Sunce materino (chat)
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Sunce materino (chat)
jel pio ili se drogirofrakcija wrote:izrađuje nakit i prevodi.. to je naučio na liječenju..ponekad drži i predavanja..trgujeprckov wrote:u jebote....a čime se sad bavifrakcija wrote:ukratko.. bio je 10 god na liječenju..prckov wrote:a ti si prekinula?frakcija wrote:
a da cili svit mi se nalazi u mojoj župi. u svemu tome trebaš ostat nekako neokaljan, stalno na svjetlima pozornice. još nosim stigmu onog prekida.. starice koje po selu sjede uz put mi još spočitavaju.. svi su ga zavolili. dobro, vole i ovog sad..
kako je on to podnio
kakva predavanja
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
a svi mene krive, čak i moj muž..prckov wrote:jel pio ili se drogirofrakcija wrote:izrađuje nakit i prevodi.. to je naučio na liječenju..ponekad drži i predavanja..trgujeprckov wrote:u jebote....a čime se sad bavifrakcija wrote:ukratko.. bio je 10 god na liječenju..prckov wrote:
a ti si prekinula?
kako je on to podnio
kakva predavanja
prestala sam mu bit dadilja.. i upao u teške droge, kriminal, spolne bolesti, hepatitise...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
taj se bas sjebo,nestabilan je nisi ti tu kriva, ne mozeš protiv sebe da udovoljiš drugom,frakcija wrote:a svi mene krive, čak i moj muž..prckov wrote:jel pio ili se drogirofrakcija wrote:izrađuje nakit i prevodi.. to je naučio na liječenju..ponekad drži i predavanja..trgujeprckov wrote:u jebote....a čime se sad bavifrakcija wrote:
ukratko.. bio je 10 god na liječenju..
kakva predavanja
prestala sam mu bit dadilja.. i upao u teške droge, kriminal, spolne bolesti, hepatitise...
kod njega bi to najvjerojatnije došlo do izrazaja i u braku
2014-04-19
nije bio nestabilan.. bio le veliki lažov i sanjar.. njegove laži nisu bile zlonamjerne nego u gladi za fascinacijom.. meni to nije smetalo jer su njegove laži uvijek nosile izmišljene priče..i u svakom trenutku se znao izvući uhvaćen u laži.. al je bio potpuno neodgovoran i nediscipliniran.. s jednom kolegicom se spetljao i ja velim spas.. (muko moja priđi na drugoga).. niti trunke ljubomore nisam imala čak sam i potpomagala okolnosti.... duboko se nadala da će njih dvoje ostat.. kad on njoj kako ne voli nju nego mene.. i ova paf.. razrezala isti tren žile i zidove okupala..srećom odma pored bolnice i nije zasjekla duboko..i tako male životne crtice..prckov wrote:taj se bas sjebo,nestabilan je nisi ti tu kriva, ne mozeš protiv sebe da udovoljiš drugom,frakcija wrote:a svi mene krive, čak i moj muž..prckov wrote:jel pio ili se drogirofrakcija wrote:izrađuje nakit i prevodi.. to je naučio na liječenju..ponekad drži i predavanja..trgujeprckov wrote:
u jebote....a čime se sad bavi
kakva predavanja
2016-03-09
to sa laganjem je malo simptomatično, ide to u kombinaciji sa neodgovornośću počesto.frakcija wrote:nije bio nestabilan.. bio le veliki lažov i sanjar.. njegove laži nisu bile zlonamjerne nego u gladi za fascinacijom.. meni to nije smetalo jer su njegove laži uvijek nosile izmišljene priče..i u svakom trenutku se znao izvući uhvaćen u laži.. al je bio potpuno neodgovoran i nediscipliniran.. s jednom kolegicom se spetljao i ja velim spas.. (muko moja priđi na drugoga).. niti trunke ljubomore nisam imala čak sam i potpomagala okolnosti.... duboko se nadala da će njih dvoje ostat.. kad on njoj kako ne voli nju nego mene.. i ova paf.. razrezala isti tren žile i zidove okupala..srećom odma pored bolnice i nije zasjekla duboko..i tako male životne crtice..prckov wrote:taj se bas sjebo,nestabilan je nisi ti tu kriva, ne mozeš protiv sebe da udovoljiš drugom,frakcija wrote:a svi mene krive, čak i moj muž..prckov wrote:jel pio ili se drogirofrakcija wrote:
izrađuje nakit i prevodi.. to je naučio na liječenju..ponekad drži i predavanja..trguje
kakva predavanja
sad šta je tu je. A kako bi ti muž podnio da ga ostaviš
2014-04-19
