previše ugljik monoksida valjdadarla wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
da, drukaju ga u cigare....bože što će sve čovjek pročitat...frakcija wrote:. a od kupovnih me boli glava..previše ugljik monoksida valjda
2014-12-30
ne nego se odvija sagorijevanje uz nedovoljnu količinu kisika. (pametnjakowiću)veber wrote:da, drukaju ga u cigare....bože što će sve čovjek pročitat...frakcija wrote:. a od kupovnih me boli glava..previše ugljik monoksida valjda
Last edited by frakcija on 16/7/2016, 15:57; edited 1 time in total
2016-03-09
uz mene t neće trebat cigarefrakcija wrote:mene od škije isto upravo peče grlo, pa pijem čaj s rumom.. a od kupovnih me boli glava..previše ugljik monoksida valjdadarla wrote:
ja sam ko droga,
plus ću te učit plivat i još svašta
2014-04-19
aha, da.frakcija wrote:ne nego se odvija sagorijevanje uz nedovoljnu količinu kisika.veber wrote:da, drukaju ga u cigare....bože što će sve čovjek pročitat...frakcija wrote:. a od kupovnih me boli glava..previše ugljik monoksida valjda
kolika je temp žara cigarete?
2014-12-30
pa ja rušim rekorde u plivanju kad izroni kaka peraja.. zaebi što je navodno prijateljska..prckov wrote:uz mene t neće trebat cigarefrakcija wrote:mene od škije isto upravo peče grlo, pa pijem čaj s rumom.. a od kupovnih me boli glava..previše ugljik monoksida valjdadarla wrote:
ja sam ko droga,
2016-03-09
veber-
2014-12-30
a jel ti ja sve moram guglat? evo 700 stupnjeva.veber wrote:aha, da.frakcija wrote:ne nego se odvija sagorijevanje uz nedovoljnu količinu kisika.veber wrote:da, drukaju ga u cigare....bože što će sve čovjek pročitat...frakcija wrote:. a od kupovnih me boli glava..previše ugljik monoksida valjda
kolika je temp žara cigarete?
2016-03-09
nema veze, opet ću te ja učitfrakcija wrote:pa ja rušim rekorde u plivanju kad izroni kaka peraja.. zaebi što je navodno prijateljska..prckov wrote:uz mene t neće trebat cigarefrakcija wrote:mene od škije isto upravo peče grlo, pa pijem čaj s rumom.. a od kupovnih me boli glava..previše ugljik monoksida valjdadarla wrote:
ja sam ko droga,
2014-04-19
ja znam, ne trebam guglat. 650-800 ovisno o duhanu.frakcija wrote:a jel ti ja sve moram guglat? evo 700 stupnjeva.
sada guglaj za CO u ovisnosti na temp.
2014-12-30
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50