bil i on pao u sevdah par godinaprckov wrote:to sa laganjem je malo simptomatično, ide to u kombinaciji sa neodgovornośću počesto.frakcija wrote:nije bio nestabilan.. bio le veliki lažov i sanjar.. njegove laži nisu bile zlonamjerne nego u gladi za fascinacijom.. meni to nije smetalo jer su njegove laži uvijek nosile izmišljene priče..i u svakom trenutku se znao izvući uhvaćen u laži.. al je bio potpuno neodgovoran i nediscipliniran.. s jednom kolegicom se spetljao i ja velim spas.. (muko moja priđi na drugoga).. niti trunke ljubomore nisam imala čak sam i potpomagala okolnosti.... duboko se nadala da će njih dvoje ostat.. kad on njoj kako ne voli nju nego mene.. i ova paf.. razrezala isti tren žile i zidove okupala..srećom odma pored bolnice i nije zasjekla duboko..i tako male životne crtice..prckov wrote:taj se bas sjebo,nestabilan je nisi ti tu kriva, ne mozeš protiv sebe da udovoljiš drugom,frakcija wrote:a svi mene krive, čak i moj muž..prckov wrote:
jel pio ili se drogiro
kakva predavanja
sad šta je tu je. A kako bi ti muž podnio da ga ostaviš
2014-04-19
?frakcija wrote:Ma neću o njemu.. veli mi izdajico .. :D
2014-04-19
što izdajicoprckov wrote:?frakcija wrote:Ma neću o njemu.. veli mi izdajico .. :D
2014-04-19
valjda što pišem o njemu.. zna on čitat ovaj forum, zabavan mu je. inače ja ti imam isti nick već 12 god.. i svak iz reale zna koji je.. čak me po ulici dozivaju sa frakcijooooo.. tu i tamo virnu što kenjam po sajberspejsu..prckov wrote:što izdajicoprckov wrote:?frakcija wrote:Ma neću o njemu.. veli mi izdajico .. :D
2016-03-09
pa je li čita i ovofrakcija wrote:valjda što pišem o njemu.. zna on čitat ovaj forum, zabavan mu je. inače ja ti imam isti nick već 12 god.. i svak iz reale zna koji je.. čak me po ulici dozivaju sa frakcijooooo.. tu i tamo virnu što kenjam po sajberspejsu..prckov wrote:što izdajicoprckov wrote:?frakcija wrote:Ma neću o njemu.. veli mi izdajico .. :D
zna li on šta??
2014-04-19
haha, pa šta ima znat? nismo se pretjerano iskompromitirali.. :D.. ti pišeš kako sam krasna, meni drago..eto.. vjerojatno i on uvidi da sam krasna u stvari ako čita? :D
2016-03-09
aha, to moderan brakfrakcija wrote:haha, pa šta ima znat? nismo se pretjerano iskompromitirali.. :D.. ti pišeš kako sam krasna, meni drago..eto.. vjerojatno i on uvidi da sam krasna u stvari ako čita? :D
evribadi na livadi
doduše nismo se iskompromitirali
pogotovo ti
2014-04-19
pa nismo imali drugih seksualnih partnera ni on, ni ja (valjda je to onda ok).. šta fali sjaju u oku?.. ono da kuća iđe naprid, da proradi malo cirkulacija.. voli i on društvo oko nas..prckov wrote:aha, to moderan brakfrakcija wrote:haha, pa šta ima znat? nismo se pretjerano iskompromitirali.. :D.. ti pišeš kako sam krasna, meni drago..eto.. vjerojatno i on uvidi da sam krasna u stvari ako čita? :D
evribadi na livadi
pogotovo ti
2016-03-09
ok, ako vama ne fali, idemo dalje za iste parefrakcija wrote:pa nismo imali drugih seksualnih partnera ni on, ni ja (valjda je to onda ok).. šta fali sjaju u oku?.. ono da kuća iđe naprid, da proradi malo cirkulacija.. voli i on društvo oko nas..prckov wrote:aha, to moderan brakfrakcija wrote:haha, pa šta ima znat? nismo se pretjerano iskompromitirali.. :D.. ti pišeš kako sam krasna, meni drago..eto.. vjerojatno i on uvidi da sam krasna u stvari ako čita? :D
evribadi na livadi
pogotovo ti
reci kad on bude čito da budem posebno mśtovit haha
2014-04-19
jest ajd uđi neće te niko pjestvuksadinare wrote:kuc..kuc..je'l slobodno?
2014-04-19
frakcija wrote:haha, pa šta ima znat? nismo se pretjerano iskompromitirali.. :D.. ti pišeš kako sam krasna, meni drago..eto.. vjerojatno i on uvidi da sam krasna u stvari ako čita? :D
jadni prcko misli da pišeš njemu
crvenkasti-
2014-04-17
vid što nas prate.
a sve ko fol ne zanima ih
a sve ko fol ne zanima ih
2014-04-19
..nemoj bute darla da si jalancrvenkasti wrote:frakcija wrote:haha, pa šta ima znat? nismo se pretjerano iskompromitirali.. :D.. ti pišeš kako sam krasna, meni drago..eto.. vjerojatno i on uvidi da sam krasna u stvari ako čita? :D
jadni prcko misli da pišeš njemu
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
..mislim moram pokucati najaviti se da ne rusim intimu..nova pravila na forumu....prckov wrote:jest ajd uđi neće te niko pjestvuksadinare wrote:kuc..kuc..je'l slobodno?
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50